Riistokapitalistit saaliinjaolla

Tamperelaisen Pihlajalinnan toimitusjohtaja uhoaa tänään, että Merilapin kaltaiset tapaukset tulee lisääntymään. Hallitus kuulemma ei voi mitään sille, että kunnat haluavat yksityistää terveydehuollon.

Kokoomus on kaiken takana. Ihmetellä täytyy, kuka tavallinen palkansaaja vielä äänestää kokoomusta.

Nyt on myös demarien nokkamies Antti Rinne ottanut voimakkaasti kantaa hallituksen sote-esitykseen. Demarit eivät tule hyväksymän sitä, että Kepu ja Kokoomus ovat tehneet lehmänkaupat, jossa Kepu saa maakuntauudistuksen ja Kokoomus yksityiset lääkärifirmat pääsevät valtion varoihin käsiksi.

Kysmyksessä on suuri puhallus, jossa yksityiset lääkärifirmat Kokoomuksen tuella kaappavat koko Suomen terveydenhuollon. Noin 20 miljadia euroa verovaroja siirtyy veroparatiiseihin. JA HINNAT TULEVAT TAKUULLA NOUSEMAAN MEILLE KANSALAISILLE.

Toivottavasti perustuslaki torppaa koko sotehankkeen.

Ennustan, että ennen, kuin suo sulaa hallitus kuolee. Uudet vaalit ovat välttämättömät, jotta kansa saa sanoa mielipteensä sotesta. Se on niin suuri asia, että sitä ei voi päättää vain kaksi puoluetta ja heidän uskolliset ja nöyrät myötäjuoksiJansa loikkarinsiniset.

 

6 vastausta artikkeliin “Riistokapitalistit saaliinjaolla”

 1. Samaa mieltä.
  Hallituksemme ajaa riistokapitalismia loikkareineen.
  En ymmärrä miten kepu ajaa kokoomuksen asiaa?
  Onko oikein että hallituksessa on viisi ministeriä joiden kannatus on vajaat puolitoista% – heillä ei ole äänestäjiensä tukea nykypolitiikalle?

 2. Näin sen verran että Pihlajalinna on toistaiseksi maksanut kaikki veronsa kotio ja se on heillä ihan markkinoinnin pointti. Mehiläinen ei maksa mitään veroja tänne. Ei näitä kahta voi vertailla.

 3. Muotoillaanko lyhyesti ; kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti… tämä kolmas ei ole välttämättä Siniset : Vaan kansalaiset – jos ajaudutaan päin prinkkalaa !

  Tämä on kepulaisten ja kokoomuksen soidintanssia suossa !

 4. Googleen pistää ”mehiläinen veronkierto” niin ei ole mitenkään kaunista katsottavaa. Vain Hesari on valmis puolustamaan heitä ja kehumaan että nyt on parempi linja luvattu (vaan onko toteutettu?) – muut lyövät faktat pöytään.

  Minä olen kapitalisti, enkä muuta koita väittää. Mutta mehiläinen on yksi niitä laitoksia joiden takia kapitalismia pidetään syöpänä. Jos olisi vähemmän mehiläisiä ja enemmän pihlajalinnoja, olisi vähemmän tätä vihaa.

  Mehiläinen yrityksenä pitäisi viedä metaforisen saunan taakse ja heiltä pitäisi evätä pysyvästi kaikki pääsy julkisella rahalla toteutettavien palvelujen kilpailutukseen. Kaikilta veronkiertäjiltä pitäisi evätä mahdollisuus ryöstää verorahoja.

  Edellisen kaltaista tekstiä ei kuulemma pitäisi kirjoittaa kun se on epätarkkaa ja hyökkäävää. Moisiin väitteisiin en voi kommentoida sellaisella kieliopilla joka olisi näiden blogien sääntöjen mukaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *