Voiko tämä olla totta?

Vain muutama viikko sitten Aamulehti ilmoitti lopettavansa blogipalvelunsa. Siinä meni silloin monilla aamukahvit väärään kurkkuun. Oli  monia vuosia totuttu siihen, että Aamulehden blogit olivat, kuin aamun sanomalehdet, pakko lukea uudet postaukset ja niiden kommentit. Somesta oli tullut tärkeä osa tiedon välitystä ja uutisten taustojen penkomista.

Nyt on siten tämä uusi uljas blogipalvelu nähnyt päivänvalon. Osaavien ja innokkaiden ihmisten aktiivisuus on enemmän, kuin kiitettävää. Tämä nopealla aikataululla pystyyn pantu blogipalvelu on myös osoitus siitä, että kansan syvissä riveissä on tarvetta saada äänensä kuuluuville päätöksiä tehtäessä.

Suomessa tapahtuu näinä päivinä suuria. Kansalaiset ovat ymmällään. Voiko poliitikkoihi enään luottaa lainkaan. Ylen verkkojulkaisu paljastaa tänään, että soten valinnanvapaus on vain kaapu sille tosiasialle, että koko terveydenhuolto on haluttu Kokoomuksen ja Kepun toimesta yksityistää. Lobbarit ja viestintätoimistot ovat ottaneet vallan Suomessa.

Näitä ja monia muita meitä  kansalaisia kiinnostavia asioita on mahdollista nyt puida myös täällä Pirkan Blogeissa, joka on hieno asia.

Toivotan pitkää ikää Pirkan Blogeille.

2 vastausta artikkeliin “Voiko tämä olla totta?”

  1. Kiitos kiitos ja tervetuloa. Toivokaamme mielenkiintoisia aikoja ja osuvia debatteja.

    Varmasti tässä on oma aikansa ennen kuin tämä operaatio hakee lopullisempaa muotoaan, hienosäätöä tehdään ja näin, mutta olipahan kiva oppimisen projekti.

    Olen kokenut kymmeniä tapauksia, jossa aktiivinen ryhmä ihmisiä toteaa että nyt tarttis tehdä jotain, ja sitten tehdään. Kerta toisensa jälkeen se on upea fiilis. Myös nyt.

  2. Juuri niin, Väinö. Kaikkea vaan politiikasta mato-ongintaan asti. Ja montaa muuta mahtuu siihen väliin.
    Se on totta, että ihmeitä saa ja on saanut Kyuu aikaiseksi. Tämä on eräänlainen projekti hänelle ja luulisin, että vielä palkitseva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *