Aamulehden blogit sivusto loppuu

Seppo Rothin ilmoituksen mukaan sivuston toiminta loppuu huomenna eli 05.11.2017. Johan se aikansa elikin, mutta ei käy moittiminen, hyvin teki tehtävänsä. Oli tavallaan uranuurtaja blogisivustona, Ning alusta vain ei pysynyt kehityksen mukana. Näin se ei myöskään täyttänyt Aamulehden tarpeita. Jossain vaiheessa sitten tulevaisuudessa ehkä jotain muuta ja uutta.

Kävin kurkistamassa, kun vielä löysin vanhat tunnukseni. Nyt siellä velloo merkillinen keskustelu ja arvostelu Pirkan Blogeista. Mennen tullen haukutaan näiden blogien moderointikin ja sitä hoitava vastuuhenkilö. Jostain on tikulla kaivettu Koivulan blogilta muutama ruma sana. Oikein kuvakaappauksena niitä nyt pitää siellä esitellä. Ei uskalleta täällä paikan päällä sanoa mitään. Ei, en ottanut itseeni, lähinnä huvitti. Moni varmasti tietää, tuntee, tai arvaa kyseiset henkilötkin. Minä en täällä viitsi niitä mainita.

Ei muuta, kuin hyvää matkaa niille sivuille, minne sitten ovatkin menossa ja kiitos Seppo Rothille, jos sattuu lukemaan.

23 vastausta artikkeliin “Aamulehden blogit sivusto loppuu”

 1. Jonkinlaista katkeruutta tosiaan on ilmassa tätä foorumia kohtaan, mutta se on sellasta.

 2. En ymmärrä katkeruutta pirkan blogeja kohtaan. Mielestäni täällä on ollut asiallisia avauksia aiheesta, kuin aiheesta, ilman pahempaa loanheittoa.

 3. Kiitokset tosiaan Sepolle kovasta työstä.

  Olen sanonut sen ennen ja sanon sen uudestaan, ei meistä tarvitse pitää, mutta arvostaisin että kritiikki olisi asiallista.

  Olen joutunut siivoamaan melko pienen määrän kommentteja, mutta ehdotan huomaamaan että kärkkäät mielipiteet ovat sallittuja, kun ne kohdistuvat poliittisiin päätöksiin tai virka-asemassa tehtyihin toimiin – raja menee henkilökohtaisuuksissa. Jos tämä raja olisi yksiselitteinen, ei JSN:n kaltaisia toimijoita tarvittaisi.

  Jos ja kun moderointi tekee virheen, siitä saa reklamoida. Jos havaitsen tehneeni virheen, korjaan asian ja pyydän anteeksi.

 4. Juuri noin arvostelu sipilän teoille on paikallaan mutta myös monille muillekin .
  Ne jotka sitten on tosin sipilän aikaan saanosta, eli perhe se ei arvosteluun kuulu, niin kauan jos eivät ole polittiisia ihmisiä, ja vastuussa suomen maasta ja kansasta .
  kuten eräs sanoi ministeri vastaa ministeri vastuu lain mukaan kukaan vaan ei tiedä millann se laki oikeasti on . terv tepivaari

 5. Näin sanoo Heikki Karjalainen Aamulehden blogeissa

  …”Pirkan blogiin siirttyi valtaosa täältä ja sama ”jollotus” samoista asioista jatkuu. Maahanmuutto, Sipilän nälviminen, sotablogit ( Putkinen), energiasta väittely, lyhyet heitot eri lehdistä ilman mitään analyyseja ym. tutut…”

 6. Blogit on siitä hyvä että niitä voi seurata itse kukin haluamalla tavallaan ja antaa oman kommenttinsa vaikkapa sitten Heikkimäiseen tapaan tai asiallisesti kirjoittaa oman kantansa. En minäkään pidä kaikista en edes arvon toimittajien näkemyksistä, mutta ainahan voi kirjoittaa oheen oman ns paremman versionsa, niin ja kaikkiin ei tarvitse kommentoida mitään.

 7. Just näin Niilo, ei blogien tarkoitus ole olla toinen Aamulehti tai Yle, vaan kansan ääni. Jatkamme siitä mihin perinteinen media jää, tuomme uusia näkökulmia ja nostamme pinnalle asioita – vaikkapa reseptejä – jotka eivät mahdu lehtien sivuille.

  Me kilpailemme oman fiiliksen, emme lehtifirmojen kanssa.

 8. Milloinkahan noilta AL:n parilta kiihkoisimmalta bloggarilta tulisi asiallinen analyysi jostain ilman persufobista kiihkoilua?

 9. Kyllä minuakin aika monet persujen ulostulot pelottavat aika peevelisti, mutta panikointi ja pelonlietsonta eivät siihen auta. Eräs AL-kirjoittaja oli kova maalaamaan tuomiopäivän kuvia joka kerta kun yksikin persu sanoi kissa. En ole varma auttaako se mitään.

 10. ” Pieni otos kansasta eduskunnassa … – voinee olla liikaa,jos oma esiintyminen ei täytä tiettyä kabinetti roolia sivistysmittareilla mitattuna ” !

  Poikkeuksiakin on jotka osaavat luovia jytkyn jälkeisissä maisemissa.

 11. Minusta on harmi, että Aamulehden blogit loppui. Toki alustan kanssa oli teknisiä ongelmia usein, mutta silti.

  Lukijoitakin oli laskureiden mukaan kohtalaisesti.

  Jopa minunkin jotkut kirjoitukseni saivat huomiota ja joskus kiitostakin.

 12. Samaa mieltä Juhanin kanssa. Onhan se täällä, kuten Aamulehden omillakin sivuilla julkisesti tunnustettu. Sinne jäi vain muutama hassu keskenänsä kinaamaan, kun ”rotat” jättivät uppoavan laivan. Kuka lähti minnekin ja löysi kotinsa täältä, tai jostain muualta, vaihtoehtoja tuntuu riittävän.

  Olisi luullut, että Aamulehti isona mediatalona löytää toisen vaihtoehdon, kuin kylmän lopettamisen. Täälläkin on jo sanottu, että blogien vaikutus on kaksisuuntaista, eräänlaista palvelua ,niin tilaajille, kuin ohikulkijoillekin. Onhan sillä tietysti hintansa, mutta luulisi tulevan takaisin julkismuodossa.

  Oli aika kun blogeilla kirjoitteli monia poliitikkoja, sekä muuten tunnettuja henkilöitä. Loppuviimeksi pääsi rapaantumaan koko sivusto, Oli sitten vika alustassa, tai missä tahansa muussa, niin olisi toivottu toisenlaista ratkaisua.

 13. Mun arvaus on että nää persufoobikot pilas niin pahasti tunnelman ettei siltä pohjalta enää voinut jatkaa ??

 14. Hyvä polku näyttää tänne Googlella olevan. Itse Aamulehden blogisivusto on eilisen jälkeen loppunut. Pitkään sen lopettaminen kestikin.

  Eipä mitään hätää, Pirkan Blogit jatkaa samoilla jäljillä ja moni jäsen onkin tänne siirtynyt. Sivusto toimii lähinnä pirkanmaalaiskeskeisenä, mutta on laajentumassa vähitellen valtakunnalliseksi keskustelupalstaksi.

  Sivusto luotiin ihan tyhjästä, poiketen yleensä olevista mediatalojen kaupallisista sivustoista.

 15. Joo tais mennä kiinni 23pv 12 kk 2017 ei ainakaannyt toimi enää terv tepivaari

 16. On se aivan normaalia Tampereella kaikkia uusia asioita haukutaan ensin no se onmeilllä ollut tapana hoidella arvostelu puoli.
  Pirkan blogia arvostelee ne jotka ei toisalta arvostelee esim blogin sisältöä vaan he menee arvostelu tasolla aivan muissa linjoissa .
  Varsinkin jos toinen ei ole samaa mieltä heidän kanssa .
  Ja sano kaikkeen oikuihanaa terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *