Hiukan moderoinnista

Muutamalta blogilta on poistettu erinäisiä kommentteja. Niissä alkoi aika pahastikin ”mopo keulimaan” ja otettiin yksittäisiä blogisteja sääntöjen vastaisesti tikun nokkaan.

Toisten blogistien henkilökohtainen solvaus ei edelleenkään ole hyväksyttävää käytöstä ja ne tullaan vastaisuudessakin poistamaan ja pahimmassa tapauksessa seuraa  jäähyä.

Nyt jo on  katsottu  eräs nimeltä mainitsematon blogisti  näille sivustoille soveltumattomaksi.

Jos joku katsoo linjauksen vääräksi, sanokoon sen nyt, älkäänkö ”narisko” jälkikäteen. Nyt poistettuja ei siitä huolimatta tulla palauttamaan.

Tähän asti on yritetty pitää ovet kohtuullisen avoimina, mutta ei suinkaan ihan selällänsä kuitenkaan.

Sanon taas kerran, että yhdessähän me osaamme tämän.

5 vastausta artikkeliin “Hiukan moderoinnista”

 1. Enpä ole katsonut olikohan mahdollisesti minun kommenttejani poistettu; jos oli, tei ei ollut, olen samaa mieltä avaajan kanssa. Säännöt on tarkoitettu noudatettavaksi.
  Muutenkin, jos kommentointini jossain osin katsotaan sopimattomaksi, ratkaisuunhan on tyytyminen.

 2. Pidämme tosiaan sitä linjaa että puhutaan näistä suoraan ja avoimesti. Täällä ei ole nimettömiä moderaattoreita tai salaisia sääntöjä. Kortit pöytään.

 3. Asiaa, kyllä pitää pystyä asioista puhumaan eikä mennä henkilökohtaisuuksiin. Ylipäänsä olen huomannut, että kun argumentit loppuvat yritetään ”voittaa” solvauksilla.

 4. Eihän täällä ole yhtä lepsua kuin oli aamulehden plokeissa ??
  Siellä häiritsi voimakkaasti kärjistäjä ja hänen olkaveljensä.
  Välillä jopa yltyen kiusanteoksi asti.

  1. Ounastelen että niin täällä kuin AL:ssäkin on tarpeen seurata tilannetta ja tarpeen mukaan tarkentaa linjaa. Ei meistä kukaan osaa ennustaa mitä tapahtuu.

   Mutta puhutaan ongelmista kun ongelmia ilmenee. Vaikka se jalon suomalaista onkin, ei pimitetä murheita.

Kommentoi