Jeesustelu sexuaalisesta häirinnästä on jo mennyt överiksi

Sanomattakin on selvää, että kaikkinainen sexuaalinen häirintä toista sukupuolta kohtaan on tuomittavaa.

On hyvä, että kissa on nostettu pöydälle, mutta kun asialla on ruvettu suorastaan mässäilemään, niin koko asia voi kääntyä itseään vastaan.

Ylen uutiset voisi jo keskittyä olennaiseen ja kertoa vain faktoja asian tiimoilta. Poliitikkojen ja esim. ammattiyhdistyspamppujen  jeesustelu asialla on tympivää. Kun kaikki jeesustelijat hyvin tietävät, että häirintää on tapahtunut iät ja ajat, niin miksi he eivät ole aiemmin heränneet vaatimaan muutosta.

Näyttää siltä, että meillä suomalaisilla on paljon asennevammoja. Meillä on asennevammoja paljon tässä asiassa ja mm. suhtautumisessa ikäihmisiin.

Yksi tapa hoitaa asennevammaa on se, että menee peilin eteen ja kysyy itseltään voisinko tarkistaa asenteitani eli itsetutkistelu.

17 vastausta artikkeliin “Jeesustelu sexuaalisesta häirinnästä on jo mennyt överiksi”

 1. Minä olen Väinön kanssa samaa mieltä. Unohdetaan, tai on unohdettu ajat sitten, mistä on kysymys. Joku raja pitäisi olla tässäkin asiassa, eikä vaan kulkea lauman mukana.

 2. Tuo asia meniöveriksi jo siinä että siinä mölinässä ei huomioitu sitä härintää kun naisiin kohdistuvana ja siinä että vain vain nainen voisi olla häiritsijä mihelle .
  Olen kyllä kuullut sitä tekevän mies miehelle joka kyllä onkin hetero miehelle on sokki .
  Naisen tekemänä moni katsoo taidan minä vielä kelvata, joskin siinäkin on kyllä ikäerot huomoitava . terv tepivaari

 3. Tämä on maan tapa että kun kissa pöydälle nostetaan sitä harjataan ja pyöritellään niin maan perusteellisesti oli asia sitten ihan mikä hyvänsä.
  Tässä tapauksessa iljetystä toden totta herättää Väinön esiin ottama fakta että monet suurisuisista farisealaisista jeesustelijoista ovat tienneet omilla reviireillään naisia kähmityn ja puheilla häirityn jo aikojen alusta siihen mitenkään puuttumatta.

 4. En enää edes tiedä mikä on seksuaalista häirintää. Varmaan treffeille pyytäminen on pian seksuaalista häirintää.

  1. Johan se olikin. Kun poliisi toissa uuden vuoden alla, muistaakseni, varoitti uudenlaisesta seksuaalisesta ahdistelusta, johon olivat syyllistyneet silloin Eurooppaan tulleet miesjoukot, niin feministit riensivät tyrmäämään poliisia epäasiallisesti vääntäen asian niin, että poliisi väittää, ettei Suomessa ole ennen naisia ahdisteltu ja että ovatpas suomalaiset ahdistelleet naisia ihan kamalasti koko ajan. No, Ylessä joku nerokas toimittaja sitten kaivoi naftaliinista 1960-luvulta peräisin olleen ffilmin, jossa joku nainen lähti hieman tälläytyneenä käppäilemään Helsingin asematunneliin ja eipä aikaakaan kun seuraan lyöttäytyi mies toisensa jälkeen kärttämään naista mukaansa, ravintolaan syömään jne. Miehet olivat vuorollaan sinnikkäitä eikä yksi ei heille riittänyt vaan yrittivät taivutella naista treffeille. Välillä joku muukin mies kuin treffeille vaatija pysähtyi töllistelemään, mitä tapahtuu. Niinpä Ylen toimittaja uutisoi tämän esimerkkinä naisten seksuaalisesta ahdistelusta, jota Suomessa on ”aina” ollut ja kun paikalla sattui välillä olemaan joku töllistelijä, laittoi ingressiin miten miesjoukko ”piirittää” naisen. Näin saatiin nuo treffeille vonkaajat samaistettua siihen Lähi-idästä peräisin olleeseen joukkoon, jonka jäljiltä raportoitiin niin Suomesta kuin Saksastakin useita ahdisteluita ja taisi olla raiskauksiakin. Kuitenkaan kukaan asematunnelin miehistä ei käynyt naiseen käsiksi, saati että olisi kähminyt tai työnnellyt käsiään intiimeille alueille, niin kuin tuossa silloin Eurooppaan rantautuneessa ”Taharruksessa” tehtiin. Kai toimittaja ajatteli torjuvansa rasismia tai sitten hän vain halusi solvata suomalaisia miehiä. Joka tapauksessa esimerkki propagandasta jolla kansalaisten käsityksiä haluttiin ohjata.

 5. Suoraselkäistä asiauutisointia enemmän, huhumyllyä vähemmän. Ylen radiopuolella on jo usein keskusteltukin miten vaarallista on kun tuomitaan henkilöt huhujen perusteella. On todellisia rötösherroja ja on huhujen pohjalta tuomittuja, ehkä täysin viattomia. Lisäksi myös harkitsematon käytös (tuijottelu) rinnastetaan raiskaukseen, mikä on kohtuutonta.

  Mutta ei hetkeäkään epäselvää: se mitä Hakkarainen teki ei ole mieheltä hyväksyttävää käytöstä. Ei nyt, ei historiassa, ei koskaan. Ei mitään saumaa vähättelylle kun on selvä tapaus todistajien läsnäollessa.

 6. Jos annat seksiä, voitat Oscarin.

  ”Tunnettu ruotsalaisnäyttelijä Noomi Rapace on ottanut kantaa seksuaalista ahdistelua vastustavaan #metoo-kampanjaan peräänkuuluttamalla myös naisten vastuuta. Svenska Dagbladetille haastattelun antanut Rapace toteaa, että pitkään jatkuneessa keskustelussa on unohdettu yksi asia, naisten oma toiminta.
  ”Monet naiset ovat itse pelanneet peliä ja kiivenneet sen avulla eteenpäin urallaan. He ovat sillä tavoin päässeet sisäpiiriin, osallistuneet ”peliin” ja käyttäneet sitä omaksi edukseen”, Rapace toteaa.
  Rapacen mukaan tuottajat ja ohjaajat eivät pystyisi toimimaan kuten ovat toimineet, jos kukaan ei lähtisi mukaan leikkiin.
  Rapace kertoo monen tuottajan flirttailleen ja kosiskelleen häntä elokuviin tulevalla Oscar-menestyksellä. ”Jos teet elokuvan kanssani, tulet voittamaan Oscarin”, Rapace kertoo ahdistelusta ja raiskauksista syytetyn Harwey Weinsteinin sanoneen.
  ”En halua voittaa mitään hemmetin Oscaria. En halua pelata peliäsi. En ole myynnissä”, Rapace on vastannut. – -”
  Lainaus. Helsingin Sanomat 17.12. 2017, otsikko ”Weinsteinin tarjouksesta kieltäytynyt ruotsalaisnäyttelijä Noomi Rapace ottaa kantaa #metoo-kampanjaan. ”Monet naiset ovat itse pelanneet peliä.”
  ———————————–
  Amerikan feministit jaksavat yllättää. Tämä Amerikasta liikkeelle lähtenyt #metoo-kampanja on paljastanut, jos ei nyt koko maailmalle, niin ainakin länsimaailmalle, että ihminen on sittenkin seksuaalinen olento: ja näissä olennoissa on naisia hyväkseen käyttäviä örkkimiehiä sekä naisia, jotka ovat prostituoineet itsensä päästääkseen vihreälle oksalle, ja massivinen miesten syyllistäminen seksuaalisesta härinnästä helpottanee itsensä prostituoneita naisia traumojensa kanssa. Bonuksena tämä kampanja työntää taustalle vaikkapa Ruotsin ikävän puolen eli sen, että Ruotsissa raiskataan naisia toiseksi eniten maailmassa Etelä-Afrikan jälkeen. Kas, kun nämä örkkimiehet ovat laitaluvulla smithejä, donnereita, svenssoneita, virtasia.

 7. Taas on tavoitteena pilvilinna. Maa, jossa kukaan ei pahoita mieltään, ei ainakaan seksuaalisessa mielessä. Laitetaan koko Suomen koneisto ja rahat likoon tavoitteen saavuttamiseksi. Tulee mieleen kommunismin unelmat.

  Sorry, olemme ihmisiä. Ihmisten takia ei kommunismikaan toiminut, ei tule toimimaan häirintävapaa valtakuntakaan. Ei, vaikka tänne jalostettaisiin millainen unelmarotu tahansa.

  Hyvät mielensäpahoittajat. Ihmiset osaavat olla töykeitä. Toiset antavat suukkoja pyytämättä ja toiset mustamaalaavat kyseiset moukat koko kansan edessä. Kummastakohan pitäisi mielensä pahoittaa enemmän?

  Jokaisella on reviirinsä ja niitä pitää kunnioittaa. Hankitaan Suomeen 10 000 uutta oikeustaloa niin saadaan nämä lievätkin tapaukset virallista tietä hoidettua. Tai hoidetaan oikeusteitse vain ne tapaukset, jotka oikeuteen oikeasti kuuluvatkin.

  Smoke

 8. Seuraavassa kampaniassa avioliitossa petetyt puivat julkisesti ex- tai nykypuolisonsa syrjähyppyjä. Kostonkiille silmissänsä.

  Smoke

 9. Oikeus.

  Se on hemmetin hyvä sana. Kampanjat jotka ohittavat oikeuslaitoksen ovat masentavia. Näissä jossa facebook-yhteisö ryhtyy sekä syyttäjäksi, tuomariksi että pyöveliksi. Hakkaraisen tapaus on selvä. Oli silminnäkijät, oli tunnustus. Moni muu tapaus ei ole yhtä selvä.

  Tiedän kyllä miltä tuntuu joutua seksuaalirikoksen uhriksi, kiitos kysymästä. Se ei ole mitään semmoista mitä sopii vähätellä. Mutta tämä kampanja on juuri sen vähättelyä. Karmeasta rikoksesta on tehty yhtä saatanan show’ta jossa sen paremmin totuus kun oikeuskaan eivät pääse vaihtoaitiosta kentälle.

 10. Hakkaraisen käytökselle ei ole olemassa mitään puolusteltavaa, eikä mediaa voi syyttää siitä, että ottavat tapahtumasta kaiken irti, se on ihan oikein.

  Olen itsekin juonut lasin, jos toisenkin, mutta kuuna päivänä en ole koennut tarvetta loukata toisen ihmisen koskemattomuutta.

  Ihan helvetin typerää ja ehdottoman tuomittavaa toimintaa Hakkaraiselta ja hyvä, että V.Ruoho on tekemässä rikosilmoituksen.

 11. Niljakkeet ja ääliöt sietävät saada tuomionsa, mutta jos aletaan mennä ”häiritsevä katse” tasolle niin mennään metsään ja joukkohysteriaan.

 12. Sitten mää aloin uskoa, kun meksikolainen näyttelijätär Salma Hajek selvitti, miten joku ohjaaja oli muuttanut hänen perässään hotellista toiseen ja aina iskenyt joka paikassa samat ”toivottomat” ehdotukset tiskiin, että systemaattista ahdisteluterroriakin on, eikä pelkästään juoruterroria. Hänellä ei olsi ollut mitään syytä eikä järkeä valehdella sellaista.

 13. Viitasaarella herran tuntevat ovat nolona, mutta rotestimielessä hänelle on annettu valtakirja ja voisi paneutua asiaan miksi protestoijat näin ottavat kantaa?

 14. Norppa:” Niljakkeet ja ääliöt sietävät saada tuomionsa, mutta jos aletaan mennä ”häritsevä katse” tasolle niin mennään metsään ja joukkohysteriaan.”
  Samaa mieltä olen.
  ————————————–
  Tämä seuraava tapahtui takavuosina kun Rosa Meriläinen oli eduskunnasssa ja toimittaja Aarno Laitinen poikkesi hänkin monesti työnsä vuoksi eduskunnassa. Toimittaja Laitinen ja minimaaliseen hameseen pukeutunut Rosa Meriläinen sattuivat samaan hisssiin. Meriläisellä oli rintapielessään myöhemmin kuuluisuutta sanut rintamerkki. Toimittaja Laitinen ei likinäköisenä saanut selvää mitä merkissä luki, niinpä hän kumartui lähemmäs ja luki rintamerkistä tuon rosamaisen aforismin. Meriläinen syytti Laitista seksuaalisesta ahdistelusta. Tissivakoa sovinisti-Laitinen syynäsi, selittäköön mitä selittää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *