Suomen ilmastohihhulit räksyttävät vain metsänhakkuista ja sivuuttavat maapallon pahimman uhkan täysin

https://www.aamulehti.fi/uutiset/sademetsien-pelastajaa-pelottaa-palmuoljyn-lisaksi-maailman-vaestonkasvu-kukaan-ei-puhu-tasta-norsusta-huoneessa-200932807/

””Ihmispopulaation kasvu on pelottavaa. Viime vuosikymmeninä on huomannut, kuinka aggressiivisesti talous kasvaa samalla esimerkiksi Kiinassa ja Intiassa. Kaikki haluavat elää samalla tavalla kuin esimerkiksi Suomessa eletään”, sanoo World Land Trustin perustaja John Burton.”

Kerrankin joku tunnettu henkilö puhuu asiaa, mistä Suomen ilmastohihhulit käytännössä vaikenevat täysin.

5 vastausta artikkeliin “Suomen ilmastohihhulit räksyttävät vain metsänhakkuista ja sivuuttavat maapallon pahimman uhkan täysin”

  1. Jos oikein kyynisesti ajattelee, niin pitäisi tulla uusi AIDS, johon ei ole parantavaa lääkitystä.

  2. Erinomainen alustus Juhalta – kiitos.

    Otan esiin kaksi eri näkökulmaa:

    1. Hiilidioksidi ei ole saaste, eikä myrkky, mutta sen jahtaamiseen kulutetaan satoja miljardeja euroja – ja ”unohdetaan” oikeasti tappava saastuttaminen (pienhiukkaspäästöt).

    2. Aivan kuten Juha alustuksessaan totesi, niin Maapallon väestön räjähdysmäinen kasvu on valtavan suuri ongelma. Ainakin Afrikkaan pitäisi ”kylvää sterilointiainetta”.

  3. Näiden joita Juhak kutsuu ”ilmastohihhuleiksi” oli syytä syventyä Penti Linkolan kirjalliseen tuotantoon. Toki siinä olisi se suuri vaara että lukevat kuin piru Raamattua. Huovisen filosofiaa on tekohurskaan ”ihmisystävän” helppo tulkita väärin, näkemättä metsää puilta. Hihhuli kun näkee vain tämän ja ehkä huomispäivän ihmiset mutta viis veisaa maailman tilasta muutaman sukupolven päähän.

  4. Eiväthän nämä ilmastohihhulit todellisuudesta välitä.
    Sehän vaatisi asiallisia ja todellisia toimenpiteitä CO2-rahastamisen sijaan.
    Jostain syystäen usko ilmaston huomaavan mitenkään, paljonko rahaa tuolla CO2-rahastamisella on rosvottu.
    Valitettavasti vielä näyttää siltä, ettei se ilmasto sittenkään lämpene CO”-määrään suhteessa, kun lämpenemistä ei pariin vuosikymmeneen tapahtunutkaan hihhulien mallien mukaisesti, vaikka CO2-määrä nousikin ylöspäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *