Oli vähällä, että ei pettänyt hermot

Pitäisi kai olla superäly, että pystyy mobiililla näillä sivustoilla liikkumaan. Taisi mennä puoli tuntia, että pääsin tähän asti. Ensin jostain kumman syystä sotkeennuin Googlen Blogspot sivustolle, jossa oli muutamankin käyttäjän täydelliset henkilötiedot ja koko taustahistoria.

 

Lopulta pääsin sieltä pois ja vastaan tuli vieraskielisiä tekstejä, joita en ymmärtänyt alkuunkaan. Aikani niitä selattuani uudestaan ja uudestaan pääsin tälle sivustolle, jota muuten Google ei tunnistanut, vaan tyrkytti Keskon tuotemerkkiä ja muuta turhanaikaista.

 

Sitten alkoi se tolkuton selaaminen pirun pitkien blogien kanssa, joista en kyllä mitään  edes ymmärtänyt. Nyt olen tässä ja pakko lähteä samantien pois, koska kello näyttää juoksevan vauhdilla ja työt odottavat.

3 vastausta artikkeliin “Oli vähällä, että ei pettänyt hermot”

  1. Miten tuo avaukseni päätyikin tänne, vaikka viimeksi käski pudottamaan roskakoriin. Siellä sen paikka oikeastaan olisikin.

    Miten muuten Googlella voikin olla niin tarkat tiedot muutamista ihmisistä. Pääseekö se nuuskimaan nykyään kirkonkirjatkin, tai väestörekisterit. Huolestuttava ominaisuus kaiken kaikkiaan.

  2. Google tietää mitä sinä kerrot, mutta ihmiset kertovat yllättävän paljon.

    Blogspot on ihan eri paikka kun tämä, enpä osaa siitä sanoa. Meillä ei ole mitään linkkiä siihen.

    Kävin itse mobiililla koittamassa google-kirjautumista. Kyllä semeni aivan laakista minulla, joskin tuo kirjautumispainike on turhan pohjalla. Sen voisi ehkä sijoittaa mobiilissa paremmin näkyville. Tätä pitää tutkia.

Kommentoi