Kodinkoneet verkossa?

https://www.is.fi/digitoday/art-2000005442111.html

– Olemmeko tulevaisuudessa yhä enemmän kaupallisuuden armoilla?
Minulla on ollut tietokone joka parin vuoden jälkeen alkoi hidastua – onko ne ohjelmoitu niin että täyttävät itsensä toimintakelvottomiksi. Samoin kävi älykännykälleni parin vuoden jälkeen johon otin aina tulevat päivitykset.
– Nyt joku viisas sanoo että minun olisi pitänyt osata poistaa tarpeettomia tietoja – kännykästä ei voinut poistaa edes tarpeettomia ohjelmia ja muistin täyttyessä siitä tuli käyttökelvoton.
– Iltasanomien jutussa paneudutaan asiaan.

5 vastausta artikkeliin “Kodinkoneet verkossa?”

  1. Kone kannattaa joskus ehjätä ei hidastele kun sen tekee n parin viikon välein viikk olis paras vaihtoehto .
    Sen nimi on levyn eheytys terv tepivaari

  2. Tietokoneissa on onneksi varaa vielä olla ostamatta surkeaa. Tästä juuri kauppasin 5-7 vuotta vanhoja läppäreitä 50-200 euron hintaan ja menivät käsistä kun hyvä merkki ja vielä syytä odottaa pitkää ikää.

    Haastavia ovat pienemmät laitteet joissa on tosiaan riski päätyä ongelmiin.

  3. Mä maksoin naapurilleni, joka ostaa ja päivittää läppäreitä, tästä Fujitsusta 40 euroa. Hyvin toimii, eikä ole kertaakaan pätkinyt.

    Käyttöjärjestelmänä mulla on windows 7

  4. Jep, hyvä käytetty pesee pääosassa tapauksia halvan uuden. Se on se surullinen homma kun tietää itse liiankin hyvin miten ne halvat on tehty ja mitä on sisällä. Tieto lisää tuskaa – kun selaan jotain gigantin tai muun vastaavan marketin valikoimaa, kolme neljästä laitteesta on sellaisia joita en haluaisi vihamiehellekään. Muistan aikanaan bloganneeni ajoittaisin ”katsotaanpa viikon tarjouslehdet” juttuja. Otin muutaman kodinkonemarketin lehtisen ja katselin mitä siellä kaupitellaan, kommentoin sitten. Taisi jostain kymmenestä läppäristä olla pari sellaista mitä kehtasi suositella.

  5. Nyt käytössä: HP LT A4-6210/4GB/128GB/15.6 – 500,-
    Käytössä 2016 alusta ja vuosihuolto 2017 alussa – näyttää pelittävän.
    Onko laite keskitasoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *