Sauli huusi taas Suomen kuulumista ”Maagiseen Länteen”, jota koskien kaikki ”määritelmät” ja ”perustelut” aina väistävät…

Tämä tapahtui taas myös maikkarin vaalitentissä.

(Kuvassa olivat jatkuvasti etualalla Nils Torvaldsin naurettavat sukat, jotka olivat just kuin Hesan uudesta Talvisodan muistomerkistä.)

Ennen tätä Maagista Länttä perusteltiin kommunisminvastaisuudella, joka olikin ymmärrettävissä oleva poliittinen peruste siitä riippumatta, mitä mieltä siitä kukin itse on.

Mutta kun tuo peruste lakkasi, niin KIUKKU JA PÖHINÄ ”Maagisen Lännen” ja ”Inhan Idän” tiimoilta sen kun  kasvoi ja sekavoitui entisestään, nousi suorastaan ”aivan uudelle tasolle”!

Uudet ”perusteet” eivät ole edes ymmärrettävissä, vaan ne ovat irrationallisia ja antirationallisia (fasistisia tai uskonnollisia).

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/01/saulin-uudenvuoden-puheen-lansi-on-paranormaali-entiteetti

sunnuntai, 11. tammikuu 2015

Saulin Uudenvuoden-puheen ”Länsi” on paranormaali entiteetti…

 .

” Ainakaan siinä ei ole mitään järkeä, eikä myöskää formaaliakaan ratio-naalisuutta. Mutta minä en ole todellakaan mikään ”paranormaalin asi-antuntija”.Joku tietää ehkä tarkemmin. Odotan suurella mielenkiinnolla lisävalaistusta, ja olen valmis hyvän sellaisen edessä myös muuttamaan itse saamaani käsitystä…

http://www.presidentti.fi/Public/default.aspx?contentid=319058&nodeid=44809&contentlan=1&culture=fi-FI

 .
Sauli: ” Kaikkina aikoina Venäjä on ja pysyy Suomen naapurina. Olemme lähteneet siitä, että keskusteluyhteytemme säilytetään tiiviinä. Pyrim- me edesauttamaan konfliktin ratkaisuyrityksiä sekä jatkamaan kaikkea sitä yhteistyötä, mikä näissä oloissa on mahdollista. Venäjä hyvin tietää, että Suomi on ja pysyy osana länttä. ”
 .
HM: MIKÄ tuo tuollainen MAAGINEN LÄNSI on? Se ei ole selvästikään puhtaasti maantieteellinen käsite. Se ei ole maantieteellinen LAINKAAN muutoin kuin sattumalta juuri nyt:tuo MAAGINEN LÄNSI ”on oikeutettu tunkeutumaan INHAAN ITÄÄN vaikka Vladivostokia ja Pekingiä (Kanto- nia,Hanoita) myöten,MUTTA IDÄLLÄ EI SAA OLLA MITÄÄN VAIKUTUS- TA EIKÄ JALANSIJAA LÄNNESSÄ… Mitään yhtenäistä POLIITTISTA LÄNTTÄ ei ole olemassa sen enempää kuin vuonna 1938, Münchenin sopimuksen aikaan, jossa silloinen ”Länsi” puolin ja toisin vilpillisesti pommi kainalossa manttelin alla viimeisen kerran ”kokosi voimansa” suurvaltojen kaupanteon merkeisssä pienemmistä valtioista.
 .
Entisessä kommunisminvastaisuudessa (joka oli sitten kai sekin muuta pohjimmiltaan…) oli jotakin formaalia rationaalisuutta, vaikkei siinäkään mitään JÄRKEÄ ollut: siinä sentään puhuttiin POLIITTISISTA asioista, vaikka puhuttiinkin paskaa! Tässä EI ole ollut tarkoituskaan puhua VA- LITTAVISSA OLEVISTA POLIITTISISTA asi-oista, vaan ”Länsi on Suo- men MAAGINEN Kohtalo”, kuten ”Itä on Venäjän Maaginen Kohtalo” (mutta EI esimerkiksi Japanen!): nämä ovat (kilpailevia) Lopullisia Rat- kaisuja) minä en ainakaan keksi mitään muuta selitystä enkä tulkintaa…), eikä niissä ole mitään neuvottelu-, peli-, tukimus- eikä yhdistely- ja testausvaraa (kuten inhimillisen toimintaan yleensä kuuluisi, ainakin aikkeen RATIONAALISEEN toimintaan!)…
 .
Venäjällä ei (ainakaan!) ole mitään keinoa ”saada armoa”: ”Pyhä Itä-Länsi-Jako” on Lopullinen. Vain sen rajaviiva vaihtelee. Ja sikin voi muut- tua vain yhteen ainoaan suuntaan. Se voi ilmeisestikin lakata olemasta vain yhdellä (siis kahdella…) tavalla! Siis Saulin ”ajattelun” mukaan! Jos Venäjä vaihtoi tämän takia oligarkkikapitalismiin, se oli tässä mielessä täysin turha vaihto! (Ja se oli ainakin tässä mielessä myös vahingollinen, koska se heikensi puolustuskyyä (sitä ”lopullisen ratkaisun kapasiteet- tia”, jos kerran siitä nyt sitten kumminkin on kysmys…). Edelleen absoluuttista puutaheinää:
 .
Sauli: ” On selvää, että kohtaamme paljon uutta; teknologia, automaa- tio, tuotanto- ja työtavat muuttuvat. Kuitenkin samat inhimilliset lain- alaisuudet säilyvät – suomalaisia on pidetty luotettavina, lojaaleina ja vastuunsa tuntevina osaajina. Kaiken uuden keskellä viime kädessä tavallisen suomalaisen asenne ratkaisee myös hyvinvointimme tulevaisuuden. ”
Mitä helvetin ”inhimillinen lainalaisuus” tällainen on!!!??
Kuka taliaivo missään enää pitää Rotumurhapeilineurooni-Suomea ”luo-tettavana” tai ”vastuunsa tuntevana” (KENELLE???!!! MISTÄ!!!???)??? Joka nälkee asian jyrkasti eri tavalla, kertokoon, MIKÄ jako tuo Saulin_maailmanjako siis on…? 
 .
PS: Historia on yhteiskuntatieteiden labortorio. (Marx) Miten tämän his-toriallisen tapahtuman valossa Mystisen Lännen Kohtalonomainen Yhte-näisyys ilmeni? Vai ilmenikö lainkaan? Syyrian operaatio Exporter, kesäkuu 1941, II maailmansodan eräs ”unohdettu” ratkaisutaistelu:
 .
 .

JuhaHuuhaa: ” Sanalla länsi voi olla myös myyttisiä merkityksiä, mutta en pitäisi sitä ihan paranormaalina. Niinistö toivotti yliluonnollisen ja myös melko varmasti olemat- toman olennon siunausta, mikä oli kauneusvirhe muuten kelvollisessa puheessa. ”

”Talvisodan ihme” oli, että HITLER HÄVISI SUOMEN YLI-INNOKAIDEN FASISTIEN ”JOHDATUSEN” TAKIA MOSKOVAN RATKAISUTAISTELUN.

.

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2015020719160442_uk.shtml

.

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/379565?page=1#380336

.

Täällä sitten tulee vieläkin kummallisempaa tekstiä, tieteellisesti ottaen:

Salen mukaan tyhjän päällä makaava, sotilaalliseen voimaan vihjaava petro-dollari, jota yksi maa saa mielin määrin monistaa painokoneestaan, muka ”EI OLE POLITIIKKAA”, vaan jonkilaista ”PUHDASTA TALOUTTA”, kun taas SEN LAKKAUTTAMINEN ON ”TUOMITTAVAA GEOPOLITIIKKAA”!!!!!

Tyhmä-Sale pitää myös kaikkia muita aivan totaalisina ääliöinä!

Voisiko hallitus SÄÄSTÄÄ LAKKAUTTAMALLA PRESIDETIN VIRAN JA REKVISIITAT!!??

Valitaan Eduskunnalle KOLME PUHEMIESTÄ, JOISTA ENSIMMÄINEN HOITAA PÄÄASIASSA SALEN NYKYISIÄ TEHTÄVIÄ, toinen nykyisen puhemiehen, ja kolmas varapuhemiehen tehtäviä?

http://yle.fi/uutiset/presidentti_niinisto_ekn_seminaarissa_geopolitiikka_tuli_takaisin/8005308

” Presidentti Niinistö EK:n seminaarissa: Geopolitiikka tuli takaisin

Presidentti Sauli Niinistön mukaan olemme tilanteessa, jossa voi sanoa, että geopolitiikka ohjaa taloutta, ei toisinpäin.

Presidentti Sauli Niinistön mukaan geopolitiikalla on väistämätön vaikutus talouden suunni-telmille. Euroopan tilanne on muuttunut radikaalisti.

Niinistö sanoi, että 20 vuotta sitten globalisaation uskottiin lähentävän kansakuntia ja vahvistavan rauhaa.

Toisin kävi, Niinistö totesi tänään Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n kevätseminaarissa.

Presidentin mukaan olemme tilanteessa, jossa voi sanoa, että geopoli-tiikka on tullut takaisin: geopolitiikka ohjaa taloutta, ei toisinpäin. ”

NÄIN EI OLE: NYT SE LAKKAA OHJAAMASTA siten kuin se on parikymmentä vuotta petrodollarihuijauksen ja euron muodossa tehnyt!!!

” Presidentti on sitä mieltä, että Suomen paras kilpailuvaltti on yhteiskunnan eheys. ”

EI SAATANA AINAKAAN (tuollaisen!) HÖLYNPÖLYTIETEEN POHJALTA!!!

14 vastausta artikkeliin “Sauli huusi taas Suomen kuulumista ”Maagiseen Länteen”, jota koskien kaikki ”määritelmät” ja ”perustelut” aina väistävät…”

 1. Risto
  Poistin suurimman osan, koska siinä oli nykyiseen presidenttiin vihjailevia linkkejä, sekä kirosanoja. Tätä linjausta tullaan edelleenkin noudattamaan.

 2. Okei se loppu oli pääasiassa toisesta jutusta:

  https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/vale-emavale-ja-saulin-tilasto/

  On kyllä aivan uskomatonta, että vaikka tavallista (kokoomuslaista) paikallilehteä (Turun sanomat) voidaan rangaista langettavalla rangaistuspäätöksellä valehtelusta ja edellyttää oikaisua (minkä lehti teki täysin formaalisesti ja puolivillaisesti, jättäen väärinKÄSITYKSET pääasiassa ennalleen) SEN JATKAESSA PRESIDENTIN PUHEITA, millä päätoimittaja nimeä maitsematta puolustautuikin, NIIN PRESIDENTTIÄ ITSEÄÄN EI EDESVAADITA TILILLE VALEHTELUSTA MUUALLA KUIN JOSSAKIN ”VALEMEDIASSA” ja keskustelupalstoilla, eikä esimerkiksi YKSIKÄÄN KANSANEDUSTAJA TAI ”KILPAILEVA PRESIDENTTIEHDOKAS” KORVAANSA LOTKAUTA!!!

 3. Lisäksi kyse oli SAULIN VANHAN ”AMMATIN” KANSAINVÄLISEN INVESTOINTIPANKIIRIN KESKEISMMÄSTÄ YDINTIEDOSTA, josta voisi päätellä vain joko että SALE EI TIEDÄ ”ALASTAAN” YHTÄÄN MITÄÄN, ”ei I:tä S:n leuan alta”, kuten koulussa sanottiin , kun joku ei ollut lukenut läksyjään eikä tiennyt aiheesta mitään, TAI SITTEN HÄN VALEHTETLEE TIETOISESTI ”TYHMILLE” TÄYSIN RÄÄVITTÖMÄSTI PÄIN PLÄSIÄ! Veikkaan jälkimmäsitä!

 4. Risto, nyrkkisääntönä on että jätä niiden kovimpien johtopäätösten teko lukijalle. Toisena se että kritisoi tekoja, älä persoonaa.

  Jokerina ehdotan että pistä faksia tulemaan jahka löydät ensimmäisen virheettömän ihmisen.

  1. Persoonaan arvostelen äärimmäisen harvoin ja erityisesti koskien henkilöitä, jotka ovat ja ajavat olennaisesti aivan muuta kuin mitä sanovat. Sellaisen henkilön prototyyppejä ovat Tarja Halonen, Hillary Clinton, Haidi Hautala, mutta myös esimerkiksi Sauli. Taitavin on ollut Alexis Tsipras.

   Tuo kovien johtopäätösten jättäminen lukijalle ja kuulijalle on YLE:n spesiaali varsinkin silloin, kun se valehtelee. Sellaisesa vihjailussa on sellainenkin huonopuoli, että asianomaisten on selaisesta mahdotonta sanoutua irti ja oikaista, tekemättä erittäin helposti tasan päinvastaista vaikutelmaa, kun on niitäkin, jotka oivaltavat silloin vasta…

   Yliviety julkilausuttu johtopäätös on taas aina myös tarjous oikaista se ja kirkastaa linjaansa.

   Ei salikaan sanonut suoraan tarkoittamaansa kuulijan (väärää, mitä hän ei voinut olla tietämättä) ”johtopäätöstä”, että ”yksityisen sektorin menot (kulut, maksetut laskut) olisivat 42% bruttokansatuotteesta, kun ne todellisuudessa ovat rajaustavasta riippuen 160 – 240% SUHTEESSA bruttomansatuotteseen. Professorit selittävät tuolla linkeissä tarkemmin.

 5. Nämä keskustelupalstt ovat siitä hyviä, että täällä ne kusetetut johtopäätökset aina nousevat esiin: kun jotkun hautovat niitä päässään, jotkut tuovat aina varmasti josskin myös palstoille.

 6. ” Presidentti on sitä mieltä, että Suomen paras kilpailuvaltti on yhteiskunnan eheys. ”

  Näinhän se on. Kansallisvaltio tuo eheyttä.

  Sata vuotta sitten eheyttä rikkoivat venäläiset valtapyrkimykset ja isoruotsalaisten finnevihamielinen rotuajattelu.

  Monikulttuurisuus on automaattisesti uhka eheydelle normiristiriitojen takia. No, tämänhän nyt tietenkin pässikin ymmärtää. Joten asian lausuminen ei vie ymmärrystä eteen päin, koska aina kansallisvaltionkin väestössä on inehmoja, jotka kiistävät ymmärtävänsä ja ottavat siksi vapauden toimia kuin päätä vailla.

 7. Isoruotsalaisia nationalisteja hatuttaa kansallisvaltiomme eheys. He pyrkivät tuon eheyden murtamaan vaikka mokuttamalla. Ovat ilmeisesti kuitenkin sen verran tyhmiä nuo reppanat honatakseen, että monikulttuurisuus vie pohjan mm. pakkoruotsilta.

 8. Kyllä se meidän politiikka on nuoralla tanssimista ja Sauli on hoitanut leiviskänsä varsin hyvin.
  Spede filmissään aikanaan osoitti mitä isolle uhoaminen on.

 9. Milloinkahan tuo Koivula typeryydessään ymmärtää selkosuomella esitettynä, että lopeta tuo potaskaromaanien kirjoittaminen ja HUUTAMINEN?

  1. Mikä tässä on potaskaromaania?

   Sekö, että Turun sanomat sain langettavan tuomion valehtelemisesta Salen juttuja esittäessään?

   Tässä kuviossa on jotakin aivan täysin viturallaan.

 10. Potaskaromaania on tuo sinun sivutolkun mittainen vuodatuksesi jatkuvine lainauksineen ja ”HUUTAMISINEEN”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *