Muutanko taas kerran maalle asumaan ?

En muuta !

Kun se kaikki on koettu rakentamisineen, erilaisine taloineen,  metsineen, kalastuksineen ja viljelyineen pienessä ja isossa mittakaavassa useilla paikkakunnilla, vaikka se ihanuus on jatkuvasti mielessä täällä kaupungin ”meren rannassakin” Tampereella.

Miksi tämä ? Kaverini tarjosi minulle ostettavaksi Veisusta uudehkoa omakotitaloa, koska luottamusta oli minuun ja osaamiseen.

Kyllä se on niin, että pikkuisen seniorina en enää lähde siihen showhun, kun asuu kuin melkein maalla- sen kuin vain kalastelemaan Pyhäjärvelle tuossa vieressä. Viljelypastakin on 600 m. Ja palvelut ylivoimaisen hyvät liikenteineen.

Jos joku antaisi ilmaiseksi jonkun mökin kuukaudeksi järven rannalla, voisin ajatella vastineena huolenpito.

Jaa käyttäen:


4 Replies to “Muutanko taas kerran maalle asumaan ?”

  1. No tuskinpa sitä ilman annetaan mutta kyllä Teiskossa on monia taloja joita he antavat pikkurahalla kesäksi vuokralle niitä on muuten aika paljon mm kapeenkylässä ja lähellä vankavettä Näsijärveä sekin ennen muroleen kanavaa .
    No tuossahan se veisu on koivistonkylässä ei se nyt mitään maaseutua ole terv tepivaari

  2. Kyllä maalla on mukavaa – toki siellä ei ole palveluja on vain vapaus valita vapaus… Taajamassa kun astut ovesta on otettava huomioon toiset ihmiset …

  3. En mää muuttaisi enää maalle asumaan ikää alkaa oleen mittarissa sellasia lukemia että kannattaa pysyä lähellä palveluja pitäis ostaa mauto että pääsis talvella noihin kauppoihin niihin kun ei pääse nyssellä mitenkään
    Raahaa sieltä ostokset lumihankessa taikka sohjossa tarpoen Joku nyt sanoo että menee citariin n 10 no menee se aika lähelle mutta sinne kun kävelee on puoli matkassa citaria .
    Koikkarin s markettiin ei päääse noinkaan terv tepivaari

  4. Itsehän olen vähän tuota diiliä tehnyt mitä Heikki tuossa sanoo. Yksi työtuttava saa maksutta olla mökilläni perheineen, mutta tietää sitten että kun on puutöiden aika, käsky käy talkoisiin. Pitää pari lisääkin talkoolaista löytää että pysyy talo kasassa. Se on ihan hyvä periaate.

Kommentoi