Suomen Eduskunnan pakkoinfoterroristi-YLE valehtelee YK:n Syyria-tutkimuskomission eroavan puheenjohtajan valehdelleen Assadin hallituksen käyttäneen kemiallisia aseita

Hankkiiko YLE mahdollisesti terroristisin keinoinsa SUOMELLE EROA YK:STA? Kenen kehotuksesta? Ei ainakaan Suomen kansan..

https://yle.fi/uutiset/3-9760987

Carla Del Ponte eroaa YK:n Syyria-komissiosta: ”Syyria ei saa oikeutta”

Entinen sotarikossyyttäjä Carla Del Ponte antaa YK:n turvallisuusneuvostolle ankaraa kritiikkiä sen hampaattomuudesta Syyrian konfliktissa. Del Ponte toteaa, ettei hänellä ole enää voimia jatkaa YK:n Syyria-komissiossa.

Carla Del Ponte on työskennellyt YK:n Syyria-komission jäsenenä lähes viisi vuotta.

Sotarikostuomioistuimissa syyttäjänä toiminut sveitsiläinen Carla Del Ponte ilmoittaa olevansa turhautunut Syyrian tilanteeseen ja aikoo sen vuoksi erota YK:n alaisen, Syyrian sotarikoksia tutkivan, komission jäsenyydestä.

– Olen turhautunut. Minä luovutan, hän sanoi sveitsiläisen sanomalehti Blickin haastattelussa.

. – Olen kirjoittanut eroanomukseni ja lähetän sen lähipäivinä.

70-vuotias Carla Del Ponte on toiminut Syyrian sotarikoksia tutkivassa komissiossa lähes viiden vuoden ajan. Vuosina 1999-2008 hän työskenteli entisen Jugoslavian sekä Ruandan kansainvälisten sotarikostuomioistuimien syyttäjänä.

Del Ponte sanoo, ettei hän ole nähnyt koskaan aiemmin sellaisia rikoksia, kuin Syyriassa. Edes Jugoslavia tai Ruanda eivät vedä vertoja sille, mitä Syyriassa on tapahtunut ja tapahtuu kaiken aikaa.

Del Ponten mukaan Syyriassa kaikki sisällissodan osapuolet kuuluvat ”pahiksiin”.

– Al-Assadin hallitus on tehnyt hirvittäviä rikoksia ihmisyyttä vastaan ja käyttänyt kemiallisia aseita. Oppositiokin koostuu ekstremisteistä ja terroristeista, hän sanoi lehden haastattelussa.

”Syyria ei saa oikeutta”

Myöhemmin Del Ponte osallistui Luganon filmifestivaalien keskustelupaneeliin ja arvosteli YK:n turvallisuusneuvostoa.

– Olen voimaton niin kauan, kun YK:n turvallisuusneuvosto ei tee mitään. Syyria ei saa oikeutta, hän sanoi.

Veteraanisyyttäjä kuvailee roolinsa tutkintakomissiossa olleen vain ”alibin”, koska komissio ei ole koskaan saanut tuekseen laajaa poliittista tahtoa.

Vuoden 2011 arabikevään kansannousun jälkeen Syyria on luisunut sisällissotaan ja kaaokseen. Yli 300 000 ihmistä on saanut surmansa ja miljoonat ovat joutuneet lähtemään kodeistaan.

YK:n Syyria-komissio on tutkinut ihmisoikeusloukkauksia ja sotarikoksia Syyriassa maaliskuusta 2011.

Komissio on julkistanut kymmeniä raportteja, mutta tutkijat eivät ole koskaan päässeet Syyriaan paikan päälle tutkimaan tapahtumia. Tutkijat ovat toistuvasti pyytäneet turvallisuusneuvostoa viemään Syyrian tilanteen Kansainväliseen rikostuomioistuimeen.

Lähteet: Reuters, AP ”

Rohkenin heti epäillä, että YK:n Syyria-tutkimuskomission eroava puheenjohtaja Carla del Ponte olisi väittänyt AL-ASSADIN HALLITUKSEN KÄYTTÄNEEN NYT KEMIALLISIA ASEITA – kun hän on ennen väittänyt, ettei se ole käyttänyt niitä aikaiseminkaan!

EIKÄ HÄN SELLAISTA TÄÄLLÄ ”LÄHTEESSÄ” KYLLÄ VÄITÄKÄÄN!!!
.
http://www.fr.de/politik/syrien-kommission-der-un-un-sonderermittlerin-carla-del-ponte-wirft-frustriert-hin-a-1327467

.

Hän väittää vain ”kaikkien olevan ”pahoja” ”:

Carla Del Ponte tritt als UNO-Sonderermittlerin in Syrien zurück

«Ich bin frustriert, ich gebe auf!»

LOCARNO TI – Sie hätte in fünf Jahren «rein gar nichts» erreicht und will keine «Alibi-Ermittlerin mehr sein»: Carla Del Ponte (70) tritt als UNO-Sonderermittlerin in Syrien zurück. Das gab sie heute Morgen gegenüber BLICK am Filmfestival Locarno bekannt.

Carla del Ponte on aiemmin selkeästi tuonut esille kantansa, että ASSADIN HALLITUS EI OLE TODETTUJREN KAASUISKUJEN TEKIJÄ.

https://www.youtube.com/watch?v=o5RWC9joWKk

(Se on ollut Al-Nusran rintama, Al-Qaidan/ISISin eliitti ja etulinja johdon asemapaikkanaan Homs, joka vieä vuoden 2003 kaasuiskujen aikaan oli ”Länsi-Oppositon” ”kantava voima” ja tosiasiallinen vallantavoittelija! Kurdit paljastivat sen pelin ja ampuivat ala Englannin kaksi viimeisintä aselähetystä sille v. 2015.)

Ranskan tutkimus Syyrian kaasuista todistaa tosiasiassa, että hallitus ei ollut syypää vuoden 2013 kaasuihinkaan!

YLE ei juurikaan käsitä, mitä se kulloinkin valehdella löröttelee.

Paraatiesimerkki on uusin uutinen, että Syyrian viimeisimmässä kaasu- iskussa olisi läytetty samaa ainetta kuin vuoden 2013 kaasuiskuissa, JOITA EI MISSÄÄN OLE TODISTETTU PITÄVÄSTI HALLITUKSEN TEKEMIKSI, mutta joiden perusteella ”länsi” aloitti sotaanpuuttumisen sodanosapuolena.

VIIMEISIMMÄT ISKUT EIVÄT MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLLEET HAL- LITUKSEN TEKEMIÄ: MUU OLISI SAMAA KUIN OLYMPIAVOITTAJA HÖRPPÄISI DOPING-AINETTA MAALIVIIVALLA VÄLTETTYÄÄN AINAKIN KÄRYN ELLEI KOKO RIKOKSENKIN SITÄ ENNEN!

http://yle.fi/uutiset/3-9582479

Ranska esitti todisteita sille, että Syyrian hallitus oli vastuussa kemiallisesta iskusta

Huhtikuun 4. päivän iskun kemikaalista otetut näytteet täsmäävät Syyrian hallituksen 2013 tekemään iskuun.

***

http://arirusila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149015-lapset-kaasuiskun-uhreina-nelja-vaarennysta

Lapset kaasuiskun uhreina – neljä väärennystä

Mediasodassa kaikki keinot ovat mahdollisia ja tietotulvan keskellä on hyvin vaikeaa selvittää mikä osa siitä on faktaa ja mikä puhdasta disinformaatiota. Näin tälläkin kertaa. Anonyymi hakkeri väittää päässeensä tunkeutumaan Yhdysvaltain armeijan eversti Anthony J.Macdonaldin sähköpostiin. Kyseisen everstin mainitaan olevan henkilöstöjohtaja armeijan tiedusteluhenkilöstön varajohtajan operaatio ja suunnitteluosastolla. Ensimmäisen viestin sisältönä on vain onnittelut menestyksekkäästä operaatiosta Syyrian kaasuiskun suhteen.

 

 

Everstin vaimon dialogista ystävättärensä kanssa puolestaan ilmenee että kuvat kuolleista lapsista olivatkin näyteltyjä ja kemiallinen isku ns ”false flag” operaatio ja järjestetty Yhdysvaltain tiedusteluelinten toimesta.

 

 

Jos tämä uutinen on faktaa se osoittaa kansalaisjournalismin – ja hakkeroinnin – edustavan nykypäivänä sitä mitä median pitäisi tehdä vallan vahtikoirana. Jos kyse puolestaan on vedätyksestä se osoittaa mediasodan uusien välineiden käyttökelpoisuutta ja moninaisuutta.

 

Tässä puolestaan lähi-idän konflikteissa suhteellisen yleisesti käytetty Pallywood-metodin Syyrian sovellus. Kuvaparissa vasemmanpuoleinen otos kuvaa Egyptin armeijan Muslimiveljeskuntaa vastaan tekemää teurastusta Kairossa. Oikeanpuoleisen kuvan puolestaan väitetään esittävän Damaskoksen kaasuiskun uhreja. Sama kuva molemmissa. Epäilisin alkuperäisen olevan tosiaan Egyptistä mutta ehkä sekin lavastettu siinä mielessä, että joidenkin lähteiden mukaan kuolleita lapsia oli säilötty pari viikkoakin jäissä ennenkuin heidät tilanteen vaatiessa kerättiin yhteen kuvaan esittelemään Egyptin armeijan julmuuksia.

Ehkä järisyttävin propagandatemppu – jossa tällä kertaa lapset olivat todella kuolleita – on Latakiasta kapinallisten sieppaamien 150 alaviitin kohtalo. Sieppaus tapahtui 11 elokuuta 2013. Kun tiedotusvälineissä alkoi levitä kuvia Damaskoksen kaasutetuista lapsista siepattujen lasten vanhemmat tunnistivat jälkeläisensä kyseisistä videoista.Näin harvat Damaskoksen kaasuiskun tunnistetuista lapsiuhreista ovatkin Assadin hallitusta tukevista perheistä, lapsia jotka oli siepattu 200 kilometrin päästä ja murhattu niiden toimesta jotka äänekkäimmin vaativat Assadille rangaistusta rikoksistaan. Tästä tapauksesta lisää artikkelissa”Identification of the dead children in Ghouta”.

 

USAn ulkoministeri Kerryn esittäessä pitäviä vastaansanomattomia todisteitaan Damaskoksen kaasuiskusta ja sen vaatimista rankaisutoimista hän esittelyssään käytti BBC:kin levinnyttä kuvaa lapsesta hyppimässä satojen Al Assadin hallinnon Houlassa 2012 tekemän kaasuiskun takia kuolleiden uhrien yli . Kuvan ottajakin näki sattumalta esityksen ja todisti kuvan otetun Irakissa 2003.

 

 

Lisää Syyrian kaasuiskusta artikkelissa Syrian Rebels Admit Chemical Attack In Damascus???

Lisäys 11.09.2013

Tässä hyvä esimerkki kuinka laatulehdetkin menevät lankaan mediasodan pyörteissä. Itävallan suurimpiin sanomalehtiin kuuluva Kronenzeitung joutui julkaisemaan seuraavan anteeksipyynnön:”In the Kronen Zeitung from the 28 July on page 4 we printed a photomontage of the civil war in Syria. The photo of a refugee family was shown in front of destroyed homes. ”Although we had correctly obtained copyright for usage of both images (EPA and AFP) we sadly failed to indicate that it was a journalistic device of a photomontage for the purposes of illustration. We apology for this failure.”

 

Julkaistu kuva luo draamaa kokosivun uutiseen Assadin julmuuksista

kun taas todellisuudessa perhe on päiväkävelyllä kadulla aivan toisaalla mutta lehtikuvaan oli ympätty rauniot lisää

Huhumylly pyörii – pudottiko Venäjä ensimmäistä kertaa ”Kaikkien pommien isän”?

Venäjän huhutaan pudottaneen viime viikolla kaikkien aikojen suurimman ei-ydinpomminsa Isisin taistelijoiden päälle lähellä syyrialaista kaupungia Deir ez-Zoria.

Huhuista kertovat muun muassa saksalaislehti Stern ja teknologiasivusto Popular Mechanics.

Huhut näyttävät olevat lähtöisin TheDrive-sivustolta, joka kirjoitti aiheesta ensimmäisen kerran perjantaina.

Sen mukaan sosiaalisessa mediassa kiertää huhuja, joiden mukaan Venäjä on pudottanut ”Kaikkien pommien isänä” tunnetun pommin Isisin terroristien päälle Syyriassa. Perjantaina Twitterissä ilmestyi viestejä, joiden mukaan ase olisi nähty käytössä lähellä Deir ez-Zoria.

https://twitter.com/Nidalgazaui/status/905874846718066689/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Ftekniikanmaailma.fi%2Fteknologia%2Fhuhumylly-pyorii-pudottiko-venaja-ensimmaista-kertaa-kaikkien-pommien-isan%2F

 

Tämä olisi ensimmäinen kerta, kun Venäjä on käyttänyt asetta taistelutilanteessa. On kuitenkin syytä korostaa, että asialle ei ole saatu vahvistusta.

Kyseisestä pommista on tiedossa vain hyvin vähän konkreettisia yksityiskohtia.

Julkisuudessa on kerrottu, että Kun Yhdysvaltojen armeija otti vuonna 2003 asearsenaaliinsa jättiläispommin nimeltä GBU-43/B, lempinimeltään ”kaikkien pommien äiti”, Venäjä halusi vastaavanlaisen aseen.

Vuonna 2007 Venäjän armeija ilmoitti ottaneensa käyttöön pommin nimeltään ATBIP (Aviation Thermobaric Bomb of Increased Power). Kyseinen 44 TNT-tonnin tehoinen pommi räjäytetään ilmassa kohteen yläpuolella ja se kykenee tuhoamaan kokonaisen kaupunginosan maan tasalle. Räjähdyksessä käytetään sekoitusta alumiinijauheesta ja etyleenioksidista.

Venäjä kertoi testanneensa asetta vuonna 2007.

Päivitys 11.9. Korjattu pommin teho 44 TNT-tonniksi 44 kilotonnista.

***

President al-Assad to Swiss SRF 1 TV channel: Fighting terrorists is the way to protect civilians in Aleppo

”Question 1: First, please, allow me to clarify one thing: may I ask you every question?

President Assad: Every question, without exception.

”Question 12: May I show you a picture?

President Assad: Of course.

Journalist: This young boy has become the symbol of the war. I think that you know this picture.

President Assad: Of course I saw it.

Journalist: His name is Omran. Five years old.

President Assad: Yeah.

Journalist: Covered with blood, scared, traumatized. Is there anything you would like to say to Omran and his family?

President Assad: There’s something I would like to say to you first of all, because I want you to go back after my interview, and go to the internet to see the same picture of the same child, with his sister, both were rescued by what they call them in the West “White Helmets” which is a facelift of al-Nusra in Aleppo. They were rescued twice, each one in a different incident, and just as part of the publicity of those White Helmets. None of these incidents were true. You can have it manipulated, and it is manipulated. I’m going to send you those two pictures, and they are on the internet, just to see that this is a forged picture, not a real one. We have real pictures of children being harmed, but this one in specific is a forged one.”
Read more:
http://sana.sy/en/?p=91031

Follow us at / Suivez-nous sur:
strategika51.com
telegram.me/strategika51
facebook.com/originalStrategika51

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Henkilön Strategika 51 kuva.
***
 https://journal-neo.org/2015/10/27/russias-bombing-of-syrian-hospitals-the-incredible-expanding-lie/

Russia’s “Bombing” of Syrian Hospitals: The Incredible Expanding Lie

4534542222In any war, collateral damage is inevitable. And no matter how careful Russia attempts to be, one cannot avoid eventually killing innocent civilians. That is why it is so important to make sure any war fought is justified to begin with – so that when a tragic mistake is made it is not compounded by the fact that the war within which it took place shouldn’t have been fought in the first place.

Russia’s intervention in Syria, however, is justified. The sovereign nation of Syria is openly being dismembered by foreign states, led by the US, joined by Syria’s neighbors, Turkey, Israel, and Jordan, as well as regional state-sponsors of terrorism including the despotic regimes of Saudi Arabia, Qatar, and the United Arab Emirates.

The potential loss of human life in confronting the proxy army of terrorists this coalition of multinational military aggression has arrayed against Syria pales in comparison to the outcome should Syria fall entirely to these forces. The perpetual chaos that has unfolded after America’s successful dismemberment of Afghanistan, Iraq, and Libya are but warnings of the fate that could befall Syria should order not be restored, and Syria’s sovereignty not protected. What’s more is that for each and every nation the US destroys, the terrorist organizations and all accompanying infrastructure that fill the void left behind by toppled governments has an accumulative effect. The strength of this threat and its ability to project violence further increases exponentially.

In that light, Russia’s alleged bombing of a “field hospital” in terrorist-held territory in Syria would be a tragic mistake at best… if such an allegation had credible evidence underpinning it. However, it does not.

The Incredible Expanding Atrocity 

When reports of Russian military aviation striking what AFP called a “field hospital” came to light, they were met by immediate skepticism, even by critics of Russia. AFP’s article, “13 dead as Russia strike hits Syria field hospital: monitor,” reported that:

At least 13 people including medical staff were killed when Russian warplanes struck a field hospital in northwestern Syria, the Syrian Observatory for Human Rights said Wednesday.

Of course the so-called Syrian Observatory for Human Rights is actually a single individual named Rami Abdel Rahman, who is admittedly sympathetic to those seeking the division and destruction of Syria. Rami Abdel Rahman is also based in the UK, so is not actually “observing” anything in Syria. He himself has been observed coordinating his activities with the Foreign and Commonwealth Office in London.

484077424_d1The “clinic” in question was allegedly run by the Syrian-American Medical Society (SAMS), which according to their website is a multi-million dollar US-based NGO, provided with full support by the US State Department. Upon SAMS’ website is even a video by US Ambassador to the UN Samantha Powers, hailing SAMS as one of her “personal heroes.”

SAMS has played an instrumental role in using its alleged medical work to support terrorist organizations seeking to divide and destroy Syria and help disseminate propaganda peddled by the US State Department itself in attacking and undermining the credibility of the Syrian government in Damascus. This includes repeating the State Department’s unfounded narratives regarding “barrel bombs” and the use of “chlorine gas” by the Syrian government.

Telling however, is even those from this organization apparently drawn upon by the Western media have not mentioned Russia as perpetrating the bombing. AFP’s article would cite a SAMS staff member stating:

“Our initial reports from the ground show that we have lost two hospital staff, a physiotherapist and a nurse,” the staffer said in an emailed statement. 

Speaking on condition of anonymity, she did not specify whether the strikes were conducted by Russian warplanes.

This unconvincing narrative was quickly augmented by the Western media with other “strikes.” The number quickly went from 1 to 3, then 4, and then up to 7 – 7 hospitals allegedly struck by Russian warplanes, all according to the same handful of Western-backed fronts, echoed by an increasingly discredited Western media.

Just Warming Up – Russia “Strikes” 3 Hospitals 

The International Business Times in their article, “Russian air strikes hit hospitals in Syria claims NGO,” would report:

A US-based NGO has claimed the ongoing air strikes in Syria carried out by Russian forces have hit at least three medical facilities. The bombings took place in different locations – Idlib, Hama and Latakia provinces.

The NGO cited is the US-based “Physicians for Human Rights” (PHR), who in their latest annual report (PDF) reveals that it is in fact directly funded by multiple departments and agencies within the US government including the US State Department itself.  It too is a clearinghouse for a multitude of discredited propaganda campaigns aimed at Syria’s government, in support of an opposition now clearly revealed as foreign-sponsored terrorists.

The London Guardian would report in its article, “Four Syrian hospitals bombed since Russian airstrikes began, doctors say,” that:

At least four hospitals have been bombed by fighter jets in north-western Syria since Russia’s intervention in the war began in late September, doctors and international observers claim.

It also cites SAMS, Physicians for Human Rights, as well as the opaque Medical Relief for Syria, which operates independently of internationally recognized relief agencies, and appears to be involved in cross-border logistical support for terrorist-held territory in Syria.

Lie Big or Go Home – Russia “Strikes” 7 Hospitals  

The New York Times places the capstone upon this growing propaganda campaign with its article, “Group Cites 7 Attacks on Hospitals Across Syria.” The article states:

At least seven hospitals or medical facilities in Syria have been hit by airstrikes since Russia entered the civil war there, killing at least four people, according to an international human rights group and Syrian relief workers.

Notable, however, is that amid this growing lie, the New York Times adds a cautionary disclaimer further down in its propaganda piece which states:

It was impossible to independently confirm who had carried out that attack and earlier attacks on medical facilities in Hama, Latakia and Aleppo Provinces. 

The New York Times is also citing the US State Department-funded Physicians for Human Rights. Repetitive lies emanating from such an organization should be no surprise. Not only does their funding and activities betray whatever supposed humanitarian work they claim to be engaged in, in name alone they make a mockery out of the oath and duty of actual physicians.

And while such organizations eagerly create or repeat unverified narratives regarding Russian warplanes intentionally strafing medical facilities when Russia and the Syrian Arab Army are admittedly engaged in a nationwide war against a demonstrably vicious enemy – all in an attempt to portray Russia and Syria as threats to humanitarian aid efforts and medical relief, it should be noted that those who dishonestly pose as humanitarian aid personnel or peddle a political agenda under the guise of providing medical relief, in fact do more to endanger both than any warplane ever could. 

Tony Cartalucci, Bangkok-based geopolitical researcher and writer, especially for the online magazineNew Eastern Outlook”.
https://journal-neo.org/2015/10/27/russias-bombing-of-syrian-hospitals-the-incredible-expanding-lie/

***

Vasemmistoliiton Kansan Uutiset on pruukannut olla täydellisesti pihalla Syyrian asioista ja AL-Nusran puolella…

Antti Rautiainen: Hyväksyykö Venäjä kemiallisten aseiden käytön Syyriassa?

Viime viikon tiistaina Venäjä käytti veto-oikeuttaan YK:n turvallisuusneuvostossa kumotakseen Kemiallisten aseiden kieltojärjestön tutkijoiden mandaatin jatkon Syyriassa. Venäjä olisi halunnut jatkaa mandaattia vasta Khan Sheikhunin huhtikuisen kaasuiskun tutkinnan valmistutumisen jälkeen. Venäjä ei myöskään tukenut mandaatin muotoilua, joka sen tulkinnan mukaan olisi mahdollistanut pakotteet ja iskut Assadin hallintoa vastaan.Khan Seikhunin iskun tutkinta valmistui kaksi päivää myöhemmin, eikä sekään ollut Venäjän mieleen. YK:n tutkijat katsoivat Syyrian hallituksen olleen iskun takana, Venäjä kyseenalaisti todisteet. Todennäköisesti jatkomandaatista päästään ennen pitkää yksimielisyyteen, mutta Venäjä estää kaikki YK:n sanktiot Syyrian hallitusta vastaan.YK:n Syyria-komission mukaan syyskuun 6. päivään mennessä sisällissodassa oli käytetty kemiallisia aseita 25 kertaa, näistä se syyttää hallitusta 20 iskusta. Lopuista iskuista komissio ei syytä ketään, mutta näistä kaksi on tehty kurdijoukkoja vastaan Syyrian opposition hyökätessä heitä vastaan. Kurdivetoiset Syyrian demokraattiset voimat ovat syyttäneet myös Isisiä kemiallisten aseiden käytöstä. Ilmeisesti kemiallisia aseita ovat käyttäneet kaikki Syyrian sodan pääosapuolet Syyrian demokraattisia voimia lukuunottamatta.

Historiallisista syistä Venäjän johto hyväksyy äärimmäiset keinot ääritilanteissa.

Näyttää siltä, ettei kemiallisten aseiden käyttö ole Venäjälle kynnyskysymys. Venäjällä on Syyriassa pelissä paljon muutakin kun sen sotilastukikohtien tulevaisuus. Viime viikon tiistaina Yhdysvaltalainen turvallisuusyritys Soufan group julkaisi raportin, jonka mukaan Venäjältä on lähtenyt Isisin riveihin enemmän taistelijoita (3 417) kuin mistään muusta maasta. Seuraavilla sijoilla olivat Saudi-Arabia, Jordania, Tunisia ja Ranska. Venäjä kokee Syyrian islamistiryhmien olevan suora uhka sille itselleen, ja käyvänsä Syyriassa uutta vaihetta vuonna 1999 alkaneesta Pohjois-Kaukasuksen konfliktista.

Toinen syy voi olla, että historiallisista syistä Venäjän johto hyväksyy äärimmäiset keinot ääritilanteissa. Venäjän omassa sisällissodassa vuonna 1921 tuore bolševikkihallinto turvautui kemiallisiin aseisiin kukistaessaan sosiaalivallankumouksellisen Antonovin valtavaa talonpoikaiskapinaa Tambovin alueella.

***

Mitä helvettiä, Kansan Uutiset!

Jabhat al-Nusra on Al-Qaidan Syyrian osasto ja ISISin ”eliitti”, jonka tehtävä oli vallata Damaskos. Se onnistui leikkimään ”lännen opposition” osaa tämän vuoden puolelle, kunnes Iraki kurdit ampuivat alas kaksi englantilaista lentokonetta, jotka olivat viemässä sille aseita, ja asian todellisnen luonna oli muidenkin tunnustettava, myös al-Nusran itsensä.

Syyrian poliittinen järjestelmä ei muistuta Venäjän liittovaltion järjestelmää, mutta sen sijaan se muistuttaa kyllä suuresti Kiinan järjestelmää: maakunnilla on tärkeä rooli, mutta kyseessä ei ole liittovaltio, kyseessä on yksipuoluejärjestelmä, jossa kuitenkin voidaan asettaa paikkaa kohden useita kilpailevia ehdokkaita ja puolueessa on erilaisia ryhmiä, Syyriassa mm. kommunisteja, armeijalla on perustuslaissakin tärkeä rooli. Tämä on yksi syy Kiinan tuelle Syyrian arabisosialistihallinnolle.

”Kansallissosialismin” kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Syyrian Kansanrintama oli ensimmäinen, joka II maailmansodassa heitti Kansainliiton avulla avulla fasistit, Vichyn Ranskan, helvettiin maastaan kesäkuun lopussa 1941, juuri ennen Hitlerin operaatio Barbarossan alkua, jonka torjumiseen tuo Operaatio Exporter liittyi!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/09/syyria-kesakuu-1941-ii-maailmansodan-yksi-tuntematon-ratkaisutaistelu

Lehtikuva/Alexander Kots
Venäjä liittyi Syyrian sotaan 30. syyskuuta ja on siitä lähtien pommittanut Syyrian hallitusta vastaan taistelevia joukkoja. Virallisen propagandan mukaan Venäjä on taistelemassa ”islamilaista valtiota” Isisiä vastaan, mutta suurin osa pommeista on pudonnut muiden oppositioryhmien niskaan. Näitä ovat olleet Jabhat al-Nusra, Islamilainen rintama ja Vapaan Syyrian armeija.Venäjä yrittää päästä Isisin lisäksi eroon koko Syyrian aseellisesta oppositiosta. Venäjä ja Bashar al-Assadin johtama Syyrian hallitus haluavat päästä ensin eroon muista aseellisista ryhmistä, koska ne ovat sotilaallisesti vahvempia kuin Isis ja nauttivat laajempaa kansainvälistä tukea.Toistaiseksi Venäjän pommituksista ei ole seurannut suurempia muutoksia rintamalla. Isis on käyttänyt tilannetta hyväkseen ja vallannut hieman alueita muilta oppositioryhmiltä. Viime sunnuntaina Venäjä ilmoitti valmiudesta tukea Vapaan Syyrian armeijaa Isisiä vastaan; jää nähtäväksi, mihin tämä johtaa käytännössä.

Geopolitiikan lisäksi nyt soditaan myös aatteen puolesta.

Kylmän sodan liittolainen

Syyria oli Neuvostoliiton liittolainen kylmän sodan aikana, mutta tuolloin liittolaisuus perustui enemmän geopoliittiseen laskelmointiin kuin aatteisiin. Syyriaa vuodesta 1963 yksinvaltaisesti hallinneen baath-puolueen ideologia muistuttaa enemmän kansallissosialismia kuin Neuvostoliiton mallia, vaikka 60-luvulla se kokeilikin lyhyesti neuvostomallista komentotaloutta.

Vuosien varrella Syyrian baath-puolueen ideologia rapistui alaviittien lahkoa suosivaksi nepotismiksi. Baath-ideologiaan perustuvia puolueita on myös opposition riveissä.

Baath-puolue sorti kauan kommunistipuoluetta, joka nykyään on pirstoutunut useampaan osaan. Kaksi vanhinta kommunistipuoluetta istuu parlamentissa al-Assadin tukijoukoissa, mutta osa kommunistipuolueesta kehittyneistä liikkeistä tukee al-Assadin vastaista väkivallatonta oppositiota.

Poliittisen islamin ote

Poliittinen islam on onnistunut yhdistämään yksinvallan vastaisia liikkeitä kaikkialla islamilaisessa maailmassa. Se kamppailee korruptoitunutta hallintoa vastaan Venäjän etupiirissä Keski-Aasiassa ja Venäjän alueella Pohjois-Kaukasuksella.

Poliittisella islamilla on vahva ote Syyrian oppositiosta, ja tuhansia vapaaehtoisia on lähtenyt Venäjältä ja muualta entisen Neuvostoliiton alueelta sotimaan Isisin ja muiden islamististen oppositioliikkeiden riveihin. Venäjä uskoo, että Syyriasta on tullut Venäjän hallintoa vastustavien islamistien tukikohta.

Samalla Venäjä on siirtynyt aatteellisesti lähemmäksi Syyrian hallintoa kuin se oli koskaan kylmän sodan aikana. Putinin ja al-Assadin virallista ideologiaa yhdistää ajatus sekulaarista, monikansallisesta ja suvereenista valtiosta, jossa näiden säilyttäminen on ristiriidassa demokratian ja ihmisoikeuksien noudattamisen kanssa. Geopolitiikan lisäksi nyt soditaan myös aatteen puolesta.

MIKÄ HELVETIN PERSEILY TÄMÄ ON???!!!

https://euvsdisinfo.eu/the-pro-kremlin-toolbox-for-disinformation-about-chemical-attacks/

On Thursday, the UN-OPCW Joint Investigative Mechanism (JIM) is about to release a report on who was responsible for a chemical attack on 4 April on the town of Khan Sheikhoun in Syria. Predictably we saw this week how the pro-Kremlin disinformation machine prepared for the date of publication with efforts to sow mistrust in the investigation and confuse the public about this tragedy.

The most recent strategy was to imply that the US has admitted that the chemical attack might have been committed by terrorists, and hence the US missile strike on Shayrat Airbase was a waste of money. The US has not stated any such thing.

Going back to the attack in April, the pro-Kremlin disinformation approach then was to spread contradictory reports: that the attack happened five hours later than it actually occurred, that the Syrian army had hit stockpiles of terrorists’ chemical weapons, that the attack was a false-flag operation, that it was a provocation by Daesh, that the images of the victims were faked, or that the attack had been organised by the CIA and the Pentagon. This is a well-used strategy. For debunks see our detailed report on the topic. And see how the same disinformation techniques have been used in the shooting down of MH17 and the attack on the humanitarian convoy in Aleppo.

Another popular disinformation strategy has been to discredit other actors in Syria. The method is to repeatedly and constantly accuse the US of creating Daesh and supporting it in Syria. This false claim was again expressed this week on Russian Channel One.

The outstanding living standards of Tsarist Russia

Historical revisionism is another perennial favourite of the pro-Kremlin disinformation campaign. And it was in active use this week. So forget about the Age of Enlightenment or the industrial revolution: we heard instead that it was the USSR that forced the West to form a middle class, overcome segregation and develop education and human rights.

Life in Tsarist Russia was apparently more pleasant than in the European countries and living standards higher, so there would have been no need for the February revolution that was “inspired from outside”. The latter disinformation travelled from an article published by a nationalistic Russian newspaper in 2013 to a Georgian newspaper.  Only Ukraine, in the minds of the disinformers, is still as devastated now as it was in the 17th century.

A Slovak news outlet Hlavné správy used a Sputnik image of Tigr armoured vehicle to illustrate its disinformation article.

Modern Russia was also portrayed as a superior military trading partner for NATO countries. But the claim that Slovakia plans to buy the Russian armoured vehicle Tigr on a regular basis was quickly debunked by the Ministry of Interior and Ministry of Defence of Slovakia.

The worst crimes against humanity exploited

A third convenient method for pro-Kremlin disinformation tacticians is to pick some of the worst crimes against humanity, place them in a modern context, and accuse the opponent of these very crimes. From the disinformation distributor’s point of view, one of the advantages of this technique is that it serves as a way to normalise viewing your counterpart as an enemy.

This week, we heard that the West is preparing a “final solution” for destroying Russia, that this is why Russia is to be turned into a “symbol of absolute Evil” and that the West is “dehumanising” Russia in the same way the Nazis were dehumanising the Jews. If you want to vaccinate yourself against this particularly offensive form of disinformation, take a look at the track record of past efforts to further cooperation between the EUNato, and Russia.

We also learned that a massacre similar to Srebrenica might be repeated in Ukraine, if the border of separatist-controlled regions of eastern Ukraine with Russia is closed.  According to the International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia, the killings at Srebrenica amounted to genocide.

There is absolutely no evidence of a threat of genocide in Ukraine. But, according to our monitoring, disinformation practitioners have claimed that there is – on dozens of occasions during the last two years.

In the USSR, the CIA agents organised a gas leak on a pipeline in the Chelyabinsk region, two passenger trains drove into this cloud, and all the passengers were burned alive
The West, including the US, is forcing the Ukrainian Army to start a war against Russia and for this purpose is supporting the protests organised in Kyiv by Mikheil Saakashvili
The protests by the supporters of Mikheil Saakashvili were organised by the US in order to destabilize Russia before the presidential election
The Fascist regime of Ukraine is planning a war against Russia
Since 1991, the leaders of Latvia and Estonia have constantly been threatening Russia, and now the same threats are heard from Poland
The West is dehumanizing Russia, in the same way like the Nazis were dehumanizing the Jews, in order to turn Russia into a symbol of Evil
Protests of the Saakashvili’s supporters confirm the fact that there is a civil war in Ukraine
George Soros and the US Embassy in Ukraine are running the protests of the Saakashvili’s supporters.
Ukraine politics is irrational and has already buried its European choice
Ukrainian Law on Education is racist and National Socialist
The US has sparked a conflict in Ukraine to disrupt the deal between Putin and Merkel over the long-term supply of Russian gas to the EU and replace it with the American shale gas
In Ukraine only death is free of charge
The relationship between Russia and the EU worsened after the EU imposed anti-Russian sanctions
The Australian company European Metals Holdings which wants to dominate the lithium mining in the Czech Republic is backed by powerful bankers and lawyers who are ready to impoverish Czechia in arbitration
Srebrenica will repeat in Ukraine
Europe is guilty of an anti-constitutional coup d’etat and crisis in Ukraine
The US first created Daesh, and now it is destroying the UN by eliminating UNESCO
During the Chechen war, Moscow did not use bomber aircraft; moreover, many of its soldiers did not even have weapons
People started destroying each other because the USSR disappeared and couldn’t prevent wars any more
Radical forces have a plan to storm Kyiv if President Poroshenko uses force against Saakashvili’s supporters
Baltic states are dying quietly because they chose not to be with Russia
Western media hushed up news that Russia had destroyed its remaining declared chemical weapons
Ship Carrying American Coal for Ukraine Destroys Port Near Odessa
Ukraine Increases Its Own Territory
US aims to corrupt local authorities in order to obtain total control over Moldova
The agreement with the EU – a threat to Armenia’s security
Life in the Tsarist Russia was more pleasant than in European countries
Anna Karenina was banned in Ukraine because of Russian language
Dutch media reports how hungry Muscovites have to eat rats because of sanctions
The West does not allow Georgia to conduct direct dialogue with Russia independently
USAID will try to decentralize Moldova and after that Moldova will be annexed by Romania
”To hijack” for 20 million: the US is preparing to seize Moldova under the nose of Russia
Ukraine is as devastated now as in the 17th century
Ukraine is an artificially created structure that cannot function independently without the West.
USSR forced the West to form a middle class, overcome segregation and develop education and human rights.
Ukraine is humiliating the Russian language, and the Ukrainians live on the territory that belongs to Russia
The relationship between Russia and the EU worsened after the EU imposed anti-Russian sanctions
Slovakia, as the only country in the NATO, will be buying Russia’s armoured vehicles
Slovakia, as the only country in the NATO, will be buying Russia’s armoured vehicles
EU is preparing new visas for Serbians – this is the end of integration
The US admits that the chemical attack in Khan Sheikhoun might have been done by the terrorists

2 vastausta artikkeliin “Suomen Eduskunnan pakkoinfoterroristi-YLE valehtelee YK:n Syyria-tutkimuskomission eroavan puheenjohtajan valehdelleen Assadin hallituksen käyttäneen kemiallisia aseita”

 1. Uskomatonta sontaa Ukrainan hallitukselta:

  http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/p%20korea%20syyria%20kemialliset%20aseet-69238

  Ulkomaat

  Pohjois-Korea toimittaa materiaalia Syyrian kemiallisten aseiden laitokselle

  Sami Metelinen
  23.8.2017 klo 13:06

  YK:lle toimitetussa luottamuksellisessa raportissa kerrotaan Pohjois-Korean lähetyksistä Syyriaan.

  LKS 20170822 Syrian Civil Defence members, also known as the White Helmets, stand in protest on the rubble of buildings in Zamalka, near Syria’s capital Damascus, to commemorate the 4th anniversary of a reported chemical weapons attack on the Ghouta area. Horrific images of an alleged chemical weapons attack in Syria have shocked the world in August 2013. An opposition alliance said 1,300 people were killed, while the government denied any responsibility.

  Ghoutan kemiallisten aseiden hyökkäyksen uhreja muistettiin Syyriassa maanantaina.

  YK:n alainen paneeli tutkii Pohjois-Korean ja Syyrian tekemää aseellista yhteistyötä kemiallisten aseiden, ballististen ohjusten ja tavanomaisten aseiden osalta.

  Paneelin raportin sisältö tuli julki tiistaina, kun Reuters kertoi siitä. Nyt Ukrainan hallitus on julkaissut raportin kokonaisuudessaan.

  http://www.sdfm.gov.ua/content/file/Site_docs/2017/20170819/Zvit.pdf

  (Tämä jutun ”linkki” ei johda minnekään.)

  Paneelin mukaan kaksi YK:n jäsenmaata on pysäyttänyt Syyriaan matkalla olleita lähetyksiä viimeisten kuuden kuukauden aikana. Lähetysten vastaanottajana oli SSRC:n (Syria’s Scientific Studies and Research Centre) puolesta toimiva yhtiöitä. SSRC on organisaatio, joka vastaa Syyrian kemiallisten aseiden ohjelmasta.

  Toinen jäsenmaista kertoi paneelille, että sillä oli syytä epäillä, että tuotteet olivat osa KOMID:n sopimusta Syyrian kanssa. KOMID on viralliselta nimeltään Pohjois-Korean kaivosteollisuuden kehittämisen kauppayhtiö, mutta se tunnetaan Pohjois-Korean asekauppaa pyörittävänä yhtiönä. KOMID on ollut YK:n mustalla listalla vuodesta 2009 lähtien.

  SSRC:n ja KOMID:n on todettu aiemminkin tehneen yhteistyötä kielletyn materiaalin kuljetuksissa.

  Raportissa kerrotaan, että paneeli jatkaa tutkimusta Pohjois-korean edustajien toimista Syyriassa. Siinä todetaan, että Pohjois-Korealla on pysyvä KOMID:n edustus Syyriassa.

  Kemiallisten aseiden ohella paneeli tutkii raportoituja kiellettyjä ballististen ohjusten ja tavanomaisten aseiden yhteistyötä Syyrian ja Pohjois-Korean välillä. Tähän yhteistyöhön sisältyvät Syyrian Scud-ohjusohjelmat ja Syyrian ilmatorjuntaohjusten huolto- ja korjaustyöt.

  Syyria sopi tuhoavansa kemiallisten aseiden varastonsa elokuussa 2013 Ghoutaan tehdyn 1 300 ihmistä tappaneen kaasuiskun jälkeen. Huhtikuussa Syyriassa tehtiin jälleen kaasuisku, josta kansainvälisesti syytettiin Syyriaa. ”

 2. ”Risto Koivula: Suomen Eduskunnan pakkoinfoterroristi-YLE valehtelee YK:n Syyria-tutkimuskomission eroavan puheenjohtajan valehdelleen Assadin hallituksen käyttäneen kemiallisia aseita”

  Etkö voisi käyttää yksinkertaisempia virkkeitä?

Kommentoi