Sinisten loikkareiden kannatus kasvanut huikeat 100 %

Ylen tuore puolueiden kannatusmittaus kertoo, että sinisten loikkareiden kannatus on noussut. Kun se edellisessä mittauksessa oli hieman yli 1 % on se nyt hieman yli 2 %. Nousua on siis 100 %.

Yle on riehaantunut noususta siinä määrin, että asia saa paljon huomiota Ylen uutisoinnissa. Onko Ylestä tullut sinisten loikkareiden mainostoimisto ja miksi?

Sipilän hallitus on kohdellut Yleä silkkihansikkain, joten Yle haluaa Sipilän hallituksen pysyvän pystyssä koko vaalikauden. Siniset loikkarit ovat hallituksen pystyssä pysymisen kannalta avainasemassa, siksi Yle hehkuttaa sinisten loikkareiden pientäkin kannatuksen nousua.

14 vastausta artikkeliin “Sinisten loikkareiden kannatus kasvanut huikeat 100 %”

 1. Kun nousu on tuolla n 2 % ja entinen oli n 1 % mihinkä se vaikuttaa, plus miinus 2 % virhe marginaalia terv tepivaari

 2. Oliskohan se uutuuden viehätystä, muut puolueet on jo tullut käsiteltyä pohjamutia myöten.

  Pohjaltahan se Soini on ennenkin aloittanut.

 3. Aivan samaa tuo virhe marginaali oli kelle oli kannatus on nyt 2 % ja sillä ei nousu vaikuta yhtään mitään vaikka se nyt % onkin sata .
  Pyrkiiköhän Timo sinisten puhj, mistä senkään tietää . terv tepivaari

 4. ”Soinihan liittyy sinisten ”remmiin” ihan varmasti.”

  Voi tulla vaaleissa miinusääniä.

  Aivan kuin hallituksen johtotroikka S+S+S olisi toiminut oman salaisen hallitusohjelmansa puitteissa ja varsinainen hallitusohjelma olisi tehty silmän lumeeksi, koska Halla-ahon perussuomalaisia eivät puoluejohtajat päästäneet hallitusohjelmaa toteuttamaan.

  Joka tapauksessa potentiaalisten äänestäjien joukossa Soini on epäilyttävä tyyppi. Joku kokoomuslainen tai kepulainen saattaisi kyllä äänestää.

  1. Peruspersujen, yhdenasialiikkeen maahanmuuttokriittisten homma ei kanna pitkään. Saattaa olla niin, että Soini kokoaa porukkaa enemmän yhteen kuin kukaan arvaakaan.

 5. Kaikesta huolimatta Soini saattaa olla sinisten ainut toivo. Jos asettuu ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa saattaa olla mahdollisuus, että valitaan edustajaksi. Muuton puolue lakkaa olemasta edustuskelpoinen. Tuskin kukaan muu tulee kyseeseen kansanedustajaksi asti.

 6. Kun puolueessa on kaksi Elo ja Terho jotka vie äänipottia alaspäin ja vain yksi Soini joka kenties voi niitä tuoda .
  ei näytä kovin hienolta jutulta . terv tepivaari

 7. On ehdottoman toivottavaa, että kaikki siniset asettuvat ehdolle ensi vaaleissa. Näin he imaisevat pois ainakin muutaman perussuomalaisia vihaavien äänistä.

 8. Tässä näytteessä YLE vihakuulustelee erästä perussuomalaista. Ajan käytön säästämiseksi toistoa on nopeutettu. Näin esimerkiksi pikalukuun tottuneet eivät ehdi pitkästyä. Perussuomalaisen henkilön vastaukset on leikattu pois itsestäänselvyyksinä, joten niitä ei kannata noteerata.

 9. Jokainen taho joka haluaa muuttaa maailmaa demokratian keinoin puoluetta perustamalla saa minulta hatunnoston. Tiedän ihan omasta kokemuksesta miten työlästä puoluetta on perustaa.

  Minä en sen paremmin tuomitse kuin kehukaan sinisiä koska en totta puhuen tiedä alkuunkaan mitä he ajavat. Ihmisistä kehun Terhoa ja haukun rankasti Soinia.

 10. Terholla lienee vankka suhteellisuudentaju. Tämä ilmenee Suomalaisuuden liitossa kuin myös muissa yhteyksissä. Osaa myös arvottaa voitot ja häviöt. Tällä kertaa hän halusi paneutua kulttuuriministerin tehtävään saatuaan elämänsä tilaisuuden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *