Anne Berner hätkähdyttää taas ideoillaan

Nyt kun poliittinen elämä uinuu vielä rannoilla ja saunan lämmityksessä mökeillään on yksi ministeri saanut paljon julkisuutta uusilla ideoillaan.

Anne Berner aikoo jalkauttaa Suomen kansan ja istuttaa polkupyörän satulaan ne, joilla on polkupyörä eli fillari.

Syy moiseen on autojen aiheuttama iliman pilluu.

Anne Bernerin idea on, että valtio alkaa maksaa fillarin käytöstä eräänlaista palkkiota ja jalankulkijoille samoin. Yksi tapa maksaa siitä, että kansa käyttää apostolin kyytiä ja fillaria esim työmatkoihin on verotus siten, että matkakorvauksia korotetaan fillarin käytöstä ja kävelystä.

Huikea idea. Milloinkahan Anne Berner itse luopuu ministeriautosta ja siirtyy fillariin tai peräti jalankukijaksi? Ehkä jo piankin saamme nähdä, kuinka Berner vilkuttaa kättään fillarin satulasta käsin pääministerille, joka kävelee aamulla valtioneuvoston kansliaan duuniin. Pääministeri voi siinä kävellessään tuumia, että olipa hyvä veto ottaa Berner hallitukseen.

Siinä sitä sitten on maailmalla pällistelemistä, kun Suomen kansa on täyttänyt entiset autojen ajoväylät fillareilla ja jalankulkijoilla. Ja Anne Bernerin kuvia on kaikkialla ja niiden yhteydessä teksti ”Tämä nainen ratkaisi maailman ilmasto-ongelmat”.

11 vastausta artikkeliin “Anne Berner hätkähdyttää taas ideoillaan”

  1. Taas autokauppa kärsii, kun ostajat huomaavat, että.onhan niitä polkupyöriäkin.

  2. Menisköhän tuo nainen itse töihin vaikka Tampereelta uuteenkaupunkiin ja koskapa olis perillä .
    Auto on maaseudulla pakolllinenen ja sen tietää kaikki maalla asuvat . terv tepivaari

  3. Näin eläkeläisenä kävelen ja odotan koska Anne ehdottaa kävelijälle kilometrikorvausta – kävelyhän edistää fyysistä kuntoa.

  4. Taitaapi olla että maamme kärkipoliitikoista ainoa polkupyöräilyä myös omilla teoilla aivan koko ajan edistävä on eräs J. Halla-aho. Muut kyllä puhuvat paljon.

  5. Kyllä ”vihreä Ville Niinistö” kai on. Niin väittää ainakin itse.

  6. Valitettavasti Karjalainen kyse ei ole ”mikä tahansa idea ministerin suusta”-ilmiöstä, vaan siitä, että Bernerin ideoilla näyttää olevan sokeasti jalat irti maasta tai oman bisneksen etu ja kupla keskittyy vain hesan tilanteeseen muusta maasta piittaamatta – tai sen rankaisemista lisäämällä haja-asutusalueelle maksuja ja veroja kaikin keinoin.

  7. Minä olen muutamankin kerran ajellut Roomassa fillarilla. Se onkin ainut tapa päästä siellä joustavasti eteenpäin ja sitä jopa jalankulkijat väistävät. Todellinen harvinaisuus siellä, jossa alkavat vespat täyttää kaupungin. Poliisi vihaa niitäkin ja antavat jopa isomman pysäköintisakon, kuin autoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *