Suomen poliittinen eliitti elää vielä lintukodossa

Suomessa poliittinen eliitti ei näe uhkia muualla, kuin kantasuomalaisten huolestuneisuudessa maahanmuuton suhteen. Kaikki puhe maahanmuuttajista on vihapuhetta hallituksen ja lähes koko opposition mielestä.

Suomen poliittinen eliitti sulkee silmänsä ja korvansa islamin leviämisestä Eurooppaan vauhdilla. Se on vaarallista , kun ei näe uhkia siellä  missä niitä todellisuudessa on, mutta näkee uhkia siellä missä niitä ei ole. Tuskin kantasuomalaiset somekirjoittajat hautovat vallankumouksia. He kirjoittavat tulevaisuuden huolesta, kun näkevät jo vaatetuksesta, että islaminuskoiset täyttävät jo terveyskeskuksemme ja muut yhteiskunnan palvelupisteet.

Suomessa on yksi rohkea nainen onyrittänyt nostaa kissaa pöydälle saadakseen aikaan edes asiallista keskustelua islamilaisuuden mahdollisista uhkista länsimaiselle kulttuurillemme. Mutta hänet on heti kättelyssä leimattu ”vaaralliseksi”. Vaarallisia sen sijaan ovat ne poliittisen eliitin edustajat, jotka ummistavat silmänsä tosiasioile. Euroopassa on jo pitkään varoiteltu äänekkäästikin islamin vaaroista. Nyt kun Suomessa joku rohkenee tarttua asiaan, hänet leimataan vaaralliseksi, kuten Orpo luonnehti Huhtasaarta, kun hän eduskunnassa käytti puheenvuoron, jossa Huhtasaari yritti herätellä näkemään tosiasiat.

On selvää, että islamilaisessa maailmassa on islamilaisia moneen lähtöön. Valitettavaa vain on, että jyrkimmän siiven islamistit näkyy ja kuuluu kaikkialla eniten. Kun puhutaan terrorismista, niin pikemminkin sääntö, kuin poikkeus on, että kaikissa terroriteoissa on aina mukana myös islamilaisuus.

Suomessa on maahanmuuttoviranomaisten tehtävä huolehtia siitä, että maahamme ja sen kaupunkeihin ei synny islamilaisia yhdyskuntia.

Suomen kansa on huolissaan maahanmuuton tuomista ongelmista ja sen huolen pitäisi maamme poliittinen eliitti myös jakaa. Mutta näin ei ole, kun eliitti näkee huolen aiheet enemmänkin oman maan kansalaisissa. Kysyn vain, kuinka monta terroritekoa kantasuomalaiset ovat tehneet omassa maassaan, jos pois luetaan kaikki viinapäissä tehdyt tapot?

6 vastausta artikkeliin “Suomen poliittinen eliitti elää vielä lintukodossa”

 1. Eihän meidän poliitikkomme sentään ihan silmät kiinni ole. Oikeuslaitos ilmoittaa, että valitussuma saadaan tehostetun käsittelyn ansiosta purettua tulevan helmikuun aikana.

  Poliisi hoitaa palautuksia salaisesti eri lentokentiltä. Vapaamatkustajien, eli paperittomien ilmiantoa ja kiinniottoa tehostetaan.

  Pakolaisongelma on Suomelle melko uusi ongelma ja kestää oman aikansa, että kaikki toimenpiteet ja tarvittava lainsäädäntö saadaan toimivaksi. Kuitenkin aina joku niitä vastustaa, joten sekin vie aikansa.

 2. Avointa läpinäkyvää sitä vähää toimintaa halutaan pitää kulisseissa piilossa salakokouksien turvin ja se osoittaa tilanteen vakavuuden.

 3. ”Kysyn vain, kuinka monta terroritekoa kantasuomalaiset ovat tehneet omassa maassaan, jos pois luetaan kaikki viinapäissä tehdyt tapot?”

  Ilmiasultaan kouluampumiset ja räjäyttelyt muistuttavat terroritekoja.
  Myös tekojen suorittajat ovat olleet samaa tyyppiä eli syrjäytyneitä, joiden arvomaailma on joutunut kaaostilaan. Kaaostila syntyy esimerkiksi mahdollisuuksien ja pyrkimysten ristiriidoista.

  Erilaisten yhteiskunnallisten arvojen ristiriidat ovat omiaan johtamaan kaaokseen. Kaaoksesta selviävät yleensä vain kaikkein älykkäimmät, eivätkä aina hekään.

  Tekojen suorittajat ovat usein joutuneet kasvuvaiheessaan indoktrinaation eli iskostuksen alaiseksi. Iskostavassa kasvatuksessa lasta, nuorta tai aikuista rangaistaan itsenäisestä ajattelusta.

  Huomattava osa poliitikoista on jäänyt vaille yleissivistystä terrorismia koskevissa asioissa ja yleissivistyksen hankkimisen sijasta toljailee porukoissa pitkin katuja huudellen pöljiltä kuulostavia iskulauseitaan. Toljailusta ei pidä rangaista, mutta eduskunnan elimet voisivat järjestää valtion rahoilla kansanedustajille jonkinlaisen alkeiskurssin terrorismin syntymekanismeista.

  1. Pakkoeurotuksen takia Suomen talous hiipii kohden katastrofia. Valtiovallan tulisi tiedottaa tämä asia kaikkiin pakolaisten lähtömaihin vaikka maksullisina ilmoituksina. Näin pakolaiset eivät eksyisi tänne syrjäytymään, nälkiintymään ja radikalisoitumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *