Onnittelemme Sauli Niinistöä jo nyt presidenttiskaban voitosta

Eilinen Ilta-lehti kertoi, että ”koko kansan” pesidentti Sauli Niinistö on onnistunut saamaan tukijoikseeen ja kannattajikseen koko Suomen taloudellisen eliitin eli rikkaat. Se takaa jo varman voiton skabassa, kun rahaa on.

Samat piirit, jotka ovat Niinistön valinnan takuumiehiä ovat hyvin edustettuina tunnetussa salaseurassa Bilderberg-ryhmä. Ryhmän perustivat Amerikkalaiset ja Eurooppalaiset rikkaat vuonna 1956  toisen maailmansodan raunioille ottaakseen poliittisen ja taloudelisen vallan maailmassa rikkaille.

Hankken työnimenä oli ”uusi maailmanjärjestys”.

Mainittakoon, että mm. Sauli Niinistö on bilderbegiläisiä ja puhui mielellään aiemmin uudesta maailmanjärjestyksestä. Presidenttinä ollessaan, hän on ollut vaiti niistä asioista julkisuudessa.

On ilmeistä on, että bilderbergiläisten hanke on kokenut vastoinkäymisiä. Kansojen nousu kaikkialla vaatimaan itsenäisyyttä ja vapautta, erikoisesti Euroopassa on yllättänyt. Kansainvaellukset ovat myös sotkeneet bilderbergiläisten suunnitelmat.

Mutta Suomessa rikkaiden suunnitelmat ovat onnistuneet. Sipilän porvarihallitus, jossa äänettömänä yhtiömiehenä on Timo Soini on noudattanut politiikkaa ”otetaan köyhiltä ja annetaan rikkaille”.

Kun vielä presidenttikin on rikkaiden presidentti, niin miten voidaan selittää se, että Niinistö julistautuu ”koko kansan presidentiksi”. Vai onko niin, että vain rikkaat ovat koko kansa ja me muut olemme välttämätön paha, jotta tarpeelliset työt tulisi tehtyä ja nekin alipalkattuina.

Pressanvaalit ovat täysin turha näytelmä. kun rikkaiden kabineteissa on jo aikoja sitten päätetty, että Sauli Niinitö on seuraavakin presidentti.

15 vastausta artikkeliin “Onnittelemme Sauli Niinistöä jo nyt presidenttiskaban voitosta”

 1. ”Skaba”? Ysikymppiseksi te olette piinallisen hyvin selvillä hesalaisten slangisanoista…

 2. On aivan oikein, että Niinistöä tukevat rahallisesti ne, joilla on siihen varaa.
  Köyhemmät voivat tukea Niinistöä pelkästään äänestämällä häntä.

  1. Niin, onhan se Niinistö melko pienillä tuloilla; eihän sellaisilla summilla mitenkään voi kampanjoida noin kovassa kilpailutilanteessa ja hyvän hyvyyttäänhän nämä Ollilat ja kumppanit lahjoituksiaan tekevät, tuskin mitään ”vastapalveluja” edellyttävät.

 3. ”Kansainvaellukset ovat myös sotkeneet bilderbergiläisten suunnitelmat.”

  Ovat olleet liian vähäisiä vai?
  Bilderböögerit ovat kansallisvaltioiden vihollisia, harrastavat vihapuheita ja vihatekoja kansallisvaltioita vastaan, mm. pyrkivät viemään niiltä itsenäisyyden. Suomessa itsenäisyyden nakertamisessa ovatkin onnistuneet aika hyvin, paremmin kuin muissa pohjoismaissa, kiitos Niinistön ja Lipposen.
  Pakolaisuuden varjolla ylläpidetty siirtolaisuus on näppärä keino hajoittaa kansallisvaltioita niiden sisältä käsin. Böögereitä varmasti hatuttaa maamme alhainen muukalaisaste. Hattua polkaistaan lukuisissa kabineteissa.

 4. Noinkohan jäisi Niinistö valitsematta jos puuttuisi tämä ökyrikkaiden tuki? Ei kai äänestävä kansa nyt niin tyhmää ole että ei osaa ollenkaan erotella jyviä akanoista. Höpinät bilderbergiläisyydestä liippaavat aika kaukaa ensi kuun presidentinvaaleista.

  Tai mistäs sen tietää, no ainakaan Halonen aikanaan ei tullut rahalla valituksi , ihan vaan naisten sisartuella se taisi tapahtua, että olisiko kansa nyt niin tyhmistynyt että vaalirahapotin suuruuden mukaan äänestää.

  Ymmärrän kyllä katkeruuden jota rikkaiden tuki nostattaa heissä joiden ajattelua leimaa jako kahten, porvarit ja työtätekevä kansa.

  1. ”Tai mistäs sen tietää, no ainakaan Halonen aikanaan ei tullut rahalla valituksi ”
   Halonen tuli valituksi, koska silloin oli kansallisvaltiovihamielisyys muodissa ja Halonenhan on marxisti.

 5. ”Höpinät bilderbergiläisyydestä liippaavat aika kaukaa ensi kuun presidentinvaaleista.”

  En suosittelisi, että höpisisit bilderbergiläisyydestä yhtään mitään. Jätä asiasta keskusteleminen muille.

 6. Ymmärtämättä Savikiven suositusta pysyä erossa bildbergiläisyyskeskustelusta totean tai oikeastaan väitän että valtaosaa äänestäjistä bildbergiläisyys ei mitenkään hetkauta. Tunteella, puoluetaustan perusteella ja mutu menetelmällä tapahtuu äänestys.

  1. Myllymatti, johtuisiko se siitä, että suomalaiset eivät tiedä mikä on Bilderbrg-salaseura? Ei meitä turhaan haukuta idässä ja lännessä tyhmiksi.

 7. Johtuisikohan asia ehkä kuitenkin siitä, että pääosa suomalaista ei ole tuollaisia salaliittohysteerikkoja, joita eri puolilla näyttää sikiävän turhan paljon …..

 8. Poistin presidenttiehdokas Merja Kyllösen FB-kavereista, enkä aio myöskään äänestää häntä, koeks HÄN MERKITSEE SIVULLAAN ”ROSKAPOSTIKSI” KAIKKI TIEDEKOMMENTIT!!!

  HÄN EI SIIS YMMÄRRÄ TIETEESTÄ, EIKÄ HÄNESTÄ OLE APUA SUOMEN ONGELMIEN SYIHIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *