Akuutti kuulonmenestys toisesta korvasta.

Viikko sitten kun heräsin aamulla luulin että oikea korvani on vain lukossa, mutta kuulo ei siihen palautunut. Tänään kävin päksissä korvalääkärissä. tehtiin ensin kuulokoe. Terveellä korvalla kuulin kaikki piippaukset, mutta oikealla en paljoakaan.  No, korvalääkäri tutki korvani mikroskooppisesti, eikä tulehdusta tai muuta poikkeamaa löytynyt. Määräsi sitten lääkkeitä, mutta sanoi että niistä huolimatta oikean korvani kuulo ei välttämättä koskaan palaa ainakaan lähelle vasemman, terveen korvani tasoa.

Korvalääkäri kielsi tupakoinnin, saunomisen ja raskaamman liikunnan niin kauaksi aikaa, kun lääkekuuri on päällä. (noin kuukaudeksi)

Tällaista tällä kertaa.

4 vastausta artikkeliin “Akuutti kuulonmenestys toisesta korvasta.”

  1. Noinhan ne neuvoo kaikissa asioissa tupakointi on aivan takuu varmaan kaikissa kauan sitten löin lekalla jalkaani töissä .
    Lääkäri kielsi tupakoinnin kysyin oliskos se leka mennyt sillä ohi jalasta samaselle lääkärille toinen työkaveri sanoi kun lääkärikin alkoi valittaan selkäänsä .
    Paas Erkki takki päälle ja mennään lääkäriin molemmat terv tepivaari

  2. Välittömässä lähipiirissä on kanssa yksi henkilö joka kuulee lähinnä yhdellä korvalla. Lääkärin virhe lapsuudessa johti siihen. Sitemmin on tosin vähän toivoa että saisi osan kuuloa takaisin.

  3. Itselläni on ollut melu työn aiheuttama kuulovamma toisessa korvassa n 30 vuotta n 40 % pienempi kuulo kun toisessa .
    No onneksi siitä ei ole mennyt vielä lisää vaan on ollut tuossa 40 % lukemassa terv tepivaari

  4. Minulla meni tykistöammunnoissa vasemman korvan kuulo n 40%:tiin. Kuulolaitteella olen pärjäillyt hyvin neljättäkymmentä vuotta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *