Kuulo on palautunut pätkittäin

Vielä kuukausi sitten en kuullut oikealla korvalla mitään, mutta nyt kuulen jo jonkinverran puhetta, mutta kovaa pitää puhua.

Olen nyt syönyt neljä viikkoa Betahistinia korvalääkärin annostusohjeiden mukaan.

Tupakan kehoitti jättämään kokonaan pois, mutta olen huomannut että meni sitten valittamaan mitä tahansa vaivaa lääkärille, vaikka varvaskipua, niin aina on syy tupakanpoltossa.

Mutta se siitä kuulovammasta. Nyt odotan että saan verikokeen maksa-arvot poliklinikan sairaanhoitajalta.

10 vastausta artikkeliin “Kuulo on palautunut pätkittäin”

  1. Se on ihan totta, tupakoitsijat ovat nykyään toisenluokan kansalaisia. Heidät jahdataan kolminurkkaisen talon viimeiseen nurkkaan ja lopulta tapetaan sinne. Sillä taas maailma pelastetaan ja ilmasto kylmenee.

  2. Uskon kyllä mitä sanotte tupakoinnista. Mutta minua ihmetyttää myös se että lääkärit eivät juuri koskaan puhu elämäntavoista. Aniharvoin enää lääkäri sanoo että painon vähentäminen voisi vaikkapa auttaa tiettyyn vaivaan, esimerkiksi. Jokuhan kovasti oli sitä mieltä että se on loukkaavaa puhetta lääkäriltä, eriarvoistaa ylipainoisia.

    Sanoisin että lääkäri kertokoon kaikki optiot.

  3. Väliin tuntuu ihan oikeasti siltä, että ihmiskunta on tyhmistynyt, lääkäreitä ja muita akaetemisia myöten, ja varsinkin korkeastikoulutetut. Tavallinen tallaaja tyhmistyy hitaammin jos tyhmistyy ollenkaan. Ans kattoo nyt

  4. Sanotaanko näin että ihmiskunta on nopeutunut.

    Se tieto, mikä aiemmin hankittiin kuukaudessa, pitää nyt hankkia viidessä sekunnissa. Yksityiskohtia unohtuu matkalle.

    Mutta tämä liittyy myös pääasiaan. Kuulolla on todella suuri merkitys tänä päivänä, koska asiat tulevat niin nopeasti. Et voi menettää pientä palaa keskustelusta ja hypätä kyytiin. Onneksi kuulon hallinta, kuulolaitteet ym. ovat parantuneet.

  5. Niin kuin olen joskus kertoillutkin; minulta meni oikeasta korvasta kuulo tykistöammunnoissa. Kuulolaitteella ja ns Minimedia-laitteella kuuloni on kohtuullisella tasolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *