Lähdinpähän vaan kokeilemaan

Ei vielä lentämällä mihinkään. ”Onhan täällä ihmeellinen maailma näkyvissä”

Siirtyihän se kuva ja palokärjen poikanen oikeaan paikkaan. Se siinä ihmettelee tulevaisuutta pesäkolostaan ja odottelee emon tuomaa ruokaa.

Tulihan se kuitenkin saman kokoisena. Täällä on erilaisia vaihtoehtoja ihan liiankin kanssa, jopa kommenttia pystyy jälkeenpäin muokkaamaan. Tällainen hidas ja ujo maalaispoika taitaa niihin sotkeentua täysin.

Siis välillä tein kommentin, jota ei nyt näy ja siinä oli kirjasimet, kuin käpäsen paskoja. Johonkin se näköjään sitten hävisikin. Hyvä niin.

3 vastausta artikkeliin “Lähdinpähän vaan kokeilemaan”

  1. Aika paljonkin eri vahtoehtoja median siirrossa, ehkä liikaakin. Kuvaakin pystyy vielä käsittelemään ennen siirtoa, jopa jälkeenkin.

    Antaas kattoo tuleeko tätä kautta pienempi teksi, nyt näyttää kovasti pieneltä. Näitäkin vaihoehtoja on liiankin kanssa.

  2. Sainpahan melkoista sekasotkua yöllä aikaiseksi noiden kommenttien kanssa. Taisi olla silloin jo silmätkin väärinpäin, niin no tuntuvat ne olevan vieläkin, ainakin kirjoitusvirheistä päätellen. Älkää välittäkö niistä, lisäksi sotkee vielä tämä kännykän ennakoiva tekstin syöttö, tulee mitä hullumpia sanoja.

  3. Ylläpidon taholta voisi olla yksi helppo ohje siihen, että miten kuva lisätään blogikirjoitukseen. Jos mahdollista, niin jopa painike siihen tarkoitukseen. Ei tavallinen käyttäjä tarvitse ziljoonaa erilaista monimutkaista vaihtoehtoa.

Kommentoi