Pirkan Blogit kehityskysymys – moderoinnin suunta?

Tässä olisi yksinkertainen kysymys.

Kuten tiedämme, Pirkan Blogit ei ole kaupallinen eikä takana ole siis journalistista yritystä. Emme voi olla virallisesti JSN:n jäseniä. Mielestäni voisimme kuitenkin kirjata sääntöihin, että pyrimme toimimaan JSN:n yleisöaineiston ohjeiden (sivun alareuna) mukaisesti.

Käytännön eroahan nykyohjeisiin ei ole, mutta monelle uudelle käyttäjälle voi olla nopeampi ymmärtää sääntöjen luonne kun referoimme tuttuun säännöstöön. Uusia käyttäjiä kuitenkin putkahtelee ja haluaisin tehdä kaikille selväksi että tämä ei ole mikään ns. vastamedia.

Kommentteja?

8 vastausta artikkeliin “Pirkan Blogit kehityskysymys – moderoinnin suunta?”

  1. Onhan se hyvä, että on näkyvästi esillä. Nyt vaatii hiukan omatoimisuutta sääntöjen kaivaminen näkösälle ja sitä harvoin keneltäkään löytyy.

    Nythän tilanne on hyvä ja melko harvoin tarvitaan puuttumista kommentteihin, sekä itse blogeihin. Ohikulkijoiden kanssa niitä ongelmia saattaa tulla.

  2. Enpä ole huomannut juuri moderointia tarvittavan, joten se on hoidettu hyvin.
    Minusta Kyuun ehdotus on siinä hyvä, että se selkeästi asettaa asiallisen taustan blogeille ja antaa sellaisen kuvan myös ulospäin.

  3. Jeps, hyvin vähän on asiattomuuksien poistolle tarvetta ja pidetään se linja.

    Netissä ei paljoa tarvitse etsiä että löytää vihaa ja ns. ”moderointia kaipaavaa” sisältöä. Se on niin kovasti kilpailtu ala että ei meidän kannata siihen lähteä mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *