Rikollisten hyysääjät ovat jälleen vauhdissa

Eipä kauaa tarvinnut odottaa, kun mielipidepalstoilla poliisia haukutaan murhaajaksi Lempäälän jutussa ja selitetään, kuinka autoa ei olisi tarvinnut pysäyttää ainakaan tuossa paikassa ja kuinka poliisin ”oikeiden aseiden” aseenkäyttö tuollaista itse tehtyä asetta vastaan on niin törkeää.

Tällaiset rikollisten hyysääjät eivät ole uutta, mutta valitettavasti meillä on tuo poliisin vihaaminen ja syyllistäminen sekä rikollisten puolustaminen viittaa tiettyyn sakkiin, joka ei saa ihan mielensä mukaan hillua.

7 vastausta artikkeliin “Rikollisten hyysääjät ovat jälleen vauhdissa”

  1. Odotappa vaan jos sota syttyy…silloinhan nämä puunhalaajat ja muut vihervassarit voisi haukkua sotilaitamme siitä kun vihollista ammutaan…esim: ”olisihan siinä voinut kaksi kertaa miettiä kun surmaa vihollisen sotilaan, eikö voisi vain haavoittaa ja tarjota sitten ensiapua…” jotain tähän tyyliin…

  2. En ole vielä nähnyt kommenttia jossa tätä poliisia olisi kritisoitu.

    Toki on niitä ryhmiä joiden mielestä poliisi on natsisika vaikka hän istuisi tuolilla juomassa kahvia.

  3. Aamulehden parissa jutussa ainakin oli näitä kiukuttelevia kommentteja, joista nuo termit on poimittu.

  4. Juha, uskon että tällaisia tahoja on, mutta vähän semmoinen fiilis että ne ovat se poikkeus joka vahvistaa säännön. Se että on parisataa mielipuolista anarkistia ei tarkoita että maassamme on rikollisten hyysääjien ongelma.

    Kieltämättä rikosseuraamuslaitos on ollut valokeilassa, mutta keskustelu on surullisen yksiulotteista, esim. oletus siitä että ankarampi rangaistus automaattisesti vähentää rikoksia. Olemme joskus suorastaan addiktoituneita hirveimpiin rikoksiin jotta saisimme muutoin rauhaisassa yhteiskunnassa vähän kutkuteltua kostohermojamme.

  5. Valitettavasti tällä sakilla näyttää olevan suuri ääni kaikessa poliisin mollaamisessa.
    Ei voi kuin toivoa, että tämä sakki itse joutuu pulaan rikollisten kanssa ja mieluummin ilman poliisia auttamassa.
    Rangaistuksen ankaruus vaikuttaa johonkin asti, mutta ei kaikkeen.
    Sen jälkeen on vain se tosiasia. että pitkän kakun aikana rikollinen on pois kadulta ja yhteiskunnan muut jäsenet ovat sen ajan suojassa.
    Tietynlaiset henkirikokset ja lasten hyväksikäyttö ovat juuri sellaisia, missä pitkä ja jopa täysin elinikäinen kakku ovat perusteltuja.
    Meillä on liian monta esimerkkiä siitä, kuinka tällaiset rikolliset ovat alta aikayksikön uusineet rikoksensa vapaaksi päästyään.
    En usko vankilan parantavaan vaikutukseen, joten pitkä kakku on vain muiden suojelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *