Stadin pormestari lyttää maakuntauudistuksen

Tänään Ylen Ykkösaamussa haastateltu Helsingin pormestari Vapaavuori puhui asiat halki maakuntauudistuksesta. Kyseessä on vain kahden hallituspuolueen valtapelistä ja panoksena koko Suomen kansan terveys ja hyvinvointi tulevaisuudessa.

Nyt kun pääministeri on joutunut kiinni valehtelusta Eduskunnassa on päivänselvää, että sote uudistusta ei voi toteuttaa Sipilän hallituksen toimesta. Miten kansalaiset voisivat luottaa, että sote on valmisteltu ilman valheita. Kokoomuksen hellimä valinnanvapaus on rakennettu täysin valheen päälle. Suureen ääneen puhutaan kansalaisten valinnan vapaudesta, kun kyseessä on yksityisten lääkärifirmojen valina vapaus.

SE, että Kepu ja Kokoomus tekivät lehmänkaupat pitääkseen pystyssä Sipilän valheellisen hallituksen kertoo jo kaiken.

Sipilän hallitus on valheillaan johtanut maatamme kahtia jakautuneeseen kansaan, jossa tuloerot vain kasvavat, kun rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät.

Nyt on korkea aika tehdä loppu tästä v alheellisesta hallituksesta, jonka viime vaiheita on sävyttänyt valheet ja emävalheet. Persujen puoluehajaannus oli kolmen koplan (Soini, Sipilä ja Orpo” aikaansaannos. Kansa ei voi ymmärtää, miten nämä ukot saavat jatkaa maan hallitsemista valheillaan.

8 vastausta artikkeliin “Stadin pormestari lyttää maakuntauudistuksen”

  1. En totta puhuen usko tippaakaan että hallituksen vaihto tai uudet vaalit asiaa auttaisivat. Jotain eturyhmiä kuitenkin kuullaan. Tärkeintä on että asiantuntijoita ei kuulla.

    Silti, ehkä typerin osuus tätä koko pakettia on tuo sipilän maakuntakikkailu. Se oli huonoimmaksi todettu osa huonojen ideoiden kokonaispakettia. Siitä pitäisi päästä eroon.

  2. Vapaavuori ajaa hesan etuoikeuksia muiden kustannuksella.
    Väkeä pitäisi hesaan haalia kalliiden elinkustannusten keskelle, mutta hesassa olisi varaa laskea veroäyriä 17%-iin, kun monessa muussa kaupungissa prosentti on yli 20.
    Totta toki on, että tuo maakuntamalli sekalaisine ja tarpeettomine maakuntineen kepulien vallan lisäämiseksi on huonoin mahdollinen ja se pitäisi purkaa.
    En vain usko virheiden, vasurien ja demarien kykyyn tehdä siitä yhtään parempaa.

  3. Vapaavuori pullistelee aikansa, aina on ollut maaseutuvastainen. Pitäisi joskus käydä näkemässä, että täälläkin on elämää ja jatkuu hamaan tulevaisuuteen asti.

  4. Maailmahan on ihan sekaisin ja kaikki esitykset, päätökset jne perustuvat vain tiettyjen ryhmien etujen ajamiseen tai niiden keskinäiseen valtapeliin. Inhimillisyys, ihmisyys ja kaikenlainen toisen kunnioittaminen ja huomioiminen on tässä yhteiskunnassa ja maailmassa toisarvoinen seikka. Tärkeintä on esillä olevien ihmisten hyvinvointi ja esillä pysyminen, puheista ja teoista viis. Niin maailma makaa tänään. Itselläni on usko mennyt poliittiseen eliittiin jo aikaa sitten enkä rehellisyyden nimissä enää tiedä ketä äänestäisi kun sama peli on vallalla kaikissa piireissä, asiantuntijoista lähtien…..mantralla minä minä minä……

  5. Kokoomuksen valinnanvapaus on aiheeton sillä valinnanvapaushan on ja herrat saavat rahalla sitä parempaa palvelua ei rahaa tarvis jakaa pörssikeinottelijoille.
    Toinen yhtä huono on kepun taistelu maakuntiin virkapaikkoja ns palkkiopaikkoja.
    Millään valinnanvapaudella ei voida ylläpitää montaa erikoissairaalaa joka tekee niitä vaativia toimenpiteitä ja samalla kilpailee keskenään?

    1. ”Maakuntahassuttelun sitominen soteen oli jäätävä virhe.”

      Kepu halusi maakunnat pönkittääkseen omaa vähenevää valtaansa. Sote oli tapa saavuttaa se.

  6. IS: Helsinki tuki sadoilla tuhansilla maksuhäriöihin päätyneitä maahanmuuttajajärjestöjä.
    Tämmöinen otsikko lähteessä Oikea Media.
    Eikö Vapaavuorella ole riittävästi töitä? Onko Helsingin pormestarin virka vähempiarvoinen kuin puolueen puheenjohtajan pesti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *