12 vastausta artikkeliin “Ei täällä Pirkan blogeissa kovin uusia mielipiteitä ole- tee Kyuu jotain !”

 1. No eiköhän sitä uuttakin ole tullut mm pressanvaalien muodossa mutta kun on reilu puoli vuotta takana ei kaikki ole niin kuin vuosia toimineelle blogi sivustolla on terv tepivaari

 2. Tosiaan keväämmälle on suunniteltu pieni markkinointitempaus. Lähiviikkoina on tulossa iso keskustelu teknologiasta ja parista optiosta miten kehitetään. Haluaisin saada noita pidemmälle ensin.

  Mutta on tosiaan jo alustavasti sovittukin meidän tuomista esille nimenomaan Tampereen alueella. Ilmoittelen tästä hyvissä ajoin kun asia konkretisoituu.

  Vaan totta puhuen paras apu on puskaradio. Meille tulee kyllä uusia käyttäjiä, ei nopeasti tai hurjasti mutta tulee.

 3. Kyuu

  Miten olisi ”hyötyblogi, jossa ideoita ja vastauksia saataisiin monialaisiin kysymyksiin. Täällä on laajaa osaamista monilta alueilta ja lisää varmaa tulisi. Samoin oma fb-sivu tukemaan.

  1. Heikki, sinun kaltaisille ihmisille minulla on kaksi sanaa. Vain kaksi sanaa: TUUMASTA TOIMEEN!

   Toisin sanoen, kuulostaa hyvältä. Ehdotan, että pistä avausblogi aiheesta. Linkkaan sen vaikka pysyväksi sitten. Keskustellaan miten nämä toteutetaan. Minulla on pari ideaa miten tuo hyötyblogi voisi toimia.

   FB-sivu kuulostaa myös hyvältä. En voi siihen osallistua, työni vuoksi en voi käyttää facebookia mutta mieluusti semmoinen voitaisiin suunnitella yhdessä.

   1. Mitä?

    Vanhoja ”jollotuksiako”, vai jotain uutta, joka kiinnostaisi laajempaa lukija-kommentointiporukkaa ?

    KYSYMYS: paljonko täällä on lukijoita ulkopuolelta kirjautujia – ja montako kirjautujaa on kaikkiaan- Kyuu ?

 4. No itse odotan meiltä nykyisiltäkin kiintoisia juttuja ja esilletuotujen hyvää jatkojalostamista sillä huonokin aloitus voidaan jatkolla saada yhäkiintoisammaksi.
  Kiitos Kyuu:lle kehittelystä.

 5. Oliskohan meissä itsessämme myös jotain vikaa. Pitäisi kai kirjoitella kiintoisempia avauksia ja kommentteja.

  Miten lie tänne kirjautumisen laita, kun muutaman kerran olen törmännyt kommenttiin, että se olisi monimutkaista. Tiedän kyllä miten se tapahtuu ja pitäähän robotteja, sekä trolleja vastaan taistella. Pitäisikö tänne silti päästä heti, kunhan täyttää määrätyt ehdot ja pääsee kirjautumaan oikein. Kannattaisiko edes miettiä, se on varmasti Kyuun kourassa jo valmiinakin.

  Aika helposti tänne pääsee Googlenkin kautta muutamalla oikealla hakusanalla, helpommin tietysti voisi päästä.

  Siinä nyt vaan pelkkiä ajatuksia, joista tietysti voidaan olla montaakin eri mieltä, eikä kaikkea pidä ottaa vakavasti.

 6. Vähän eriävä mielipiteeni tuohon sotiemme historiaan ja yleensäkkin historiaan. Kyllä se kiinnostaa ihmisiä, jos nyt ei Pirkan blogien kirjoittajia, niin ainakin yleisesti ihmiset ovat maamme historiasta kiinnostuneita, varsinkin kun nyt uusi tutkijasukupolvi on ihan kiitettävästi julkaissut historiantutkimuksiaan.
  Jos jotain ei kiinnosta; ei kait sitten ole pakko lukeakkaan.
  Vanhoihin ja aatteelliselta pohjalta tehtyihin tutkimuksiin en itsekkään jaksa innostua.
  Esimerkkinä vaikkapa Talvisodan- ja Jatkosodan pikkujättiläiset. Molempia ostettu yli 20 000 kpl ja kun ne eivät ihan halpojakaan ole; siinä 25,00 -30,00 €/kpl.

 7. Tuli sen verran aiheita, joita paheksuttiin ja joista kirjoitellut olen, helppo ratkaisu minulta olisi uloskirjautuminen, sillähän siitä paheksumisesta päästään ja oikeille kirjoittelijoille avautuu väljempi pelikenttä.

 8. Kalle

  Tietysti jokaisella on omat mielipiteensä ja minähän sanoinkin vaan niitä, jotka vähemmän kiinnostaa minua. Eikä se tarkoita edes sitä ettenkö olisi historiaan tutustunut. Mehän tavallamme jopa teemme sitä koko ajan, jota sitten jälkipolvet ihmettelevät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *