Kunnioitan Satuhasseja, erkkituomiojia, björnwahlrooseja, nilstorvaldseja- kommunisteja kaikki.

Siinä oli sitä nuoruuden aatteen paloa , jossa kaikki hakivat kommunismista ja Leninistä apua ihanteelliseen, tasa-arvoiseen elämään. Ihanteellisesti oikein ! Sitä me kaikki haemme nytkin tavalla tai toisella.

Kaikki ovat eläneet lähellä sotien loppumista, ja isät muistoissaan, vaaritkin monilla elivät  v.1918  taakkaa kantaessaan ja tieto periytyi- niin minullakin.

Edellä mainitut, lähes kaikki ovat kääntäneet kelkkansa ja kuuluvat siihen valtakunnan älymystöön edelleen, joiden ääntä kuullaan toisella torven nuotilla.

Meiltä puuttuu tänään aatteiden palo, joita nämä kansalaiset vimmatusti kannattivat. Nyt ei ole aatteita, ei vaatteita. Kaikilla samanvärinen pipo ja farkut, naisillakin, joita ei edes enää naisiksi tunnista.

Nytkin pressakeskusteluissa on ainoastaan Torvalds älyllään repinyt takkinsa auki ja näyttänyt sukkansa- Saulikin osasi suutahtaa useista hölmöistä presidentille kuulumattomista kommenteista vaalikoneineen. Missä on asiantunteva  aatteiden ”PALO” ?

https://www.aamulehti.fi/uutiset/ripari-isonen-kasvoi-jyrkaksi-kommunistiksi-satu-hassin-nuoruudessa-tapahtui-myos-asioita-joiden-muistaminen-hirvittaa-200698236/

 

 

6 vastausta artikkeliin “Kunnioitan Satuhasseja, erkkituomiojia, björnwahlrooseja, nilstorvaldseja- kommunisteja kaikki.”

  1. Vihreästä aatteesta, sen parhaasta ajasta, ”Koijärvi-liike”, siitä ovat vihreät muuttuneet city-vihreiksi.
    Se tuo aatteen palo, se voi olla todella positiivista mutta voi se myöskin tuottaa surkeata tuhoa; ken muistaa Bader-Meinhof-liikkeen.
    Kuitenkin, kuten näilläkin sivustoilla ilmenee; ei se aatteen palo ihan vielä kuollut ole.

  2. ”Satuhasseja, erkkituomiojia, björnwahlrooseja, nilstorvaldseja- kommunisteja kaikki.”

    Noillakin on kuulemma täysi ihmisoikeus, jota tulisi kunnioittaa. Noilla kaikilla on kuitenkin ylikehittynyt taipumus tarrautua ideologioihin käytännön johtopäätösten sijasta.

  3. Kyllä meillä aatteita on, mutta ne ovat semmoisia yhden päivän eikä yhden elämän juttuja. Hypätään vauhdilla kelkkaan, rakettimoottorit persuksiin ja päin seinää kunnes löytyy uus.

    Aatevihaa on enemmän kun koskaan. Sitä ajattelua ei vaan oikein. Sometuomioistuin on korvannut sen.

  4. Kun ihmisiä ajetaan samaan putkeen, joka liian ahdas, tulee toisesta päästä näitä tasapäisiä idiootteja. Putkessa pitäisi olla ainakin pari t-kappaletta, että sieltä pääsisi ulos ennenkuin on liian myöhäistä tasapäistymiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *