Demarin tekopyhyys ja täydellinen suhteellisuudentajun puute ei yllätä

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005674066.html

”– Nyt Euroopassa myös politiikan valtavirrassa esiintyy rotuhygienian aatteita. Samastun heihin, joita voisi uhata ei-vapaaehtoinen eutanasia oloissa, joita emme nyt osaa kuvitella.

– Ei ole lainkaan mahdotonta, etteikö rodunjalostuksesta tule vielä sivistyneidenkin yhteiskuntien aatteellista valtavirtaa, yleisesti hyväksyttyä ja jopa arkipäivää. Merkkejä on näkyvissä, enkä halua hyvääkään tarkoittaen antaa elinkelpoisuuden arvostelemiseen ja sen traagisiin seurauksiin yhtään työkalua.”

Ilmeisesti Harakka ei ole lukenut lakiehdotusta, ei ymmärrä lukemaansa tai kuvittelee potaskan jauhannan tuovan lisää ääniä seuraavissa vaaleissa.

On todella mautonta verrata rodunjalostusta ihmisen itsensä haluamaan arvokkaaseen kuolemaan, mutta ehkäpä Harakka kuvailee ennemminkin omaa ajatusmaailmaansa.

Todella säälittävää potaskaa.

9 vastausta artikkeliin “Demarin tekopyhyys ja täydellinen suhteellisuudentajun puute ei yllätä”

  1. Jos oikein ”rumasti” ajattelee, niin pitäisi tulla uusi AIDS, johon ei ole lääkitystä.

  2. Sori, tämä kommenttini piti tulla Juhak :oon avaukseen. En osaa poistaa.

  3. SDPee on katastrofi Suomelle.
    Se pitäisi hävittää kokonaan.

  4. Harakkahan on demarina varmaankin freudentalistipuolueen fanittajia ja jos pääse kulttuuriministeriksi, niin saattaa tuplata freudentalistinuorten apurahat siitä, mitä Pia Viitasemme heille riemurinnoin tuputti.
    Freudentalistipuolueen taskussa olevan Folktigetin vuosittaisia tukirahoja Harakka saattaisi olla nostamassa puolesta millistä milliin. Rotuiluaatetta viljellyt Folktinget voisi lisätä jakamiensa arvometallimitalien määrää. Voisi antaa yhden Niinistön eukollekin ja sille ipanallekin, jotta uudestakin polvesta tulisi freudentalistiaatteelle tukipylväitä.

  5. http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/721964/Kirja+Nain+Ruotsin+rotuoppi+kasitteli+suomalaisia

    ”Järjestelmällistä naisten sterilointia, seka-avioliittojen estämistä ja tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa toisen maailmansodan aikana.

    Muun muassa näillä radikaaleilla keinoilla Ruotsissa on vaalittu rodun ”puhtauden” säilymistä 1900-luvulla, väittää kulttuuriantropologi FT Tapio Tamminen tuoreimmassa tietokirjassaan Kansankodin pimeämpi puoli.

    1990-luvulla dekkarikirjoistaan tunnettu Stieg Larsson oli mukana paljastamassa monia uusnatsismin likaisia koukeroita Ruotsissa, jossa maan historian synkästä puolesta on monin paikoin vaiettu. Nyt aiemminkin natsismista ja terrorista kirjoittanut Tamminen osoittaa teoksessaan, mitkä rakenteet ovat luoneet pohjaa naapurimaamme äärioikeiston nousuun viime vuosikymmeninä ja kuinka synkkää ruotsalainen rotuoppi on ollut.”
    ————————————————–
    Freudentalismi on esi- ja jälkihitleristinen liike, jota demarit tukevat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *