Jälleen viisaita sanoja Appelsinilta

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005777544.html

”Pennasen tapauksen yhteydessä on taas käynyt ilmi, että lainkuuliaisuus tuntuu joillekin olevan lähes punainen vaate.”

”Sen sijaan demokratiaan uskomalla ja siinä vaikuttamalla on onnistuttu luomaan pohjolan perukoille maa, joka on maailman vakain. Monilla mittareilla paras, mitä tältä pallolta löytyy. Ei se ole yhtään hassumpi tulos. Kannattaisiko niihin demokraattisiin prosesseihin uskoa tänäänkin?”

Vihervasuripellet uskovat vain omaan paskaideologiaansa ja kuvittelevat olevansa ainoat ”totuuden” tietäjät.

9 vastausta artikkeliin “Jälleen viisaita sanoja Appelsinilta”

  1. Niinpä, tämän lintukotomme hyvä tulevaisuus ei ole ”kiveen hakattu” toki mielipiteensä saa ja pitääkin sanoa mutta kovin voimakkaasti ei kannattaisi venettä keikutella, saattaa yhteinen veneemme muuten hörpätä vettä sisäänsä saatia vallan keikahtaa. Tarkoittus ei itsestäänselvästi pyhitä keinoja.

  2. Ihan lukukelpoinen teksti toki, mutta en näe samaa maailmaa mitä toimittaja Appelsin. Okei; mielenosoituksemme ovat ehkä rauhallisia kun vertaa jenkkilään, mutta kyllä täällä painiksi ne menevät tuon tuosta. En allekirjoita lintukotonäkemystä.

    Mielestäni ei riitä että puolustetaan nykytilaa.

    Mutta, toimittaja Appelsin kirjoitti mitä on mieltä, omalla nimellä ja selkeästi perustellen. Oli siitä samaa tai eri mieltä, se on oikea tapa vaikuttaa. Vaikka käsi kipeytyisi, nostan aina hattua siitä kun joku kunnioittaa muita.

  3. Ajatus on hyvä, sen esilletuontitapa vaan harvinaisen väärä.

  4. Hirveät ovat Kremlin keksintö läntisten demokratioiden heikentämiseksi. Monet niistä ovat ”entisiä” kommunisteja, jopa stalinistikommunisteja.

    1. Toinen puoli on entisiä kommunisteja ja muita maanpettureita .. toinen puoli hyvää tahtovia idiootteja jotka eivät tajua mitään maailman menosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *