Simon Jakob Benjamin Elo opettelee politikoimaan

Simon on vielä nuori mies ja poliitikkona noviisi. Hänet oli helppo taivutella persuloikkareiden vetäjäksi. Kokeneemmat persuloikkarit jättäytyivät viisaasti taka-alalle. Kun ei tiedä, miten tämä loikkaus onnistuu, on paras jäädä katsomaan, kuin itse tekemään .

Nyt on Simon-poika ryhtynyt loka-auton kuskiksi. Ja kura lentää. Simonille on joku vanha persuloikkari sanonut, että nyt on oikea aika ruveta lokaamaan persujen uutta puheenjohtajaa.

Kilpailevien poliitikkojen lokaaminen on huono konsti ja päätyy usein omiin nilkkoihin. Niin nytkin, kun on selvinnyt, että Simon-poika on itse veljeillyt venäläisten kanssa.

Raamatullisista nimistään huolimatta on Simon-poika hyvin raadollinen tyyppi. Nyt hän on osoittaunut myös taitamattomaksi. Hän ei tajunnut, että hänet valittiin loikkaripersujen vetäjäksi juuri siksi, että sillä paikalla maine ja kunnia menee nopeasti, kuten nyt on nähty. Ilmankos Simon-poika itkeä pillitti jo heti kättelyssä, kun loikkarit pitivät tiedotustilaisuuden heti marssittuaan ulos persujen ryhmäkokouksesta.

Politiikka on kovaa peliä eikä siinä itku auta.

 

5 vastausta artikkeliin “Simon Jakob Benjamin Elo opettelee politikoimaan”

 1. Keskittyisi vain omaansa tai ”linjaansa”,eikä perustaisi politiikkaansa toisen mollaamiseen ainakaan tarkoituksella !

  ” Viisaammat jäivät taka-alalle”.

  Itse petyin Tiina Elovaaraan jossa jopa painotti ”natsitervehdystä”,vastoin parempaa todellista tietoa. Vaikka politiikka ei olekaan aina rehellistä ”peliä”,niin vastoin todellista parempaa tietoa – valehtelemaan ei saisi sortua – vaiko oman tulkkauksensa yliampumista … nootin paikka !

  1. Tuskin Tiinalla oli asiasta mitään tietoa. Tiinan mielikuvitus teki aidot tepposet. Kyllä siellä Soinikin todellisuudessa oli lapa pystyssä joissakin vaiheissa. Toki mielikuvituspuulaakissa nimeltä Hufvudstadsbladet on Soinia jo kauemminkin pidetty natsina. Tiinastakin saattaa Höbelössä olla kerättynä runsaastikin natsiaineistoa.

 2. Muistan edellisten eduskuntavaalien kampanjoinnin; S. Elo oli houkutellut Halla-ahon Brysselistä asti Tapiolaan tukemaan kampanjaansa.

  Kiittämättömyys on maailman palkka.

 3. Somessa on jaeltu videoita jossa Elo on aktiivisesti osallistunut Putinin lähellä oleviin leireihin Venäjällä. Siinähän ei mitään laitonta tietenkään ole, mutta samaan aikaan hän haukkuu Halla-ahoa Venäjä-yhteyksistä vailla mitään todisteita. Näyttää ikävältä.

Kommentoi