Raukkamaiset käsien pesijät lykkäävät vastuun muille.

https://www.aamulehti.fi/uutiset/kansalaisaloite-eutanasiasta-ehdotetaan-hylattavaksi-sosiaali-ja-terveysvaliokunta-haluaa-etta-elaman-loppuvaiheen-asioita-selvittaa-asiantuntijatyoryhma-200859501/

”Sosiaali- ja terveysvaliokunnan päätösehdotuksessa ehdotetaan lausumaa, että eduskunta edellyttäisi valtioneuvoston asettamaa laajapohjaista asiantuntijatyöryhmää selvittämään elämän loppuvaiheen hyvää hoitoa, itsemääräämisoikeutta sekä saattohoitoa ja eutanasiaa koskevia sääntelytarpeita ja tarvittaessa antaa selvitystyön pohjalta eduskunnalle ehdotukset lainsäädännön muutoksiksi.”

Ilmeisesti selkäranka ei riitä tekemään päätöstä, mitä vastustavat tekopyhät lääkärit ja uskontoväki muka ”elämän suojelemisen” nimissä.

Ihmisen pakottaminen kärsimään, kun kipulääkitys ei tehoa tai pikkuhiljaa on tukehtumassa, kun neste kertyy keuhkoihin, on näiden tekopyhien mielestä ”elämän suojelemista”.

9 vastausta artikkeliin “Raukkamaiset käsien pesijät lykkäävät vastuun muille.”

  1. Päätös eutanasiasta pitäisi ehdottomasti viedä eduskunnan äänestettäväksi. Niin paljon kun valitsemiemme kansanedustajien päätöksiä ja puheita moititaankin ovat he kuitenkin valitsemiamme, suuresta joukosta seulottuja, millä ihmeen konstilla paremmat löytäisimme. Ja äänestys pitäisi itsestäänselvyytenä olla vapaa kaikenlaisesta lobbauksesta, puoluekurista ja muusta kähminnästä puhumattakaan.
    Hyvä vaiko huono mutta onhan se selvä että jos asiasta suoritettaisiin kansanäänestys niin suurella enemmistöllä eutanasia hyväksyttäisiin. Tämä hyvä vaiko huono pätee kansanäänestysten kohdalla moneen muuhunkin, toinen esimerkki olisi kansanäänestys ruotsinkielen asemasta maassamme. Kansanäänestykset ovat kaksipiippuinen juttu.

  2. Niin tuosta äskeisestä unohtui että itse olen eutanasian sallimisen kannattaja. Mutta ei se sitä tarkoita välttämättä että olisin asiassa oikeassa, elämäni varsiteillä olen joskus katkerasti joutunut tunnustamaan, toki vain itselleni, että olen väärässäkin ollut.

  3. Kannatan eutanasiaa, kuten on esitetty ja myös toteutettu monessa maassa.
    Henkilö itse päättää asiasta ja valittu ammattiryhmä varmistaa, että kyse on nimenomaan henkilön omasta tahdosta ja tilanteesta, missä se on perusteltu.
    Tekopyhät ”elämän suojelijat” pysykööt poissa.

  4. Minusta tuli armokuoleman kannattaja vuonna 2003, kun näin pitkän ja raastavan läheiseni kärsimyksen.

  5. Kyllä minäkin vähän kallistun sille kannalle että tätä asiaa ei pitäisi lakaista maton alle – eikä taatusti antaa kansanedustajille oikeutta pestä käsiään asiasta.

    Tämä on järkyttävän vaikea päätös, mutta siitä heille maksetaan.

  6. En oikein ymmärrä, miksi tämä olisi järkyttävän vaikeaa.
    Terve suhteellisuudentaju ilman uskonnollisia asiattomuuksia ja ilman lääkäreiden tekopyhyyttä riittää.
    Tietenkin, jos selkäranka puuttuu, on kykenemätön harkitsemaan asiaa asiaperustein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *