Onko Pirkanmaalla musta aukko, vai läpipääsemättömiä pilviä?

Suurinpiirtein kaikki operaattorit ilmoittavat, että heidän peittoalueensa on noin 99% kattaen koko maan. Silti muutamat operaattorit kehtaavat vielä mainostaa, että heillä on tutkitusti nopein verkko.

Mikään vaan ei pidä paikkaansa täällä Pirkanmaalla. Meillä täällä ns. laajakaistan nopeus on useimmiten 1000- 3000 klb / s. Operaattori veloittaa siitä alkaen 5000klb / s.

Mobiiliverkko heiluu suurinpirtein samoissa lukemissa, joskus tosin saattaa lähennellä jopa 10 000klb / s. Se on ihan maksimi, riippuen siitä missä kohtaa maastossa olen. Sen laskutus alkaen 5000klb / s- 100 00klb / s, ilman käyttörajoitusta.

Siis ihan pelkkää huijausta, eikä siihen ole oikaisuvaatimuksen mahdollisuutta. Silti olen monta kertaa valittanut sähköpostilla, puhelimella ja chatin kautta. Lopulta annettiin niitä tyhjiä lupauksia, että tekniikka tulee säätämään antennin kohdalleen ja takastamaan reitittimen, kun väitin sen kärsivän vanhuudesta.  No, siitä on vasta kolmisen kuukautta, joten ehkä ja joskus.

Hankala varsinkin tuo mobiilipankissa laskuja maksaessa, saat juuri ladottua kaikki laskut ja yrität lähettää ne eteenpäin, niin tulee ilmoitus, että ei yhteyttä. Yritä sitten maksaa niitä joskus uudestaan, ne sattuu menemään perille. Myöhemmin huomaat maksaneesi ne kahteen kertaan ja ollaan sentään Pirkanmaalla.

Kaikki alkoi siitä, kun yksi operaattori kiskoi puhelinlangat seinästä, siihen asti pärjättiin jotenkuten ja joskus.

Ette varmaan kuulleet, kun minä kirosin täällä hiljaa ja kovaa, mutta hyvä niin.

Yksi vastaus artikkeliin “Onko Pirkanmaalla musta aukko, vai läpipääsemättömiä pilviä?”

  1. Kaapeli toimi kehnosti ja nopeuksista oli turha puhua.
    Nettilinja toimii n. suunnilleen.
    Latausnopeus hilkun päälle 10 Mb/s ja lähetysnopeus n. 9,5 Mb/s.
    Kaukana on lupaillusta sekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *