Vanhusasiavaltuutettu

Juuri katselemani TV1 puoliyhdeksän pääuutinen oli lapsiasiavaltuutetun vaade lisätuesta köyhille lapsiperheille ja hyvä niin. Vaikka pöhöttynyttä virkamieskantaa ja holhousta vastustankin niin yhden uuden vakanssin verorahoilla kustannettuna toivoisin perustettavan, julkisuutta ja TV aikaa ja  muutakin vaikutusvaltaa saamaan ehdotan laitettavaksi hakuun vanhusasiavaltuutetun tointa.

10 vastausta artikkeliin “Vanhusasiavaltuutettu”

  1. Ei mene läpi.
    Sehän sotkeutuisi vanhusten kykyttämiseen ja taitettuun eläkeindeksiin, mistä poliitikot eivät tykkäisi.

  2. Otetaanko käyttöön urheilutermi ” tästä on hyvä jatkaa parempiin saavutuksiin ” … no,jälkilöylyissä nähdään ja koetaan verrattaessa – 90 lukuun mitä tornitalossa tapahtuu … eiku eduskunnassa päättäjineen mutta – joko jälleen laskusuhdannetta kurkkii maailmantaloudessa ?

  3. Eivätkös ne valtuutetut ole lähinnä poliittisia suojatyöpaikkoja, ainakin tähän asti olleet. Voisi syntyä virka viran vuoksi. Vähään samaan malliin kuin ent trukkikuski Viinaselle (SDP) sorvattiin tilastokeskuksen pääjohtajan paikka (4 alaista mutta pääjohtaja kuitenkin).

  4. Koko aloite kuulosti hiukan siltä, että on vaalit lähitulevaisuudessa, pelkkää kalastelua.

    1. Jos tarkoitat aloitteella avaustani niin nyt en ymmärtänyt miten se vaaleihin liittyy? Toki hyvä olisi jos joku puolue hoksaisi ottaa vaalisyötikseen tiukan vaateen vanhusasiavaltuutetun viran perustamisesta.

      1. Myllymatti

        Minä tarkoitin sitä Kurttilan puhetta, joka kuulosti vaalipuheelta. Taisin kuunnella senkin huonosto

  5. Kaikki puolueet haluavat olla asiallamme näin vaalien edellä.
    Miksi muuten vielä vanhanakin olemme itse kukin tukemassa puolueitamme. Eikö vanhat voisi kuulua yhteen ja samaan eläkeläispuolueeseen jolla olisi sananvaltaa?

    1. Jokaisella puolueella tulisi olla yhteiskuntalähtöinen perusta. Eläkeläispuolue olisi etujärjestö, joka keskittyisi loismaisiin tavoitteisiin.

  6. Niilo – että tietyillä ryhmillä (-eläkeläisillä),pitänee olla jokin hajurako toisiinsa,sillä eiväthän he yhteen mahdu esim.saavutuksiensa suhteen.
    Ennen oli 65 v.vanhuksia mutta nykyään lienee jo nousseen 80vden tietämille.

    No,miten olisi indeksipuolue ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *