4 vastausta artikkeliin “Pitää kyllä minun sanoa.”

 1. Se on meistä itsestämme kiinni miten kehittyy. Kyllä tänne uusia käyttäjiä tulee ja uusia blogausoikeuksia annetaan, mutta hitaasti.

  Jos haluatte siihen muutosta, jakakaa sisältöä. Linkatkaa blogauksiinne. Linkatkaa muiden blogauksiin. Jakakaa juttuja somessa tai miten vaan. Tehkää palvelu tunnetuksi.

  Mainosbudjettia meillä ei ole, mutta ei myöskään kaupallisia mainoksia näkyvillä. Se juuri on meidän valtti. Lähes jokainen kotimainen blogipalvelu sisältää mainoksia. Me emme. Kertokaa tätä eteenpäin.

 2. Kalle, miten monella blogipalstalla olet ollut, joka synnyttää itse itseänsä. Siis aloittaa täysin tyhjästä, taisin jo aiemmin sanoakin, että se on aika paljon meistä itsestämme kiinni. Koko ajan tulee käyttäjiä lisää, joskin hitaasti, kuten Kyuu sanoo. Meidän vaan tulee pitää huoli heistäkin, eikä ampua ensimmäiselle oksalle.

  Ei se suuri ryntäys ollut aikanaan Aamulehdenkään palstoille, vähitellen kehittyi sekin. Jotenkin voisi levittää sanaa, eli kertoa kaverille, ”sieltä minut löytää”.

 3. Kyuu alustan mahdollistajana ja Pentti moderaattorina ansaitsee ainakin minun vilpittömät kiitokset. Hiljaa hyvä tulee, sanoo vanha sananparsi ja niin se on tässäkin tapauksessa.

 4. Tuota Kyuu:n ja Pentin mainitsemaa sanoman levitystapaa olen noudatellutkin. Kuitenkaan; en ole Fasessa, en Twiittaa, en ole Linkeln…:ssä, mitä niitä nyt onkaan.
  Kaiken kaikkiaan, kuten sanoin, pitänee odotella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *