Pirkan blogit.

Kun täällä olen nyt jo jonkin aikaa kirjoitellut avauksia sekä kommentteja; täytyy myöntää, että sivustoilla vallitsee miltei kotoinen henki, vaikka joskus jyrkästikkin eri mieltä ollaan. Sivuston moderointi on ollut tasapuolista ja kaikkia mielipiteitä samoin kriteerein arvostavaa. Moderointia luonnollisesti samoin kuin sivuston yleistä ilmapiiriä, on helpottanut muutaman blogistin tosi asiallinen ja mielipiteitä siloitteleva kommentointi.

Täällä, ainakin näillä näkymin viihtyy.

6 vastausta artikkeliin “Pirkan blogit.”

 1. Se viihtyminen on varmaan kyuulla ollut tarkoituskin jotenka jatketaan samaa latua terv tepivaari

 2. Kalle, mukava kuulla, että tuntuu kotoisalta ja että moderointi toimii kohtuudella. Se onkin sitten blogistien ja kommentoijien ansiota. Ei moneenkaan asiaan ole tarvinnut puuttua, ainakaan toistaiseksi. Pidetään sama hyvä kohtuuden linja edelleenkin, kaikkihan me osaamme sen.

 3. Mukava alustahan tämä on, mitä nyt vähän ruuti haisee ja pyssyt paukkuu, mutta mikä kutakin kiinnostaa.

 4. Mika, hyvä että otit puheeksi.

  ”Mukava alustahan tämä on, mitä nyt vähän ruuti haisee ja pyssyt paukkuu, mutta mikä kutakin kiinnostaa.”

  Minä olen jo pitkään miettinyt, että mitenkä sen sopivasti sanoisi. Toivon, että käytettäisiin hiukan kuivempaa ruutia, niin ei tulisi sodista niin pitkiä. Nyt saa, varsinkin kännykällä selata ikuisesti yhtä avausta, tai kommenttia, että pääsee seuraavaan asti.

  Minä en lähtisi lyhentelemään, enkä edes löytäisi oikeata kohtaa tehdä sitä. Haluan ehdottomasti säilyttää kaikenlaisen sananvapauden, kunhan ei mennä kohtuuttomuuksiin. Kyse ei siis ole siitä, mutta jos teknisesti olisi mahdollista lyhentää niitä ajatuksia, niin jaksaisi moni muukin lukea.

  Onhan se historian tutkiminen arvokasta työtä.

 5. Jooh, olin tuossa pari päivää poissa, toiveena saada kipeää nilkkaa lepuutettua. Noh, lepuutettua tuli mutta se on kahta kipeämpi ja ainoa mitä lääkäriltä saa on ”ei mitään vikaa”. Ei ole ihan loistofiilis.

  Mutta joo, olen havainnut että parissa tapauksessa bloggareilla on ehkäpä vähän turhan kova tuli pesässä ja vaikuttaa siltä että pientä rauhoittumista olisi tarpeen toivoa. Puhun tästä moderaattorin kanssa myös ja pohdimme miten rauhoittaa asiaa. Ei nyt hötkyillä mutta pienoinen rauhanlipun heiluttelu voisi tehdä hyvää.

 6. Tuossa tänä päivänä Pentti kommentoi moderoinnista; en näe mitään järkeä ”kokeilla rajojaan”, sillä pilataan helposti tämä nyt hyvin mukavaksi saatu ilmapiiri. Tämän toivoisi jatkuvan tämmöisenä.
  Erimielisyys on suola mutta korrektisti ja toista ja hänen mielipidettäänkin kunnioittaen.

Kommentoi