Tampereen Työväenteatteria, TTT, ei tule ajaa alas! Allekirjoita addressi !

Teatteritaiteen kannalta Helsinkiläisen viulisti Jaakko Kuusiston työryhmä esitys on pöyristyttävä. Kaksi kansallisteatterin statuksen saaneet Svenska Teatern ja TTT aiotaan panna ahtaalle valtio laissa määritellyitä korotetuilta valtion avustuksilta erityisasemiensa vuoksi. Ainoa Hesan ulkopuolisensa on TTT- miksi ?

Tampereella TTT:llä on laaja yleisö jopa koko Suomesta, joka ei suinkaan ole mitenkään politisoitunut teatterin nimen vuoksi, vaan sen vuoksi, että siellä on superluokan ohjelmisto ja osaajat.

Panin nimeni addressiin – TTT:n asema on säilytettävä- muu on kulttuurin häväistystä jopa valtakunnallisesti.

https://www.adressit.com/tampereen_tyovaen_teatterin_on_saatava_jatkaa_kansallisnayttamona_ja_rahoitusta_on_jatkettava

 

 

6 vastausta artikkeliin “Tampereen Työväenteatteria, TTT, ei tule ajaa alas! Allekirjoita addressi !”

  1. Suomen itsenäisyyskin olisi ollut kiva säilyttää ja jopa palauttaa, mutta jotkut pitävät sitä änkyröintinä, ääriajatteluna ja vanhanaikaisena.

  2. Tuota edellistä kommenttiani voidaan pitää trollauksena eli aiheesta eksyttävänä. Mutta en kyennyt välttämään kiusausta. Jätettäköön trollaus omaan arvoonsa, joka ei tosin ole vähäinen, mutta ei kuulu avattuun aiheeseen minkään vertaa, toivoo Markkuvaari.

  3. Valitettavasti tuossa ainoastaan TTT ollaan panemassa ahtaalle.
    Ruotsalaisille ollaan suunnittelemassa erillistä tukisysteemiä tämän alasajon korvaamiseksi täysimääräisenä.

  4. En tiedä tästä onko se oikein jo päätetty vai ehdotus. ja onko eduskunnalla mitään sanomista asiaan. Jos on paras osoite on eduskunta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *