Suomi mätänee sisältäpäin vauhdilla

Mitä muuta voi sanoa siitä, että nyt maan korkein poliisijohto ja syyttäjälaitoksen johtaja on jäänyt kiinni rikoksista? Kansalaisten luottamus poliisiin on romahtanut kun ensin Helsingin huumepoliisin päällikkö on todettu olevan syyllinen törkeisiin huumausainerikoksiin ja nyt sitten poliisin ylintä johtoa epäillään  vakavista rikoksista.

Sisäministeriö, jota myös poliisiministeriöksi kutsutaan on epäonnistunut tehtävässään valvoa poliisin toimia. Poliisiministeri Risikko (kokoomus) ja hänen kansliapäällikkönsä Päivi Nerg korkeimpana poliisiministeriön virkamiehenä eivät ole tehtäviensä tasalla. Nerg on varmaan parempi lehmän utareiden tutkija, kuin poliisiministeriön kansliapäällikkö.

Sipilän hallituksella on nyt kuumat paikat, sillä hallituksen tehtävä on hallita maata, joka tarkoittaa, että kaikki mitä maassa tapahtuu on oltava hallituksen kontrollissa. Sipilällä on jo niin monta suurta mokaa toiminnassaan, että nyt olisi jo aika erota. Kansalaisten luottamus Sipilän hallitukseen putoaa kaiken aikaa. Ei näin voi jatkua.

Suomen kansan keskuudessa kyteen jo levottomuuden siemen, jos on uskominen some-kirjoitteluun.

Tänään saimme kuulla Ylen A-studiossa kuinka maahanmuuttajien kotouttaminen maksaa vuosittain n. 500 miljoonaa euroa. Ohjelma oli vain pinnalta raapaisu aiheeseen sillä katselija ja kuuntelija jäi kysymään, kuinka paljon siitä 500 miljoonasta eurosta vedetään välistä. Takuulla välistävetäjiä on ja se kiinnostaa kansalaisia, kuinka moni valtion ja kuntien virkamies on siinä välistävetäjien joukossa?

Meitä tavallisia kantasuomalaisia on vaadittu säästämään ja säästämään, mutta toisaalla rahaa menee sekä laillisesti, että laittomasti paljon vääriin käsiin.

Kantasuomalaisten sietokyky on jo äärirajoilla, kun näitä uutisia seuraa.

Kaikki tämä paska on seurausta Kepun ja Kokoomuksen hallituksesta ja heitä tukevien loikkariministereiden halusta pysyä ministereinä hinnalla millä hyvänsä.

11 vastausta artikkeliin “Suomi mätänee sisältäpäin vauhdilla”

 1. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että jälleen ollaan tekemässä kärpäsestä kokoluokkaa huomattavasti suurempi asia.

  1. Olen samaa mieltä Mikan kanssa.

   ”….että nyt maan korkein poliisijohto ja syyttäjälaitoksen johtaja on jäänyt kiinni rikoksista? ”
   Ei ole vielä yhtään selvää, että rikosta on tapahtunut.

 2. Hyshys ja mitä pienistä pojathan ovat poikia. Suomihan on maailman vähiten korruptoitunut maa maailmassa.
  Sitäpaitsi suomalaisethan ovat rehellistä kansaa. Taas Yle yrittää nostattaa kohua asialla, jossa ei ole aineksia edes pieneen perheriitaan.
  Hohhoijaa unohdetaan koko juttu.

 3. Taas ollaan hiukan niillä rajoilla.

  Rikolliseksi ei voi väittää ennen, kuin se on pitävästi todistettu. Suomi on edelleenkin oikeusvaltio ja hyvä että tutkitaan perusteellisesti.

 4. No ainakaan galluppien mukaan luotamus poliisiin ei ole romahtanut ja hyvä niin.
  Maahanmuuttajien kotouttamiskustannukset ja asiaan liittyvät mahdolliset kähminnät vähän ihmetyttävät. Ja sekin että kateellinen Suomen kansa yhä suuremmin joukoin tykkää vihreistä vaikka heidän politiikkansa mukaan maahanmuuton kustannukset olisivat selvässä nousussa. Tämä on yhtälö jossa on jotain mätää.

 5. Valtakunnansyyttäjän kohdalla voi olla, siis voi olla kyse rikoksestakin, mutta poliisijohdon kohdalla lähinnä tulee mieleen tehtävien laiminlyönti, jos sekään.

  1. ”Mitä muuta voi sanoa siitä, että nyt maan korkein poliisijohto ja syyttäjälaitoksen johtaja on jäänyt kiinni rikoksista?”

   Syyttäjä kyllä, mutta poliisijohdon kohdalla tavallisen kansalaisen on vaikea nähdä mitään rikosta. Korkeintaan on kysymys sisäisen ”kirjanpidon” laiminlyönnistä.

 6. ”Suomen kansan keskuudessa kyteen jo levottomuuden siemen, jos on uskominen some-kirjoitteluun.”
  Jos tuon some-potaskan perusteella tekee johtopäätöksiä, ei jää muita vaihtoehtoja kuin vetää itsensä kaulakiikkuun ja pikaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *