Trumpin Venäjän yhteydet

Usa:n liittovaltio on käyttänyt 40 miljoonaa dollaria ja kaksi vuotta kuulustellessaan kaikkia mahdollisia asian liittyneitä.  Ja tässä lopputulos:

Trump tutkinta

Muutama Trumpin avustaja on jäänyt kiinni joko kuulustelussa valehtelusta tai joistakin talousrikoksista, jotka ovat tapahtuneet ennen Trumpin kampanjan aloitusta. Trumpin itsensä kohdalta ei ole löytynyt mitään kytköksiä Venäjään. Ei ainakaan mitään, mitä voitaisiin tulkita lainvastaiseksi toiminnaksi.

En ole suuri Trumpin ihailija, mutta en myöskään voi hyväksyä niitä keinoja, joita demokraatit ovat käyttäneet Hillaryn kirvelevän tappion jälkeen.

Trump tutkinta

Jaa käyttäen:


17 Replies to “Trumpin Venäjän yhteydet”

 1. Ihanko totta? Kas kun ei riviäkään Suomen lehdissä. Taitaa olla sitä kuuluisaa Fox-kanavan ”uutisointia”. Ja demokraatit käyttäneet? Ettei vaan Amerikan oikeusinstituutiot.

  1. Kun puhun demokraattien ’likaisten temppujen osastosta’, en tarkoita pelkästään tätä Mueller-tutkintaa. USA:ssa tärkeiden yhteiskunnalisten asioiden edistäminen ei edisty, kun ollaan jysähdetty kahden vuoden takaisiin juoksuhautoihin.

  2. ”Kas kun ei riviäkään Suomen lehdissä.”
   Eemeli, pelkästään Suomen lehdistöä (valtamediaa) seuraamalla saa aika kalpean kuvan maailman tapahtumista. Saska Saarkoskikaan ei näe aivan kaikkea, vaikka on paikan päällä.

 2. Tai siihen, että republikaanit eivät ole päässet toteuttamaan vain ja ainoastaan Ayn Randin ideoimaa täysi vapaata kapitalismia, johon demokraatit eivät olisi koskaan lähteneet.

  Annetaan nyt oikeuslaitoksen, joka USA:ssa on rakenteeltaan täysin päin persettä edes yrittää selvittää asioita.
  .. mutta sehän ei tahdo onnistua, kun pöljin ja tyhmin maailmassa oleva presidentti yrittää torpata kaikki, kaikkine irtisanomisineen, jotka eivät usko muuhun kuin omaan puujumalaansa pakkasella.

 3. Molemmilla puolueilla on likaisten temppujen osasto joka otetaan tarvittaessa käyttöön. Siellä ollaan oltu ties kuinka kauan juoksuhaudoissa ja kahtiajakautuneena. Mikään ei todellakaan edisty. Ei nyt eikä myöhemminkään. Se taitaakin olla tarkoitus. Ja Amerikan upporikkaat ovat hyvillään.

 4. Trump pelaa itselleen bisneksiä Venäjälle,kun ei valita toiselle kaudelle niin on valmiit asiakkaat Venäjällä, nuolee ryssän arsea enemmän kuin minkään maan presidentti, jää historiaan hölmöilyistään

 5. Moneskohan kerta on kun kysytään Trumpin lähtölaskentaa? Veikkaan että istuu presidenttinä vuoteen 2025 asti.

 6. Eräs tapaus on nousemassa jenkeissä nyt uudestaan esiin, eikä siitäkään näy mitään Suomen mediassa. Potentiaalisesti paljon suurempi skandaali kuin Trumpin avustajien mahdolliset kytkennät Venäjälle.

  Kanadalainen firma ”Uranium One’ omistaa 20% usa:n uraanikaivoksista. Ollessaan ulkoministerinä Hillary Clinton antoi luvan Venäjän valtiolliselle Rosatomille hankkia osake-enemmistön tästä firmasta. Palkkiona tästä Venäjä antoi Clintonien säätiölle yhteensä 145 miljoonaa dollaria eri kanavien kautta.

  https://www.theepochtimes.com/infographic-the-uranium-one-scandal_2436825.html

 7. USAn kongressin demokraatit käynnistivät erikoissyyttäjä Muellerin johtaman prosessin, saadakseen Trumpin nalkkiin Venäjä-yhteyksistä. Päästäkseen erottamaan hänet valtiorikoksen perusteella.

  Kun mitään konkreettista kuitenkaan ei ole kahden vuoden jälkeenkään löytynyt, on suunta kääntynyt. Vankilatuomioita Trumpin alaisille on tullut joko kuulusteluissa valehtelusta tai talousrikoksista. Ainakin yhdessä tapauksessa (Manaforte) nämä rikokset tapahtuivat ennen Trumpin kampanjaa. Voidaan kysyä, olisiko jäänyt kiinni tai selvinnyt vähemmällä, jos ei olisi lähtenyt Trumpin hommiin?

 8. Tämä hiukan sivuten:

  Harri ja muut, täytyy muistaa että USA on luonut menestyksensä ja varallisuutensa vain ja ainoastaan maahanmuuton ja jopa orjuuden avulla. Nyt Trump sulkee portteja kaikkialta maailmasta eristämällä USA:n ja, jo saavutetun omaan ghettoonsa.

Kommentoi