Enbuske Veitola Salminen

 

Ei täällä kuivasti ja konstailematta oikeita ja vakavia asiota ruotivalla alustalla ole tapana TV hömppää ruotia mutta haitanneeko tuo jos aikani kuluksi vähän puran kummastustani.

Että minua ottaa päähän otsikossa mainittu TV-ohjelma. Joudun sitä katsomaan kun on niin että kanssa asujani valitsee meillä kanavat ja ohjelmat.  Senverran laiska olen etten viitsi siirtyä toiseen huoneeseen lähetyksen ajaksi. Voi olla että minussa myös on hiukan masokistia, kidutan itseäni katsomalla ohjelman läpi.

Eniten etovat nuo kolme juontajaa jotka ovat niin täynnä ja pinkeänä omaa erinomaisuuttaan että tuskin pysyvät nahoissaan. Sitten tuo hermoja riipova möykkä mitä yleisö studiossa pitää, on ilmeisesti ohjaajan taholta käsketty ja rohkaistu heitä.

Sitten haastateltaville itse kullekkin varatun ajan lyhyys, jokunen nokkava tai päälle puskeva  trendikäs kysymys ja sitten tylysti että kiva kun kävit täällä ja haastateltava poistuu äkkiä takavasemmalle.

Uskoisin että olisi Kyrön luomalle mielensäphoittaja tyyppiselle ihmiselle tai tervehenkiselle Kalle Päätalon nuoruuden aikaiselle savottajätkälle  hirveä rangaistus jos hänet pakotettaisiin katsomaan tuo ohjelma.

6 vastausta artikkeliin “Enbuske Veitola Salminen”

  1. Samaa mieltä ja se ei ole ainoa niitä juonnettuja joissa juontajat haastattelijat ovat olevinaan niitä maailman parhaita nauramassa omille nokkeluuksilleen. Summa summarum – silmää tekevien esilläpitoa hömpällä.
    – Voisko kaikki tv ohjelmat pistää maksulliseksi niin nähtäisiin mitä kansa haluaa katsoa?

  2. Minä aikanaan ratkaisin kylmästi saman ongelman, hommasin toisen television. Kaiken lisäksi tallennan ohjelmat, joita luulen katselevani, pääsen ”juoksemalla” kaiken turhan ja mainosten yli. Yleensäkään nuo valmiiksi nauretut ohjelmat eivät kiinnosta.

  3. Ei ongelmaa, kun katsoo vai säälliseen aikaan uutiset ja jotkut asiaohjelmat- ei muuta.
    Meillä tuo ruutu on kiinni 90% päivästä eikä siltikään jää mistään paitsi.

  4. Teratavun kovalevy digiboksin jatkeena takaa sen, että aina voi ottaa talteen, jos huomaa jotain mielenkiintoista. Vähiin ovat kyllä tallenteet jääneet, kun YLE:n ajankohtaisohjelmat näkee Areenasta tallentamattakin.

  5. En ole tuota ohjelmaa katsonut kuin yhden jakson ja se riitti minulle.

  6. No oikeastaan voisivat työntää kaiken Areenaan josta voisi poimia haluamansa silloin kun on joutoaikaa ja poiminnan määrästä näkisivät mitä kansa haluaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *