Hesan ”neurotieteilijät” hörönlöröttävät taas ”rotumurhapeilineroonimoraaliteoriaansa”

Oheinen juttu saattaa vaikuttaa tyhjänpäiväiseltä, merkityksettömältä ja ”harmittomalta”, mutta sisältää todellisuudessa ”geneettisen sisäpiirireiluusmoraali = ulkopiirirotumurha -(peilineuroni)teorian” ”päivityksen” entistä tieteenvastaisemmaksi.

”Geneettinen rotumurhapeilineuroni”, eli ”geneettinen” fasistinen rotutaistelu”moraali” ”rodullisesta elämästä ja kuolemasta” on se, jonka ympärillä koko ”sosiobiologia” ja ”evoluutiopsykologia” todellisuudessa pyörivät – eikä esimerkiksi seksi- ja pariutumisasiat, jotka ovat rekvisiittaa.

Uusia avauksia ovat seuraavat:

 

 • Nyt ”tutkijat” viittaavat jo kokonaan kintaalla sille, mitä koehenkilö kertoo kokevansa ja tuntevansa ja ajattelevansa, ja väittävät ”näkevänsä sen aivokuvista”, mikä on puhdasta paskaa.https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/10/paatoksenteon-aivokuvantaminen-on-huijausta
 • Tutkijoiden mukaan PERHE ON GEENISTÄ  (nämä ovat erittäin läheiset aiheet) – MUTTA YLLÄRI YLLÄRI EI LISÄÄNTYMIS- KUTEN YDIN- JA SUURPERHE, VAAN NIMENOMAAN SISARUS”PERHE”: yhteenpelaavat sisarukset, joka onkin aina ollut lisääntymisperheen kilpailija, jossa viimekätinen vastuu lasten elatuksesta on äidin veljillä ja lisääntyvän pariskunnan suhde on löyhä!
  Sisarusperhejärjestelmässä lapsen biologinen isä ja äiti kuuluvat ERI perheisiin. Järjestelmä on matrilineaarinen, mutta silti miesvaltainen. (Marvin Harris: Kultturien synty, ym.)
 • He ”uudelleenmäärittelevät” ”korkean (”geneettisen”) moraali(suude)n NEPOTIMIKSI, sukulaisten suosinnaksi, aika lailla tasan päinvastoin kuin muut moraaliteoriat!

https://yle.fi/uutiset/3-9916739

Suu sanoo yhtä, aivokuvat toista – vaikeissa valinnoissa aivot suosivat sukulaista

Suomalaistutkimuksen magneettikuvat osoittivat, että vastoin väitteitään – ja luultavasti tietämättään – ihminen pitää verisukulaisten puolta ennen muita.

Pitsiliinan päällä kehystetty kuva kahdesta pikkutytöstä, jotka pitävät toisiaan kädestä kiinni.
Sisaruksiksi syntyminen näkyy aivokuvissa, kertoo Aalto-yliopiston tutkimus. Anniina Wallius / Yle

5 vastausta artikkeliin “Hesan ”neurotieteilijät” hörönlöröttävät taas ”rotumurhapeilineroonimoraaliteoriaansa””

 1. Sukukeskeisyys ennenkaikkea kehitysmaissa. Nykysuomessa vähän lapsia per perhe ja isovanhemmat usein kaukana maan korvessa joten se on kehitys tässä yksilökeskeisessä maassamme joskin suvusta riippumattominta on rikkaitten oma klaani jotka edesauttavat toisiaan keräämään yhä lisää rikkautta.

  1. Tuo kiinnostaa nyt taas rikkaita niin, että he maksavat siitä hyvin, ja kaiken, mitä he käytännössä tekevät, pitää olla ”korkeaa moraalia”…

 2. Pyytäisin kirjoittajaa huomioimaan säännöt sen osalta, että blogiartikkelissa olisi omaa sisältöä pääosa. Tässä on valtaosa suoraan leikkaaliimattua. Käytä sitaatteja ja linkkejä, pyydän.

  1. Tiedän ongelman, mutta tuontyypisillä jutuilla kuin tämä YLEnkin on vahva taipumus kadota joka paikasta yhtä aikaa. YLEkin voi myös koska tahansa pistää arkistonsa tunnusten taakse kuten kaikki muutkin.

  2. Se oma on linkeissä. Mun on ollut lisäksi tarkoitus täydestää tuota myöhemmin sekä omilla jutuilla että uusilla uutisilla. Joskus on tarpeen pistään homma vain näkyville, jos sillä esimerkiksi valmistetllaan jotakin isompaa, ja jos siinä on vähän huomiota saanutta mutta tärkeää tai ”tärkeää” asiaa kuten tässä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *