Pikkupalatsi Tampereela- missä se on ?

Taas ihmetyttää viestinnän yksinkertaisimmat mokat. Nyt Aamulehden Morossa kehuttiin Pikkupalatsia.

On tyypillistä kaupungeissa, että uskotaan kaikkien tietävän kohteiden osoitteen ym.. Kuitenkin  Pirkanmaallakin lehteä lukevat tuhannet, jotka eivät tunne kaupunkia. Eli toimittaja ei osaa hommaansa tai kokee toimittajaetiikkansa esteenä olevan ”mainostamisen” edes tässä määrin.

Sen sijaan autoja testataan ja tuloksia julkistetaan, matkakohteista tehdään juttuja, jotka kaikki palvelevat niin lukijoita kuin yrityksiäkin. Väärinkö ymmärretty toimituksissa.

Pikkupalatsi on osoitteessa :

Hämeenpuisto 7, 33210 Tampere

https://www.google.fi/search?q=pikkupalatsi+tampere&rlz=1C1EJFA_enFI778FI779&oq=pikkupalatsi+tampere&aqs=chrome..69i57j0l2.10988j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 

6 vastausta artikkeliin “Pikkupalatsi Tampereela- missä se on ?”

  1. Kyllä sen Tamperelainen tietää, mutta kun Tampere on vain pieni maapala koko pirkanmaasta niin ne ei varmaan vaikkapa pirkanmaan reunoilla ei tiedä .
    Noin ne on nyt kunnossa kaikki kolme ja täytyy sanoa komeita ovat kaikki Notbekin monumentit terv tepivaari

  2. Kieltämättä tuossa jutussa oli Aamulehdelle niin kovin tyypillinen moka. Asiavirhe.

    Jutun kolmannen kappaleen alussa väitetään, että Pikkupalatsi sijaitsee Hämeenpuiston ja Pellavatehtaankadun kulmassa. Valitettavasti tuollaista kulmaa ei Tampereella ole, koska Pellavatehtaankatu on toisella puolen koskea kuin Hämeenpuisto ja vieläpä saman suuntainen.

  3. Joo jos siellä luki pellavatehtaankatu se on kaukana hämeenpuistosta ja saman suuntasena se ei voi olla risteävä hämeenpuistoon .
    Mutta mitenkäs olisi puuvillatehtaankatu vois onnistua paikka ja risteävä katukin terv tepivaari

  4. Vähän sama kun aikanaan kiersi se kieltokäsky että Pirkkahallista ei enää saa puhua, sen on ehdottomasti oltava se tampereen eks…urh…urheiluekshibitionismin keskus vai… eeeikun TESC on sen virallinen nimi.

    Ja silti paikallisille se on Pirkkahalli ja iso osa tapahtumista vielä mainitsee että Pirkkahallissa on. Paitsi ne jotka eivät. Jolloin eivät ihmiset tiedä mihin menevät.

    Koska olen pesunkestävä ilonpilaaja, tässä valokuva viime sunnuntailta liittyen asiaan. Että kun ei kaupunki itsekään omia sääntöjään noudata…

  5. Tämä on älytöntä, mutta kuitenkin vielä melko helppo tapaus, jos on netti käytössä, koska osoitteen saa Googlesta muutamassa sekunnissa. Paljon haastavampia ovat paikallis- ja aluelehtien jutut ja ilmoitukset, joissa tapahtumapaikka määritellään tyyliin ”kokoontuminen Virtasen pihassa”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *