Nuriseva, muriseva, itsekäs kansa

 

 

Vallassaolijoilla on väärä kansa. Näin voi päätellä, koska meitä moititaan milloin mistäkin. Olemme hallitsijoille riippakivi, aiheutamme jatkuvasti hyvää ajatteleville päättäjille harmaita hiuksia.

 

Sinä nainen, syntinen, saatana, kurja, miksi olet omahyväinen? Et halua lisääntyä vaikka innolla muuten peittoa heilutat? Etkö sinä nainen ymmärrä kuinka maa tarvitsee hoitavia käsiä, kun nuo helvetin eläkeläiset ovat yhä kasvavana joukkona yhteiskunnan riesana. Ja hoitajien pirut eivät suostu ay-liikkeen yllytyksestä nostamaan eläkeikää.

 

Työllisyysastetta pitäisi nostaa, mutta lojutaan vaan pehmeillä patjoilla, ajattelemattakaan ottaa töitä vastaan vaikka miten uhkaillaan, kiristetään ja pelotellaan. Palkkaa kyllä heti vaaditaan, eikä ymmärretä, että ollaan yhteiskunnalle velkaa erilaisista tuista joita on saatu.

 

Itsekkyys on huipussaan kun työttömyyskorvaus, toimeentulotuki eivät kelpaa palkaksi yhteiskunnan hädän hetkellä. Ei ei, isoa tiliä pitäisi työnantajaparkojen maksaa olemattomista katteistaan. Omistajilta kyllä vaaditaan venymistä, miljoonien osinkoja ei saisi nostaa, mutta kunnon palkkoja kyllä halutaan – mihin kansakuntamme ahneus vielä johtaakaan?

 

Entä Sote uudistus? Ei ole kateudella mittaa ei määrää, kun lyödään kampoihin joka lailla, ettei yksityinen bisnes pääsisi tekemään kunnon tilejä sairailla, hädänalaisilla ja puolustuskyvyttömillä ihmisillä. Mikä näitä ihmisiä vaivaa, kun mitään ei saisi yrittää. Sipilän hallituskin on tehnyt kaikkensa, silotellut tietä suuryrittäjien vaurastua, yksityistämällä milloin mitäkin, mutta aina vaan nuristaan.

 

Eivätkö ihmiset oikeasti ymmärrä kun meillä elää miljoona ihmistä köyhyydessä, niin totta hemmetissä tarvitaan yhteiskunnan tasapainon saavuttamiseksi huimasti lisää rikkaita. Mikä se sellainen yhteiskunta olisi jossa eläisi vain köyhiä ja jotenkuten toimeentulevia, mutta vauras väestö puuttuisi. Johan meille nauraisivat ulkomailla naurismaan varkaatkin.

 

Miksi meille hyville ihmisille, jotka hyvää hyvyyttämme pidämme valtaa, on annettu suomalainen uppiniskainen kansa. Syyllistä nyt sitten ilmastonmuutoksesta, niin on kuin bensaa heittäisi liekkeihin. Dieselillä kuin kiusallaan huristellaan, lihaa ja makkaraa mässäillään, rasvan valuessa suupielistä.

 

Kaiken huippuna suomalaiset eivät millään halua lähteä sotimaan Venäjää vastaan, vaikka olemme joka käänteessä, joka tuutista kertoneet pahasta ja ilkeästä Venäjästä, mutta ei, suomalaiset vaan höpöttävät rauhanomaisesta rinnakkainelosta naapurin kanssa Paasikiven – Kekkosen omaksuman linjan mukaisesti. Edes jatkuva pelottelu Stalinilla ei ole saanut päitä kääntymään, Natoon liittymisestä puhumattakaan.

 

Kaikesta riesasta huolimatta, onhan se mukava hallita alamaisiaan ja eikö silloin ole asiat tehty oikein, kun köyhät ja osattomat nurisevat ja valittavat!!

8 vastausta artikkeliin “Nuriseva, muriseva, itsekäs kansa”

  1. … totta hemmetissä tarvitaan yhteiskunnan tasapainon saavuttamiseksi huimasti lisää rikkaita

    Miksei niitäkin mutta parempi olisi että entistä useammalle halukkaalle olisi työpaikka tarjolla

    Visto suhtautuminen Venäjään juontuu historiasta, maan suurista satsauksista sotakalustoonsa ja monista ikävistä uutisista Venäjän edesotamuksista.
    Siivosti naapurin kanssa pitää elellä mutta ei nyt ihan kauheasti tarvitse ihmetellä että on monia jotka eivät Putinista tykkää.

  2. Miljoona miljoona ruusua ja miljoona köyhää.
    Köyhän avustukset ovat niin pieniä ettei kukaan järkevä tee lapsia.
    Rikkaat eivät halua elättää köyhiä.
    Oikeastaan pitäisi voida rajoittaa etelän köyhien lisääntymistä sillä he eivät ymmärrä mitä tekevät.

  3. Nää sun jutut, Hannu, hämmentää.
    Voisitko valaista mikä on puolustuskyvytön ihminen ???
    Ja missä niitä pääsee näkeen ???

  4. Niitä puolustus kyvyttömiä voit ennä katsomaan vaikka koukkuniemeen jossa muutama hoitaja yrittää hoitaa aivan liian suurta potilas määrää .
    Joista valta osa on liikunta kyvyttömiä kyllä niitä voi pitää myös puolustus kyvyttöinä . terv tepivaari

  5. Mutta eikös SDP olekkin kaupungin hallinnossa mukana touhuamassa ??
    16 ja virheet 14 ja vasemmisto 7. Ryhmän koko 18.
    Todella erikoista kun SDP on täysin tuuliajolla ??
    Sipilän vika mitä Tampereella päätetään ??

    1. Teho Paketti
      Uskon sinun tietävän tasan tarkkaan kuinka hallituksen toimet vaikuttavat kuntien ja kaupunkien toimiin. Et sitten ole huominoinut kuinka on uutisoitu miten Kiky sopimus söi kuntien verotuloja! Useat kunnat nostavat äyriä. Koulutus ynnä muut leikkaukset vaikuttavat kuntiin, samoin valtionosuuksien leikkaukset jne.

  6. Huikean totisesti suhtautuu vakava kansa satiiriin ja leikkimieleen.
    Ei ”avaudu” kaikille laestadionin maassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *