Puolueet marjoja ja rusinoita poimimassa

Vasurit  Aaltosen johdolla lensivät Tamperetta hallitsevasta koalitiosta ulos, kun eivät uskaltaneet sitoutua muutaman miljoonan sovittuun menoerään, minkä muut hyväksyivät. Siis 1.5 milj. 45 milj kokonaisuudesta. Meinasivat poimia julkisuudessa rusinat pullasta.

SDP:n Rinne vasta möläyksen päästi lupaamalla 100 €/ kk jokaiselle jonka tulot jäävät alle 1 400 € / kk. Sen hintalappu on 1,4 mrd€- ja oma laskelma vain puolet tuosta.  Me veromaksajat olisimme maksaneet tuon veronkorotuksilla.

https://www.aamulehti.fi/uutiset/juuri-nyt-vasemmistoliitto-potkittiin-ulos-tampereen-pormestarikoalitiosta-200919459/

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/247698-laskelma-paljastaa-antti-rinteen-vappulupaus-maksaisi-jopa-14-miljardia-euroa-oma

Ja sitten Harkimo huijaa kokkareita ja muita uudella politiikallaan, vaikka ei ole saanut ikinä mitään aikaiseksi politiikan saralla, paitsi huijaamalla ennenkin äänestäjiä äänestämään häntä.

… ja Halla-Aho tyylilleen uskollisensa poimii kaikki rusinat kusettamalla hyväuskoisia pitämällä maahanmuuttoa Suomen suurimpana ongelmana, mutta ei muuta.

Onneksi marjat kukkivat vasta ja kypsymiseen on aikaa pitkin syksyä. Saattaa pakkanen vielä korjata suurimman sadon.

Realistit Siplä,  Orpo ja Terho eivät lupaa mitään muuta kuin mitä ovat luvanneet, realismia ja tuloja vain ansioiden mukaisesti.

 

 

4 vastausta artikkeliin “Puolueet marjoja ja rusinoita poimimassa”

  1. Paha päivä – mutta vahäosaisille antaminen on reilumpaa kuin heiltä vähästään ottaminen esim taitettu indeksi pois pienemmistä eläkkeistä. Kokoomuksen kannatus laskussa sillä sotea ei pidä antaa pörssikeinottelijoille.

  2. Kokoomus poimi yhden sinisen marjan…
    Harkimon uusi jää nähtäväksi sillä some voi olla tulevaisuudentekijä?
    Halla – maahanmuuton kustannuksia tuskin halutaan edes laskea, sillä siitä tulisi iso haloo, jos asian esittäisi joku muu taho – no aina joku hyötyy sillä saadaan tyhjille tiloille käyttöä ja vuokratuloja.
    Realistit lupaavat hyväosaisille ja ottava heikoimmilta.

  3. Minulla ei ole mitään sitä vastaan että vähäosaisten eläkkeitä nostetaan.

    Minulla on sitä vastaan että moinen ehdotus annetaan ilman realistista vastausta siihen että mistä se raha otetaan.

    ”Verotetaan yrityksiä lisää” on kestohitti. ”Otetaan rikkailta” myöskin. Solidaarisuusvero oli (ja on) hyvä esimerkki. Nostetaan veroja kaikilta niiltä varakkailta jotka eivät osaa kiertää veroja.

    Eläkenostot ja päiväkodin työntekijöiden palkat saisi helposti harmaasta taloudesta mutta tasan 0 kpl puolueita siihen suostuu. Jokaisella on jokin oma kaverijärjestö jonka veronkiertoa pitää suojella.

  4. On poliittisia periaatteita ts. ”oma lehmä ojassa” – puolesta tai vastaan – ihan vaan periaatteen vuoksi syystä tai toisesta mutta miten olisi kehittävä keskustelukulttuuri poliittisilla areenoilla ;
    vaiko vain sinisilmäisyyttä ?

    Realistisuus asiapitoisuudella ilman navan alle lyöntiä jatkuvilla ”älämölöillä”,siitä ehkä paremmin tuntee – asiapolitiikon !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *