Eduskunnan kyselytunti: kysykää mitä haluatte me vastaamme mitä haluamme

Tänään oli taas eduskunnassa kyselytunti kansan viihdyttämiseksi. Kyselytunti onkin Ylen parhaita viihdeohjelmia. Ennen puhuttiin asiaviihteestä, kun asioita käsiteltiin viihteellisesti. Eduskunnan kyselytunti ei ole asiaviihdettä, kun yleensä vastauksissa kysymyksiin ei ole asiaa nimeksikään.

Ei ole suuri ihme, että kansanedustajat turhautuvat, kun tärkeistä asioista ei puhuta, vaan kysymykset kierretään kaukaa   ja vastaukset ovat useimmiten puuta heinää.

Asiat päätetään pienissä eliitin klikeissä kabinettien kätköissä ja eduskunta on vain kumileimasin, jolla vahvistetaan päätökset.

Hjallis Harkimon perustama kansanliike LiikeNyt on tervetullut siksi, että se tarjoaa mahdollisuuden kaikelle kansalle lausua mielipiteensä päätettävistä asioista. Kunhan liike pääsee vauhtiin. Nyt jo voi osallistua keskusteluihin kaikilla somen foorumeilla sekä LiikeNyt sivustolla.

 

11 vastausta artikkeliin “Eduskunnan kyselytunti: kysykää mitä haluatte me vastaamme mitä haluamme”

  1. Suomessa on tällä hetkellä aikas pieni hyväveli verkosto, he käyttää valtaa oman tilipussin kasvattamiseen häikäilemättömästi, rahan siirto köyhiltä ja keskiluokalta rikkaille on menossa ihan livenä, eikä kukaan laita tikkuakaan ristiin.

  2. Nää SDPeen lupaukset on ihan kauheita.
    Edellisen kerran kun hallitukseen pääsivät, toimivat tasan päinvastoin kuin lupasivat.

    1. SDP tai mikä vaan, kaikki nämä näyttää nyt pyörtävän päätöksensä, yksikään ei aja selvää agendaa, aina on jotain millä voivat väistää vastuun, turhautunut tälläiseen, ainut mikä merkkaa näille, on oma tilipussi.

  3. Voisi olla parasta, että Yle lopettaa kyselytuntien televisioinnin ja suunnittelee radikaalia uudistusta eduskunnassa käytävien keskustelujen ja päätösten televisioimiseksi. Kansalaiset ovat pettyneitä politiikkaan ja poliitikkoihin ja se voi näkyä tulevien vaalien äänestysaktiivisuudessa.

    Kun kyseessä on yhteisten asioitten hoito, niin se vaatii yhteen hiileen puhaltamista ei jatkuvaa eripuraa ja eri suuntiin vetämistä.

  4. Jos luotat Facebookiin ja Cambridge Analyticaan, luota toki myös uuteen amerikkalaiseen pilvipalveluun nimeltä Liike Nyt.

    Ero on siinä että Facebook sentäs sanoo rehellisesti väärinkäyttävänsä tietojasi. Liike Nyt ei edes myönnä että tiedot käsitellään USA:n lain alaisuudessa.

    En ihan oikeasti luota ajatukseen että jenkit korjaavat Suomen demokratian.

    1. Onko Kyuun tieto todenperäinen vai vain arvailua. Jos se on totta, niin sitten on tarkistettava kantojaan.
      Miten sen todenperäisyyden voisi todistaa oikeaksi? Maailman mediassa on pilvin pimein valheita ja emävalheita. Kybermaailmansota on käynnissä.

  5. Eihän monipuoluejärjestelmässä joissa on 200 kans.edust.voi olla yhteen hiileen puhaltamista,ehkä se on vain tietynlaista demokratiaa syistä kuin toisistakin,jotta se pahin mahdollinen ei toteutuisi …

    … ai niin mikä olisi se pahin mahdollinen ?

    No veikkaus että maamme olisi täydellisessä sekasortoisessa tilassa,jopa hallitsemattomassa tilassa,ilman yhteiskunta rauhaa !

  6. Eduskunnan puhemiehen, jos nykyään näin saa sanoa, pitäisi ottaa homma haltuunsa. Nyt se tuntuu melko löperöltä, yleensäkin kokouksissa puheenjohtaja päättää, miten ja mistä puhutaan. Jonkinlainen kurinpalautus tekisi hyvää, nyt ollaan ”kakaralaumaa” kuuntelemassa.

    1. Oikeastaan tulee mieleen joku koulun luokkakokous missä koulukiusaajat ja lempioppilaat istuu siellä ”hallituksen” puolella ja opettaja on se puheenjohtaja, muut oppilaat ihmettelee ja vastustaa päätöksiä saamatta tulosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *