Pyllyverkkarit tuo valoa pimeyteen

Elämme parhaillaan kaamosaikaa.  Pimeää on, että on vain kaksi pimeää vastakkain.

Mutta ei hätiä mitiä. Entinen MTV:n uutisankkuri Pirkko Arstila toi valon pimeään, kun hän nosti naisten pyllyverkkarit arvoon arvaamattomaan.

Ajatelkaa nyt  hyvä hyssykät miehenpuolet, jos ei olisi naisilla pyllyverkkareita, jotka paljastavat kaikki vaot ja rypyt naisten peräpäässä, niin meillä ,ei olisi muuta katseltavaa ulkona liikkuessamme, kuin synkkää ja ikävää, joululaulun sanoin sanottuna.

Mummuikäinen Pirkko Arstila on tietty kateelliinen nuoremmilleen ja veisi meiltä uroilta yhden merkittävän mielenkiinnon kohteen.

Mutta me uroot, nuoret ja vanhat kannustamme naisiamme vain yhä uusiin saavutuksiin katseenvangitsemisen saralla. Miten olisi jos seuraavaksi tulee muotiin täysin läpinäkyvästä materiaalista tehdyt pyllyverkkari, ettei jäisi mitään arvailujen varaan?

Tämän joulun hittituote on eittämättä pyllyverkkarit. Ei muuta, kuin pyllyilemään!

 

7 vastausta artikkeliin “Pyllyverkkarit tuo valoa pimeyteen”

 1. Pitää vaan muistaa ettei himossaan nipistä sitä pyllyä, se on seksuaalista häirintää, ja voi pelkkä sen pyllyn tuijotuskin ylittää sen kynnyksen ja pääsee aika helpolla leivättömän pöydän eteen .
  Terv tepivaari

 2. Juu, ne kaikenlaiset vaatteen on pistetty päälle, jotta pääsisi itseään näyttämään, mutta auta armias, jos joku ihan oikeasti kertoo huomanneensa.

 3. Vaatteiden suunnittelijat valmistajineen syypäitä sillä nykyisissä housuissa ei ole yläosaa ei enää edes miesten housuissa niin että saisi kohotettua vyötärölle. Ilmeisesti kankaat ovat niin kalliita että tehdään vain puntteja.

 4. Mä käyn dressman XL :stä ostamassa farkut ja muut housut, kun en muuten meinaa löytää tarpeeksi isoja kokoja.

 5. ”Eläköön perseet ja tissit!”

  Eläähän ne ja hyvin voivat. Kesäkadut ja some väärällään. Ja jos ei muu auta, niin onneksi on silikoni ja photoshoppaus.

  Mutta kun naiset aivan itseään varten pukeutuu, niin kuinka tuota omaa takamusta pystyy ihailemaan? Toki koko vartalopeili on avuksi, mutta ikävä sitä on tuolla kaduilla mukana raahata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *