Pressan vaalitaisto alkaa ja yksi on ylitse muiden

Nyt kun demaritkin saivat työllä ja tuskalla oman ehdokkaansa valittua alkaa pressanvaalitaisto toden teolla.

Valittavana on ukkoja ja akkoja, joista ukot ovat jo konkaripoliitikkoja ja ovat näyttäneet vuosikymmenten kuluessa osaamisensa politiikan ohdakkeisilla poluilla. Mitään merkittävää eivät ehdokkaina olevat ukot ole saaneet aikaan vaikka ovat olleet ministereinä, pääministereinä ja tasavallan presidenttinäkin yksi heistä yhden vajaan vaalikauden. Paljon pahaa ovat saaneet aikaan. Suomen kansa on jakautunut kahtia ja jakautuminen jatkuu. Elintaso on laskusuunnassa. Sisäinen turvattomuus on lisääntynyt. Rikkaat ovat rikastuneet ja köyhät köyhtyneet. Lähes viidennes kansasta elää köyhyysrajan alapuolella. Mutta pahinta kaikista on se, että Suomen itsenäisyyttä on myyty Brysselin byrokraateille pilkkahinnalla.

Ehdokkaina olevista ukoista ei kelpaa kukaan presidentiksi Suomen kansalle. joka haluaa pitää Suomen suomalaisilla. Nyt on suuntana se, että suomalaisista tehdään toisen luokan kansalaisia omassaa maassaan.

Ehdokkaina olevista akoista nousee yksi ylitse muiden, joka päihittää ehdokkaina olevat ukotkin.

Hän haluaa palauttaa Suomen suomalaisille ja se on paljon se. Hänessä on aineksia rautarouvaksi Saksan Angela Merkelin tapaan. Hänestä voi sanoa, että hän on ”Suomen kovin jätkä” ja se on mahtava tunnustus.

Hän on Laura Huhtasaari, joka sanoo asiat suoraan ja kakistelematta juuri niin kuin ne ovat. Laurassa on lavasäteilyä. Kun hän astuu näyttämölle ilmapiiri sähköistyy.

Nyt on oikea aika muuttaa Suomen suuntaa federalismista kohti nationalismia. Kohti sellaista nationalismia, kuin J.W. Snellman aikanaan viitoitti Suomen tien.

15 vastausta artikkeliin “Pressan vaalitaisto alkaa ja yksi on ylitse muiden”

 1. Minuun ei Laura tee minkään asteen vaikutusta suora puheisuuskin on vain näennäistä spekulaatiota jolla ei maailma valloiteta .
  Ei tule kun vaalivilpillä hänestä pressa . terv tepivaari

 2. Nyt kyllä Väiski on seonnut lopullisesti ! Kannataisi lukea Aamulehdestä ym tiedemisestn Kari Enqvistin kolumni kreationismin hulluudesta.
  Huhtasaaren kuva ei edes mahdu Saulin lompakkoon.

  1. ”Kannataisi lukea Aamulehdestä ym tiedemisestn Kari Enqvistin kolumni kreationismin hulluudesta.”
   ———————————–
   Kreationismiakin on monen laista.
   Huhtasaaren ei kannattaisi ottaa kantaa asiaan vaalikeskusteluissa eikä -haastatteluissa, vaan keskittyä politiikkaan.

   Kreationisti voi olla tiedemiesmäisempi kuin tieteentekijä. Kaikki tieteenharjoittajat kun eivät näy ymmärtävän tieteellisen tutkimuksen rajoja, jotka tieteellisiksi menetelmiksi hyväksytyt menetelmät itse määrittävät. Se osa todellisuudesta, mitä ei voida tieteellisin menetelmin todentaa, jää aina erilaisten olettamuksien varaan siihen asti, kun tieteellisesti hyväksytty näyttö saadaan. Ja nekin näytöt, jotka ovat täyttäneet ajankohtaiset tieteellisen ajattelun kriteerit usein jossain määrin kumoutuvat.

   Panen liitteeksi professoritason näkemystä, johon en ole vielä kerennyt itse lähemmin tutustua:

  2. Useimmat presidenteistämme ovat tunnustautuneet kristinuskoisiksi ja se käytännössä merkitsee luojapersoonan tunnustamista. Mutta Halonen marxistina taitaa olla enemmän materialisti ja mammonisti eli eläkkeensä maksimoija.

 3. Se että sanoo suoraan ja kaksitelematta asiansa on teoriassa hyvä mutta ei toimi oikein hyvin käytänössä. Olemme näet ja jopa poliitikot ovat usein herkkähipiäisiä, diplomatiaa tarvitaan, tunnusteluja ja kautta rantain asioiden lähestymistä.

  Totta on että Huhtasaari toella sähköistää tunnelman, paljon mielenkiintoista on hänessä.

  Presidentinvaalista on vähän mielenkiinto mennyt, se on vähän sellainen kisa johon parhaat eivät osallistu ja parhaitahan ovat puolueiden puheenjohtajat. Valtakunnan kannalta he ovat paljon merkityksellisempiä kuin keulakuva.

 4. Viittaus Kari Enqvistin kolumniin kreationismin ”hulluudesta” on hieman outo, koska Enqvist ei kolumnissaan totea kreationistien olevan hulluja vaan kyse on uskosta, mutta vaaleissa kyse on presidentistä eikä suinkaan biologian opettajasta.

  No aiheeseen on tartuttu kiivaasti, mutta toivon, että tarttujat ovat yhtä hanakoita muiden uskontojen suhteen, eivätkä lajityypilleen tavanomaisen valikoidusti.

  Onhan se hieman outoa, että valtion kustantamissa koulukirjoissa opetetaan osalle lapsista miten Allah on luonut Suomen metsät ja järvet, eikä tämä häiritse ketään koska meillä on uskonnon vapaus.

 5. … jos Huhtasaari olisi toisella kierroksella, mihin en usko, Suomi olisi maa johon kannattaisi avata kaikille Euroopan hyville turvapaikan hakijoille portit sepposen selälleen- siinä hänelle olisi riittävästi puuhaa, johon ei edes pysty muuta kuin kiljumaan kauhusta.

  No, näin ei käy ja ulkopolitiikkamme johto pysyy edelleen turvallisssa käsissä. Tähä samaan kappaleeseen en edes kehtaa mainita istuvan presinentin nimeä- senhän kaikki tuntevat.

  1. Miksi rajoja pitäisi avata kun ne ovat jo auki ja toiset haluaa vielä markkinoida asiaa?

 6. Ei sinne toiselle kierrokselle pääse kukaan muukaan kun sellasta ei tule lainkaan Sauli valitaan ekalla kierroksella terv tepivaari

 7. Jyväskylän tapahumat juuri nyt osoittavat, että Lauraa tarvitaan. Suomen nykyinen valtionjohto on ajanut asiat siihen malliin, että vieraat sanelevat säännöt ja suomalaisten on pakko noudattaa niitä.
  Jämeriä otteita olisi tarvittu aikanaan jo Torniossa että tämän päivän Jyväskylän tapahtumia ei tarvitsisi nähdä.
  Niinistöstä ei ole kansanjohtajaksi. Tilanne Suomessa vain pahenee päivä päivältä, kun Niinistö on haparoi ja selittelee.

 8. Laura pärjäis paremmin missi kisoissa pressan vaalit ovat eri juttuja kokonaan terv tepivaari

 9. Eilisillan A- studiosta kuuntelin ja katselin demarien ehdokas Tuula Haataista. Kyllä hän sujuvasti puhui, mutta ei omannut mitään uutta sanottavaa. Pääosin kotimaan politiikasta, joka ei kuulu presidentille ja sen minkä Niinistö on jo siitä huolimatta sanonut.

  Ulkopolitiikan linjaukset olivat myöskin pääosin samat, joita on jo nyt noudatettu. Idän ja lännen väliset suhteet ja Itämeri, eikö mitään uutta keksi.

  Demareiden ehdokas on siis turhaakin turhempi, kuten moni muukin ”ukko ja akka.”

 10. Pentti ei Haatainen kisassa pärjää mutta keneltä vie ääniä pois koskapa ei Saulia tuossa kisassa ohiteta .
  Sauli valitaa ekalla kierroksella terv tepivaari

Kommentoi