Katkoksia palvelussa

Pirkan Blogien palvelinalustalla tehdään päivityksiä lähipäivinä. Palvelussa on muutamia katkoksia, 5-20 minuutin mittaisia. Taustatekniikan ohjelmia päivitetään ja suorituskykyä lisätään.

Jos et pääse perille, kokeile hetken kuluttua uudestaan.

päivitys 13.11. klo 13.20: Hitain osa siirrosta on tehty. Seuraava vaihe on optimointeja, niiden katkokset ovat lyhempiä. Jos jotakuta kiinnostaa jutella yksityiskohtia, sekin järjestyy…

7 vastausta artikkeliin “Katkoksia palvelussa”

  1. Onpa kiva huomata tämäkin en ole muilla blogi sivuilla tuollasta ilmoitusta nähnyt kiitos siitä terv tepivaari

  2. Jees. Tekniikasta uteliaille kerrottakoon että käytän testialustana nykyään AMD Threadripper-teknologiaa.

    Miksi tämä kiinnostaisi ketään? Intelillä on käytännössä täysi monopoli ollut koti- ja palvelintietokoneiden suorittimeen jo vuosikymmenten ajan. Pitkästä aikaa kilpailija AMD on pystynyt tarjoamaan todellisen vastuksen teholaitteiden luokassa. Olen erittäin utelias siitä miten se toimii ja siksi hankin niitä yritykselle testikäyttöön useita.

    Kun yhden firman markkinaosuus on 80-90% tienoilla, tilanne ei ole terve. Ja sen huomaa – perustietokoneiden prosessoritekniikassa ei ole juuri kehitystä ollut vuosikymmeneen. Pientä tehonlisää, ei juuri mitään mullistavaa tekniikkaa, vrt. mobiiliprosessorit joissa sentäs on vähän kisa-asetelmaa.

  3. Minä kun en yhtään mitään ymmärrä mistään kysyn, onko se sama asia kun tietokoneen ruudulle avatessa ilmestyy tuo AMD teksti? Se taisi tulla W10;n mukana, jos en ihan väärin muista. Ei se ainakaan yhtään käyttöä nopeuttanut, tiedä häntä mitä varten on.

    1. Pentti, AMD on siis se firma joka on valmistanut koneesi suorittimen ”aivot”. Se ei tule Windowsin mukana vaan on osa koneen rautapuolta.

      Kun puhe on tämmöisestä arjen tietotekniikasta, kotikoneista ja näin edelleen, suorittimen osuus siitä onko kone ”nopea” vai ”hidas” käyttää on äärimmäisen pieni. Moni muu tekijä tulee edelle – ja valitettavasti hinta mielessä moni valmistaja säästää viimeisetkin sentit paikoista joista kuluttaja kärsii.

  4. Kyuu
    Onko näissä tekemissäsi päivityksissä jotain päällepäin näkyvää/tuntuvaa uutta asiaa. Jossain törmäsin ”looraan”, jossa sanottiin, että roikota tähän. En sitten saanut selvää siitä mitä piti roikottaa, eikä ollut siellä median siirtopaikassa.

  5. Nyt on etusivun alaosassa tuo JSN lauseke lisättynä. Lukekaapa toisetkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *