Lisää ”koppakuoriaiskulttuuria” täysin turhaan

https://www.aamulehti.fi/hyvaelama/uskaltaisitko-maistaa-paistettuja-koirasmehilaisia-kuhnureissa-olisi-ainesta-uudeksi-herkkusuiden-trendiruoaksi-201100334

”Kuhnurien tuottaminen ihmisruoaksi voisi muodostaa suomalaisille mehiläistarhoille mielenkiintoisen sivubisneksen. Ongelmaksi saattaa muodostua kallis hinta ja kuhnurisadon pienuus.”

Milloin tuo typeryys loppuu?

Suomessa ei ole pulaa ruuasta eikä maailma pelastu sillä, että suomalaiset alkavat syödä ötököitä.

Ituhipit jauhavat, kuinka naudan lihakilon kasvattaminen kuluttaa vettä 15 500 litraa/kg. Ilmeisesti ituhippien mielestä se vesi katoaa silloin maailmasta…

Tosiasiassa naudan lihakilossa on vettä se n. vajaat 70%, mikä on ihmisessäkin.

Loppu vesi poistuu hikoilemalla ja kusemalla ja palautuu sen jälkeen luontoon joko kasvien imemänä tai valuen maakerrosten läpi, kunnes puhtaana vetenä päätyy pohjaveteen.

Maassa, jossa vettä on yllin kyllin, asialla ei ole mitään merkitystä muualla kuin ituhippien korvien välissä kuumentamassa niitä paria siellä toisiaan etsivää atomia.

Maissa, missä on yleensäkin pulaa juotavasta vedestä, sitä ei pitäisi käyttää paljon vettä vaativien kasvien, kuten appelsiinien, kasvattamiseen Israelin tapaan.

 

4 vastausta artikkeliin “Lisää ”koppakuoriaiskulttuuria” täysin turhaan”

  1. Itse pidän tässä lähinnä huvittavana sitä että ensin piti lisätä kasvisruokaa – ja nyt pelastus tuleekin vain lisäämällä lihan kulutusta, joskin vähän eri laatuisen lihan. Nyt lihaa syömällä pelastuu maailma.

    Tämä kuulostaa enemmän trendiltä kun maailman pelastamiselta. Yhtä kaikki, minä syön kanaa enkä oikeastaan enää juuri lainkaan punaista lihaa. Olen ilmeisesti yhteiskunnan vihollinen numero yksi. Ei liene uutinen.

  2. Juu, olet todellinen vihollinen.
    Nyt nöyrästi kumartamaan ja muuttamaan islamilaiseksi maailman pelastamiseksi.
    Lisäksi sinun täytyy alkaa feministiksi ja syyllistää miehet kaikissa asioissa.
    Kaiken tuon jälkeen saatat olla joutumatta roviolle…

  3. Sama uutinen kierrätettynä Forssan Lehteen. Täytyisi minulla olla melkoinen nälkä jos ötököihin kajoaisin. Kala, liha, kasvikset, hedelmät ja marjat. Ne eivät Suomesta katoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *