Suomen maahanmuutoviranomaiset ja hallitus täysiä lällyjä

Nyt alkaa uusi invaasio maahantulijoita, kun EU-maat alkaa lähettää Suomeen takaisin ”elintasoturisteja”, jotka on jo kerran saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen ja lähteneet etsimään onneaan muihin EU-maihin.

Meillä on Suomessa ihan tarpeeksi kantasuomalaisia, jotka tarvitsevat apua ja tukea.

Miksi hallitus ja maahanmuuttoviranomaiset ovat Suomessa niin  lällyjä, että antavat muiden EU-maiden pompottaa suomalaisia veronmaksajia. Ihan, kuin Suomi olisi koko EU:n sosiaaliluukku.

Maahanmuuttovastaisuus tulee takuulla kasvamaan, kun kyse ei ole vain sosiaalituista, vaan myös kantasuomalaisten turvallisuudesta. Nämä nyt toiselle kierrokselle lähetettävät ”elintasoturistit” ovat pääosin nuoria miehiä Irakista ja muista lähi-idän maista.

Seuraavat valtiolliset vaalit tulee olemaan maahanmuuttovaalit. Silloin kansa pääsee sanomaan sanansa.

6 vastausta artikkeliin “Suomen maahanmuutoviranomaiset ja hallitus täysiä lällyjä”

  1. Lisää EU:ta on vastaus aina ongelmiin mitä on. Ennen kokoonnuttiin Moskovaan ja sanottiin vaan että lisää sosialismia kun asiat oli huonosti.

  2. Kyseessä on ns. Duplin palautukset, joihin myös Suomi osallistuu lähettämällä ihmisiä muihin maihin.

    Ikävä kyllä Duplin sopimuksella pyyhittiin sitä itseään 2015, joka synnytti tämän tilanteen.

  3. Dublin-numerot ovat aika pieni luku ja radiouutiset kertoivat että todellisuudessa palautuksia on vain ihan pieni määrä. Tuhansia VOISI palauttaa mutta pääosa heistä karkaa viranomaisilta.

  4. Onneksi karkaavat. Karkaisivat vain sitten kotimaahansa eivätkä jäisi Eurooppaan riesaksi.

  5. Ongelmana ei niinkään ”Dublin”, vaan se että sisään päästetään laumoittain porukkaa joilla ei ole passia, viisumista puhumattakaan. Ei hajuakaan mistä maasta, minkä niminen, minkä ikäinen, jne.

    Asia on ihan /Cstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *