http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/clintonin-perheen-puoskarip-ideologi-playboy-lehden

Millä helvetin olkapäillä vuonna 1979 syntynyt, vuonna 1993 lääke- tieteen tohtoriksi sittemmin aika pian lakkautetusta kokeiluluontoisesta Interflex-tohtorinkoulutusohjelmasta, johon oppilaat valittiin suoraan high schooleista, valmistunut alle 30-vuotias tohtorinplanttu Sanjay Gupta päästi vuosina 1997 – 1998, just Monica Lewinsky -aikaan, Valkoiseen taloon presidentin ja Hillaryn puheiden kirjoittajaksi ja erityisesti jälkimmäisen neuvonantajaksi? HOITIKO hän mahdollisesti Hillarya jostakin vaivasta tai ongelmasta? KOKEILTIINKO jotakin ”superuudenaikaista” ja juonittiinko pelkästään sellaisia, millaisia? (Ja Bill sitten juoni Monican kanssa omiaan(?)…)

Sanjay Gupta (/ˈsɑːn ˈɡptə/ SAHN-jay GOOP-tə; born October 23, 1969) is an American neurosurgeon and media reporter. He serves as associate chief of the neurosurgery service at Grady Memorial Hospital in Atlanta, Georgia and as assistant professor of neurosurgery at the Emory University School of Medicine.

A media personality on health-related issues, he is best known as CNN’s multiple Emmy Award-winning chief medical correspondent, hosting the network’s weekend health program Sanjay Gupta, M.D., and making frequent appearances on their American Morning, Larry King Live and Anderson Cooper 360° programs. His reports from Charity HospitalNew Orleans, Louisiana, in the wake of Hurricane Katrina led to him winning a 2006 Emmy Award for Outstanding Feature Story in a Regularly Scheduled Newscast.

Additionally, Gupta publishes a column in Time magazine and is a special correspondent for  CBS News. His books Chasing Life and Cheating Death were  New York Times and national bestsellers. [2][3] His latest book, Monday Mornings, a novel, was released in March 2012 and became an instant New York Times bestseller. It was adapted as a 2013  television series with David E. Kelley and Gupta serving as executive producers.

From 1997 to 1998,he served as one of fifteen  White House Fellows, primarily as an advisor to  Hillary Clinton. In January 2009, it was reported that Gupta was offered the position of  Surgeon General of the United States in the Obamaadministration [1] but he withdrew his name from consideration. [4] In January 2011, he was named ”one of the 10 most influential celebrities” by Forbes magazine.[5]

Tuona aikana noilla hommilla ratsastaen Gupta aloitti myös TV-hommat CCN:llä. Vuonna 2001 hän sai oman terveysohjelman ja hänestä tuli yksi tunnetuimmista julkkiksista.Vuonna 2003 hän lähti Irakin sotaan ilmeisestikin (info)sotakoulutukseen. Hän toimi sekä aivokirurgina että toimittajana, ja hän kohosi ”liberaalia” esittävän, sodanlietsonnastaan kuuluisan Ruutisbyroo CNN:n Aasian-johtajaksi. Hän oli osakas, ilmeisesti johtaja myös USAlaisessa laboratoriossa, jonka tutkimusaihe oli – ”kuolemattomuus”!

Pistetään tämäkin näkyville, ennen kuin katoaa. Tämä on harvinaisen kesy lajissaan häntä ja ”kuolemattomuutta” koskevista pläjäyksistän tuolta ajalta… Tyyliä selittää, että korkein täyttymys on taistella katsojista.

” Life Extension Magazine

Dr. Sanjay Gupta’s Search for Biological Immortality

August 2007, By Philip Smith

… ”

Hänen saavutuksiaan tuolloin, jolloin hänellä oli vauhti päällä, kuuluvat mm.:

– Sanjay ”Gupla” sepitti uutisankanOsama bin Ladenin vaikeasta munuaistaudista, joka johti 10 vuotta harhaan varsinkin kaikkia muita toimittajia.

” Dr. Sanjay Gupta, 2002: Osama Has Kidney Failure

Mainstream doctor guy Sanjay Gupta said Osama probably had kidney failure 9 years ago.
Having known a guy with kidney failure (now long dead) who was undergoing dialysis treatments, I gotta tell ya.

This whole b******* story about about a guy in this condition, living a life on the run for 10 years, dragging a room full of dialysis gear behind him is EXTREMELY hard to swallow.

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1472003/pg1?disclaimer=1

 .
Osallistui siamilaisten kaksosten Laleh ja Ladan Bijanin, joilla oli yhteinen aivokuori mutta täysin eri persoonallisuudet, puoskarimurhaan epäonnistumaan tuomitun erotusleikkauksen muodossa Ruutisbyroo CNN:n Intian johtajan ominaisuudessa.
Syy oli, että erilliset persoonat samaa aivokuorta hyödyntäen todistavat persoonallisuuden olevan aistimusperäinen kielellinen konstruktio eikä mikään ”biologis-kemiallinen” entiteetti.
.

.

On The Scene

CNN's Dr. Sanjay Gupta

.

CNN’s Dr. Sanjay Gupta

 Dr. Sanjay Gupta: ’Tragic outcome’ for twins

.

Tuesday, July 8, 2003 Posted: 1325 GMT ( 9:25 PM HKT)

(CNN) – The risky surgery to separate conjoined Iranian twins Ladan and Laleh Bijani ended tragically Tuesday with the deaths of both women, a Singapore hospital said. … ”

Luultavasi hän ideoi ja organisoi koko homman. Pahinta hommassa ei suinkaan ollut, että ”tohtorit eivät osanneet” hommaa, jota ei ollut koskaan ennen edes yritetty aikuisilla. Vastasyntyneitä, joilla oli osin yhteinen aivokuori, oli erotettu. ”Pahinta silloin vallalla olevien puoskariteorioiden kannalta oli, ettei heidän teorioihinsa mahtunut eikä sopinut sellainen seikka, että yhteiselle aivokuorelle voi rakentua kaksi täysin eri persoonaa. (Näkemättä jäi, miten erotus olisi kuitenkin näitä molempia persoonia ”leikannut”, sillä tytöt kuolivat.

”Sankarilääketiede” oli hävittänyt korvaamattoman arvokkaan persoonallisuusneurofysiologisen tutkimuskohteen.

(Moni puoskari ja haistapaskantiedetoimittajan-lalla huokasi syvään helpotuksesta…)

– Kärysi CNN:n Aasian-johtajana muka ”Tiibetin-mellakoiden” dokumenttien väärentämisestä Nepalissa. Nepalkaan ei tästä tykännyt lainkaan hyvää.

– Kiina sulki CNN:n ulos Pekingin olympialaisten televisioinneita. Kostoksi Saaka-shvilin vanha yhteistyökumppani CNN järjesti (ajoitti) Georgian hyökkäyksen Etelä-Ossetiaan olympialaisten avajaispäiväksi.

Kuvassa niinikään CNN-uralle silloin spekuloitu Georgian presidetti Mihail Saaksjvili imppaa haastatteklun välillä kravatistaan…

.

Грузинские власти заявляют, что по-прежнему будут настаивать на экстрадиции бывшего президента на родину.
.

Gupta myös äänestytti itsensä televisiokanavansa äänestyksessä ”maailman seksikkäimmäksi mieheksi” intialaisten naiskatsojien voimalla, jotka LUULIVAT ÄÄNESTÄVÄNSÄ BOLLYWOOD-OHJAAJA JA -NÄYTTELIJÄ  SANJAY GUPTAA, joka tosiaan on komea (ja tiettävästi järjissäänkin).

HUMORISTINEN VÄLIHUOMAUTUS:

Varoittaako Bond-elokuva ”Huominen ei koskaan kuole” (Tomorrow never dies), Englanti 1998, Ruutisbyroo CNN:stä, Guptasta kaltaisineen – ja Clintoneista?

Kuvaa on erilaisissa äänestyksissä pidetty jopa parhaana Bondina. Se toistaa toisen parhaisiin kuuluvan bondin ”Elät vain kahdesti” (You only live twice) juonikuviota, jossa kansainvälinen gangsteriporukka yrittää saada aikaan suurvaltojen, nyt USA:n ja Kiinan välisen maailmasodan tekemällä näille vastapuolen piikkiin meneviä koiruuksia, jollaisia muiden kuin supervaltojen ei pitäisi osata eikä kustantaa tehdä. Englantilainen sotalaiva uppoaa Kiinanmerellä Vietnamin edustalla, mistä epäillään kiinalaisia.

Sitä ennen on kuitenkin tapahtunut, että NATO:lta on varastettu sota-harjoituksissa ”GPS-kooderi”, jolla pystytään tuottamaan vihollisen GPS-paikantimiin väärennettyä GPS-tietoa, joka saa lentokoneet lentämään ja laivat uimaan päin helvettiä. (Viittaa ainakin minun mielestäni huumorimuodossa väärennettyyn tieteeseen.) Tällaista laitetta osaa käyttää (joskin huonosti…) myös roistotahon (R)Uutistoimisto Huomisen (Tomorrow, viittaa myös kuvan nimeen, että ”niistä ei suinkaan tällä ole päästy eroon” …), jolla on mahtavat poliittiset suhteet, kakkoskonna  Henry Gupta, jota Bond arvelee ”ekoterroristiksi”. Bondilla, vähän jähmeä  Pierce Brosnan, on hampaankolossa Tomorrowta kohtaan, ja hän on tutkinut sen touhuja myös omin päin, sillä hänen ex-tyttöystävänsä (Teri Hatcher) on lähtenyt mediamoguli  Elliott Carverin (= puusorvari, about Ted Turner = puusorvari niin ikään) matkaan. Mediatalon suunnitelma on sytyttää kolmas maailmansota saadakseen mahdollisimman paljon ja raflaavia uutisia ja voidaakseen jos oikein hyvin sattuu myös vaikuttaa sodan kulkuun voittojensa eduksi… Henry (Kissinger?) (Sanjay?) Gupta on ahne ja tyhmä suurilla panoksilla ja armottomalla moukantuurilla pelaava gangsteri, joka pettää myös pomoaan Carveria – ja Carver ja muutkin myös häntä.

http://www.bondcollectibles.de/catalog/imagebank15/4449jp.jpg

Pomo lähettää Bondin Afganistaniin ”Terroristien tavarataloon” katso- maan, olisiko GPS-kooderi päätynyt sinne myyntiin. Ja kuinka ollakaan ilmestyy myös kaksi venäläisittäin murtavaa asekauppiasta, joilla on kuin onkin GPS-kooderi! (Täytyykin katsoa seuraavan keiden silloisten (venäläisten)poliitikkojen näköisiksi heidät on maskeerattu… Bond itse on siis maskeerattu Michel Dukakisin näköiseksi) Hän havaitsee tutun Henry Guptan myös tulleen ostoksille matkalaukku täynnä käteistä. Koska Gupta kohta tunnistaisi hänet, on pantava hösseliksi, ja yritettävä kaapata tai hävittää ”kooderi”. Syntyneessä häslingissä kooderi putoaa ehjänä Guptan matkalaukkuun – ilmaiseksi. Rahatkin hän pitää itsellään.

Elokuvan käsikirjoittaja on amerikkakainen TV-koomikko ja poliittinen kommentaat-tori (Fox-TV) Bruce Feirstein, joka toimi myös demokraat-tisenaattori Michael Duka-kisin kampanjajohtaja. Henry Guptaa esittää CNN:n kanssa kilpaileva TV-kasvo, TV-taikuri ja -juontaja  Ricky Jay. Elliot Carver on walesilainen  Jonathan Pryce.

Sheryl Crow: Tomorrow never dies:

https://www.youtube.com/watch?v=2BxTwJtpGYA

.

VARSINAINEN PROFETIA tuo kuva oli, jos tästä oli kysymys….

.

.

Mutta siihen haastatteluun, kopsaisen tähän lähinnä vain Hillarya koskevia kohtia. loput voi katsoa likistä:

Playboy Interview: Sanjay Gupta

By David Hochman August 12, 2015