Kävinpä kuuntelemassa kärkipoliitikkoa

Sattuipa tuossa silleen somasti, että poikkesin eräässä tilaisuudessa, jossa oli mahdollisuus kuulla erästä poliitikkoa suoraan Suomen poliittisen kartan yläpäästä.

Ei papukaijapuputusta, ei ajatuksetonta jargonia. Ajateltua, selkeästi ja täsmällisesti muotoiltua asiaa. Terävää reagointia ja aitoja vastauksia yleisön kysymyksiin.

Heräsi tunne, että kaikkea ei ole menetetty, kaikkea ja kaikkia ei ole lyöty tasamuotoisiksi kolikoiksi.

Ei mulla muuta.

15 vastausta artikkeliin “Kävinpä kuuntelemassa kärkipoliitikkoa”

  1. Aikaisemmat kommenttini täysin pitävät paikkansa- täällä nuo persut taputtelevat toisiaan ihaillen ties minne. Ja erityiseti nämä yhdenasianliikkeen jumalaansa oh allahia. Hyj helvete !
    Ja vielä nämä missikilpailun kannattajat jotakin pressaksi pyrkivää huu-haa – huh… !

    1. Teoreettinen kysymys Karjalaiselle:

      Mitäpä seuraisi, jos Allah antaisi totuuden miekkansa Jussi valiten hänet profeetakseen eli edellähuutajaksi.

      Ei ollut helppoa Muhammedillakaan aikoinaan, ei olisi varmaan Jussillakaan.
      ——————————–
      Koraanin mukaan Muhammed oli aikansa varoittaja, jolle annettiin ilmoitus.

      1. https://fi.wikipedia.org/wiki/Muhammed

        ”Kuva Muhammedista alkoi elää hänen kuoltuaan varsin itsenäisesti, ja hänestä tehtiin 800-luvulla ihmisten ja Jumalan välinen profeetta. Koraani itse korostaa monissa kohdissa Muhammedin tavallisuutta.[38]

        »Sano: En minä ole poikkeus aiemmista lähettiläistä enkä minä tiedä, mitä teille tai minulle tapahtuu. Minä vain seuraan sitä, mikä on minulle ilmoitettua. Minä olen vain selkeä varoittaja.»
        (Koraani 46:9, suomennos Hämeen-Anttila, 1995)”

  2. Kommenttisi Karjalainen ovat rurkeasta reiästä ja kullatut wannabe rantaruotsalaisella persufoobikon ylimielisyydellä.
    Laatu on samaa kuin kahdella viimeksi jääneellä AL:n blogissa, joten mitäpä, jos pysyisit siellä – ai niin – se reikä suljettiinkin…

  3. Kyllä vähän meni taas ala-arvoiseksi Heikiltä joo.

    Ihmisen perussuomalaisuus – tai vasemmistolaisuus – ei tarkoita etteikö hän voi puhua ja joskus jotain fiksujakin sanoa. Mielestäni niin Jussi Halla-aho kuin Anna Kontulakin ovat puhuneet fiksuja, vaikken kumpaakaan äänestäisi tai kummankaan joukossa seiso. Silti olen utelias heitä kuulemaan, sillä he ovat kuitenkin valtakunnassa korkealla vaikuttavia poliitikkoja.

    Jos päättää, että vihamiehiään ei kuuntele, tekee itselleen karhunpalveluksen.

      1. Sinun on nähtävästi epämieluisaa seurata Jussin kuivahkoa ja loogista sanomaa. Älytöntä hilluntaa saat ikävä kyllä etsiä muualta. Mutta onnea etsintääsi. Mikä minä olen onnesi tielle asettumaan.

  4. Arvasin väärin: epäilin erästä kokkomulaslaista lukiolaista, jonka Hseari on korottanut ”Kokoomuksen tärkeksi taustavaikuttajaksi”…

  5. Poliittiset tilaisuudet; niin varsinaiset tilaisuudetkin, kuin myöskin torien ja markkinoiden aatteenmyyntiteltat, niiden suhteen aina käännän kantapääni niitä kohden. Ei ole ilmaisia makkaroita ei kahveja yms; veronmaksajat loppupelissä ne maksavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *