”Pirullinen Irma”

Älköön nyt ottako kukaan naisväestä tästä itseensä, jos sattuu lukemaan.

Yleensä vaan  on niin, että naisilla on pitkä pinna, mutta sen pettäessä ollaan melko perusteellisia ja tuho on täydellinen.

Niin nytkin Karibian saarilla Irma on tehnyt melko täydellistä jälkeä. Puhutaan jopa yli 90% rakennustuhoista ja uusi myrsky on jo syntymässä. Voi vaan kuvitella, jos ajaa autolla yli 200km/h, niin se on melko paljon ja päin puuta ajaessa tulee rumaa jälkeä.

Kovasti siellä päin luonto koettelee, ei vielä edellisestäkään ole Amerikan manner selvinnyt, kun Irma on jo menossa Kalifornian rannikolle tekemään tuhojaan.

Toiset sanovat kaiken johtuvan ilmastonmuutoksesta, mene ja tiedä, mikä on totuus. Onneksi meillä meillä täällä Suomessa ei ole ääri-ilmiötä. Niiksi ei voi laskea vähälumista talvea, eikä sateista kesää, ei todella verrata ainakaan ilkeämieliseen Irmaan.

13 vastausta artikkeliin “”Pirullinen Irma””

 1. Anopin nimi sattuu olemaan Irma, mutta hän ei ihan näin myrskyisä ole kuin nyt riehuva 😉

 2. Parhaillaan radiossa ”matkivat” minua ja joku viisas taaskin syyttää ilmastonmuutosta.

  Mika, anopithan ovat ihania…ainakin joskus. Onhan heilläkin niitä ”myrskyisiäkin päiviä”.

 3. On se Irma taputellut Karibianmeren saaret ihan tasaiseksi ja asumiskelvottomiksi. Kaikki täytyy raivata ja rakentaa uudestaan. Kannattaako, kun noiden myrskyjen ennustetaan tulevan tavaksi. Nyt jo siellä väitetään uuden myrskyn olevan syntymässä. Missä välissä siellä edes ehditään mitään tekemään.

  Sieltäkö se maailman tuho onkin alkamassa, ei mitään atomipommeja edes tarvita, eikä ehditä käyttämään.

 4. Siinä on ihminen pieni kun luontöäitiä yskyttää.

  Karmeaa jälkeä on kyllä Irma saanut aikaan.

 5. Ilmastonmuutos ja ilmasto muutos – ja toki ihmisen aiheuttama on syypää kaikkeen.
  Se, että aiemmasta historiasta ei ole mitään merkittävää tutkimustietoa ajalta, jolloin tieto tuollaisesta myrskystä ei juurikaan levinnyt muutamaa sataa kilometriä kauemmaksi, ei ole millään tavalla todiste siitä, ettei vastaavia myrskyjä olisi ollut ennenkin.
  Nyt vaan rahastetaan tuolla holtittomalla hysterialla, vaikka todisteita siitä, että esim. keskiajan alkupuolella oli nykyistä lämpimämpää ja jäät mm. Grönlannissa olivat paljon nykyistä pienemmät, on tieteellisin tutkimuksin osoitettu.

 6. Alkaa olla vahvat merkit siitä, että maapallo tuhoutuu, tai ainakin kaikki järjestellään uuteen uskoon.

  Irma vaan jaksaa räyhätä eteenpäin ja poikaset seuraavat perässä. Meksikossa suuri maanjäristys tsunamineineen. Amerikan länsirannoilla odotellaan mannerlaattojen liikkumista, joka on vain ajan kysymys.

  Uusi ilmiö Yhdysvalloissa on pyörremyrsky nimeltä Trump, joka pahimmassa tapauksessa saa paljon pahaa aikaiseksi.

  Jopa meillä Suomessa on tällä hetkellä iso geomagneettinen myrsky menossa.

  Olkoot ne sitten ihmisen aiheuttamia, tai luonnon uudelleenjärjestelyjä, mitä sillä on väliä.

  1. Miten mahtaa käydä atomivoimaloiden ohjausjärjestelmien, jos ja kun aurinko lykkää voimakkaan sähkömagneettisen pulssin? Tehojen alasajolle tulee pikainen hoppu.

   1. Kanarian tulivuoren murtuma mereen saattaa vyöryttää tsunamin amerikkalaisten itärannikolla sijaitsevien atomivoimaloiden yli ja sillee.

    1. Jos plumpsahtaa iso asteroidi valtamereen ja puhkaisee maan kuoren, lentää moskaa taivaalle pimentäen auringon ja tuoden paukkupakkaset. Kuuma valtameren monttu keittää vettä ilmakehään tuottaen satametriset lumihanget ja seuraavan jääkauden.

 7. Irma se vaan jatkaa matkaansa voimainsa tunnossa ja pullistelee lihaksiaan jo asteikolla yli 9 magnituurin.

  Meksikossa taivas lyö tulta ja salamoi, uhriluku nousee jo yli kuudenkymmenen.

  Italiassa Napolin vieressä tulivuori osoittaa heräämisen merkkejä ja sen vaikutusalueella on miljoonia ihmisiä. Suurin osa rakennuksista ilman lupaa ja väärillä lujuusvaatimuksilla rakennettuja.

  Vesuvius savuaa, no mitäs siitä sehän savuaa jatkuvasti. Mutta kuitenkin…

 8. Mikä on varmaa se on maailman loppu. Jos ihminen itsekkyydessään ei ennätä ensin niin sitten meteori tai jättimäinen tulivuoren purkaus. Kuka elää se näkee mutta en usko että auringon ikääntymiseen ja loppupamaukseen asti tätä nykyisen muotoista eloa pallolamme olisi tai jos on niin ilman tietokoneita, kännyköitä ym herpakkeita, saattaa vielä leppäkeihäs olla valttia.

 9. Myllymatti, saatat olla oikeassa. Mutta ehkä maailmankaikkeudesta löytyy sitä ennen viisaampi sivilisaatio. Tuntuu melko itsekkäältä ajatus, että me olisimme täällä ainoita.

  Jos nyt kuitenkin ajatellaan Suomea ja olosuhteita täällä. Meillä on maailman paras valtio ja tuskin löytyy paikkaa, jota voisi olosuhteiltaan verrata Suomeen. Jos nyt ajatellaan mitä paikkaa tahansa maapallolta, meillä on kaikista vakain paikka ilmastollisesti, sekä geologisesti. Ei edes naapureita Ruotsia, eikä Norjaa voi verrata meihin. Niillehän yleensä suurimmaksi osaksi myrskyt ja sateet purkavat suurimmat voimansa.

  Pitkin muuta Eurooppaa on tänäkin vuonna ollut kaikenlaisia katastrofin alkuja, puhumattakaan ympäri maapallon muista kolkista. Miksi me siis aina valitamme ja onko ihme, että tänne tuppaa muualtakin väkeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *