YLEn Ajantasa valehteli härskisti ”Sadan vuoden takaisissa uutisissaan” 22.11.1917:ltä

YLEn Radio Suomen Ajantasa valehteli härskisti Sadan vuoden tapaisissa uutisissa kertoen miten ”kenraalikuvernööri (Nikolai) Nekrasov oli huolissaan Suomen elintarvikatilanteesta”!!!
 .
HÄN EI OLLUT ENÄÄ SUOMEN KENRAALIKUVERNÖÖRI EIKÄ HÄN OLLUT LOKAKUUN VALLANKUMOUKSEN JÄLKEEN ENÄÄ OLLUT SUOMESSA, VAAN LENIN OLI VALLANKUMOUSYÖNÄ 7.11.1917 LAKKAUTTANUT SUOMEN KENRAALIKUVERNÖÖRIN VIRAN, KOSKA SUOMI OLI BOLŠEVIKKIHALLITUKSEN MUKAAN JO PERIAATTEESSA ITSENÄINEN! SUOMI OLISI JO SILLOIN MYÖS SAANUT TUNNUSTUKSEN, JOS OLISI VAIN HAKENUT!!!!
 .
TOKI NEKRASOV ON TUOLLOIN VENÄJÄN TILASTOVIRANOMAISE- NA SAATTANUT OLLA VANHAA MUISTOA HUOLISSAAN SUOMEN ELINTARVIKETILANTEESTA, JA KERTONUT SELLAISESTA VENÄJÄLLÄ, MUTTA VÄÄRÄ ”UUTINEN” ANTAA ASIASTA TÄYSIN VÄÄRÄN KUVAN, JA ON HÄRSKIÄ VALEHTELUA, ETTÄ ”SUOMI OLISI OLLUT MIEHITETTY(NÄ)”!!!!
.
KENRAALIKUVARNÖÖRIN VIRAN LAKKAUTTAMINEN KATKAISI MYÖS KAIKEN VARSINAISEN VENÄLÄISEN KOMENTOLINJAN SUOMESSA OLEVIIN KOTIUTETTAVIIN VENÄLÄISIIN JOUKKOIHIN.
 .

He olivat nyt tavallisia Venäjän kansalaisia.

Nikolai Vissarionovitš Nekrasov
Nikolay Vissarionovich Nekrasov.jpg
Suomen kenraalikuvernööri 17. syyskuuta 19177. marraskuuta 1917

4 vastausta artikkeliin “YLEn Ajantasa valehteli härskisti ”Sadan vuoden takaisissa uutisissaan” 22.11.1917:ltä”

  1. Miksi näistä tapahumista pitää koko ajan tuottaa teollisesti valeuutisia – joskus aika kekseliäitäkin kuten tämäkin – ellei nykyisissä YLE:n ja Salen virallisisa kasomuksiss olisi kyseessä tietoinen vääristely?

    Kumpa vaan joku valeuutishistorioitsija tuonkin jutun selvittäisi: mitä ja missä Nekrasov kirjoitti? Kuka tituleerasi ”kuvernööriksi”? Mainittiinko ”entinen”? Jos mainittiin, niin KUKA sen valeuutisketjussa ENSIMMÄISENÄ jätti pois? Vastako YLE:n haistapaskan valehistoriatoimittaja? KUKA SE OLI? Keskisarja-Mutasarja? Mää sanoisin, että tällaista ”tietoiskua” varten on tarvinnu tuhansia tunteja tai muuten teollisesti (”tekoälällä”?) ajan Ö-luokan uutismateriaalin seulontaa ja nimenomaan sillä silmällä, mistä voisi löytää valeuutisten tynkää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *