Millainen ihminen voi paloitella toisensa?

Tanskan poliisi on löytänyt ruotsalaisen toimittajan ruumiin merestä. Nyt se ilmoittaa, että se on varmuudella todistettu dna- testien perusteella toimittajalle kuuluvaksi.

Mutta mitä on löydetty, ruumis ilman päätä ja jalkoja, voiko se olla totta. Nyt etsitään merestä loppuja ruumiinosia.

Uponneesta sukellusveneestä on varmuudella löydetty toimittajan verijälkiä ja ruumiista metallijätöksiä.

Onko avaruuskeksijä menettänyt täysin järkensä ja mikä on motiivi. Voiko ihminen olla täysi peto, näköjään voi.

Tekisi mieli sanoa rumasti, se vaan ei taida auttaa yhtään mitään. Jos teko pystytään oikeaksi todistamaan, niin mikä on tuomio. Ikuisesti linnaan pistäisin minä.

19 vastausta artikkeliin “Millainen ihminen voi paloitella toisensa?”

 1. Tästä oli radiossa viime viikolla kovaa keskustelua.

  Moni henkilö joka on menestynyt, on saanut kuuluisuutta ja rahaa, päätyy tosi sekavaksi. Päätyy tekemään karmivia, typeriä asioita vain saadakseen jotain sisältöä elämäänsä.

 2. Toisaalta; ovathan suomalaisetkin tällä sairastakin sairaammalla alueella kunnostautuneet. Ei tosin mikään puolustus ole teolle.
  Ylipäätään hengen riistäminen lähimmäiseltään on jo sinänsä äärimmäisen sairasta; minun mielestäni, elämä on ainutkertainen ja sitä tulisi jokaisen kunnioittaa.

 3. Kuten Kalle yllä totesi meillähän näitä on ollut useita vuosien saatossa.

  Millainen ihminen tällaisen kykenee on hyvä kysymys, johon ei välttämättä aivan yksiselitteistä vastausta löydy, mutta esim. väkivaltainen psykopaatti on varmasti kykeneväinen tällaiseen tekoon.

  En yhtään ole lukenut tapauksesta, mutta myös psykoosissa oleva henkilö saattaisi mahdollisesti kyetä, ainakin teoriassa, mutta siinä on monta ”muttaa” siinäkin.

  Skitsofreniaa sairastava voisi hoitamattomana myös tällaisen tehdä, mutta huomautan heti, että sktsofreniaa sairastavat ja psykoottiset henkilöt ovat ehdottomasti valtaosin aivan harmittomia, samoin kuin mielenterveysongelmaiset yleensäkin.

  Tavallisia ihmisiä muiden joukossa.

  Onko sitten sellainen henkilö, joka on tehnyt henkirikoksen vaikkapa periaatteessa tapon, kykeneväinen tällaiseen piilottaakseen ruumiin?

  Uskon, että on.

  Vankeinhoitolaitoksella työskennellessä tuli parinkin tällaisen kanssa käytyä ”valaisevia” keskusteluja.

 4. Kannattaa huomata, että kyseinen murhaaja ilmeisesti käy lukemassa tiilenpäitä noin 10 vuotta ja pääsee sitten vapaaksi paloittelemaan seuraavan uhrinsa.

 5. Olipa mikä oli ruumiinavausta ei ole tehty eikä kuolinsyytä tiedetä ja se äijä jota epäillään ei oo vielä tuomittu. Ite se ei myönnä mitään.

 6. Ei olekaan, joku kuitenkin on ja mitä todennäköisemmin ihminen. Se siis ei poista alkuperäistä kysymystä.

  Siis millainen ihminen…

  1. Pentti, osaltani yritin vastata kysymykseesi, johon ei ole yksinkertaista vastausta olemassa.

   1. ”Pentti, osaltani yritin vastata kysymykseesi, johon ei ole yksinkertaista vastausta olemassa.”

    Mika, niin yritit ja hyvin vastasitkin. Tuo otsikkokysymykseni ei ollut oikeastaan kysymys, vaan eräänlainen toteamus. Tiedän kyllä, että vastausta ei siihen ole olemassakaan, aina löytyy joitain, joilla pönttö syystä tai toisesta menee sekaisin.

    Nyt Tanskan poliisi sanoo, että kuolinsyy selviää vasta ruumiinavauksessa. Se tietysti tehdään tutkinnallista syistä, muutenhan olisi varmaa, mitä seuraa kaulan katkaisusta.

   1. Eräs tunnettu lehti-ihminen kuvasi erästä toimitusjohtajaa; hänellä on reikä päässään kohdalla ”empatia”. Satuin tuntemaan henkilön, ketä tuo ilmaisu koski.

    1. ”- Jos ihminen syntyy tietyntyyppisellä biologisella konstituutiolla, hän on hyvin järkähtämätön ja tunnekylmä, eikä välitä muista kuin yleisönä, työntekijöinä tai seksuaaliobjekteina, näyttäisi käyvän niin, että jos häntä itseään pahoinpidellään, riistetään ja kohdellaan huonosti, hänestä tulee murhaaja tai jopa sarjamurhaaja. Jos hän saa rakastavaa kasvatusta, hänestä tulee yritysjohtaja”

     Hannu Lauerma.

     1. Mika

      Lauerman lausunnon viimeinen virke auttaa ymmärtämään, kuka ja miksi hän on psykopaatti.
      Näitä pesiytyy monesti korkeisiin virka-asemiin. Jakaus ja prässit aina suorassa, nokkela tai älykäs, miellyttävä ja samaa mieltä olevien kaveri, oma pikku luottopiirinsä, hauska seuramies, mutta vittumainen, kylmä ja tunteeton henkilönä. Ei liikutu mistään, ei edes hautajaisissa, kauneudesta tai upeasta herkästä musiikista. Ihmiset ovat vain esineitä hänelle tulosten saavuttamiseksi.

 7. Aina vaan mystisemmäksi ja törkeämmäksi tapaus toimittaja Wall muuttuu. Nyt etsitään hänen vaatteitaan, joita ei ainakaan uponneesta sukellusveneestä ole löytynyt. Ei myöskään muita ruumiinosia, kuin pelkkä ”torso” ruumis. Hyi h******i, jos en paremmin sano.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *